💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

ben bunu duymustum korkmustum baya aslinda, Allah korusun

Ben kürtaj olmadım tek doz iğneyle düştü sen kürtaj da olmuşsun düşer bence canım Allah'ım kolay atlattirsin
Canım benim çok teşekkür ederim kanama olması iyi o zaman dimi ? Seninde mi böyle oldu ? Ne kadar sürdü ?

bilemedim kuzum.. babaannem çokk önceden anlatırdı görümcesinin çocuğu olmayınca muska ile oldu derdi babamla yaşıt çocuklarıda.. güncel yaşamımda bunu duymamıştım canım yorum yapamıcam o yüzden

Çok yakın komsular ama öyle yalancı hoca değil diyo safranla yazıyormuş ise yarasın diye bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun
Allah korusun canim oyle bisey varsa da bir an once kurtulman dilegiyle, ben bizzat hic duymadim ama internette gezerken gordum bu konuyu bi kac yerde

Etkili olan var mı kuzum ? Ben hiç duymadım ve yaygın da değil babaanmem anlattı sadece 50-55 yıl önce yapılmış görümcesine

Bende inanicam sizin yüzünüzden galiba belki de gerçektir bilmiyorum ama siz olsanız bu duayı taşır miydiniz
Tabiki taşırım duadan neden korkayım onların özel duaları oluyor o yüzden herkes bu işi yapamıyor kötü birşey değil siz yinede bir araştırın içiniz rahatlaması açısından buna şahitlik edince ister istemez inanıyorsun yaşamak çok başka

Kanama için evet kanama olması iyi bi şey canım HCG de düşmeye başlamıştır inşallah yarın öğrenirsin
Diğer konuya gelirsek galiba takicam muskayi

Evet canım bı de bu sübyan olayı için baş ağrısı çok oluyor benim bundan kaynaklı diyolar seninde böyle bı belirtin var mı

Canimcim super 2 gun olmadan 2 kati neredeyse :) senin bat ne zamandi kuzum ? bence cok saglikli ve guzel artmis geliyor bebisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…