- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.521
ben bunu duymustum korkmustum baya aslinda, Allah korusunÇocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorum
Canım benim çok teşekkür ederim kanama olması iyi o zaman dimi ? Seninde mi böyle oldu ? Ne kadar sürdü ?Ben kürtaj olmadım tek doz iğneyle düştü sen kürtaj da olmuşsun düşer bence canım Allah'ım kolay atlattirsin
Basakbasak1 konu bu
Allah korusun canim oyle bisey varsa da bir an once kurtulman dilegiyle, ben bizzat hic duymadim ama internette gezerken gordum bu konuyu bi kac yerdeÇok yakın komsular ama öyle yalancı hoca değil diyo safranla yazıyormuş ise yarasın diye bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun
Bende inanicam sizin yüzünüzden galiba belki de gerçektir bilmiyorum ama siz olsanız bu duayı taşır miydinizLinçlesinler ben senelerce uğraştım bunu sadece yaşayan bilir herkesin inancı kendine biz onları linçliyormuyuz
Git canım varsa der mutlaka zaten hepsi dua adı farklı sadeceBen burda başka bı hocaya daha gitmeye karar verdim o da aynı şeyi derse o duayı tasicam
Etkili olan var mı kuzum ? Ben hiç duymadım ve yaygın da değil babaanmem anlattı sadece 50-55 yıl önce yapılmış görümcesineÇocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorum
Evet çok yaşayan var bende dahil hem eşimde hemde bende var ama gidipte yazdırmak nasip olmadı belki yaptırabilirim deben bunu duymustum korkmustum baya aslinda, Allah korusun
Çoook şahit oldum bir arkadaşım yeni yaptırdı eğer güzel haberini verirse tekrar şahitlik etmiş olucamEtkili olan var mı kuzum ? Ben hiç duymadım ve yaygın da değil babaanmem anlattı sadece 50-55 yıl önce yapılmış görümcesine
Tabiki taşırım duadan neden korkayım onların özel duaları oluyor o yüzden herkes bu işi yapamıyor kötü birşey değil siz yinede bir araştırın içiniz rahatlaması açısından buna şahitlik edince ister istemez inanıyorsun yaşamak çok başkaBende inanicam sizin yüzünüzden galiba belki de gerçektir bilmiyorum ama siz olsanız bu duayı taşır miydiniz
Kanama için evet kanama olması iyi bi şey canım HCG de düşmeye başlamıştır inşallah yarın öğrenirsinCanım benim çok teşekkür ederim kanama olması iyi o zaman dimi ? Seninde mi böyle oldu ? Ne kadar sürdü ?
bilemedim kuzum.. babaannem çokk önceden anlatırdı görümcesinin çocuğu olmayınca muska ile oldu derdi babamla yaşıt çocuklarıda.. güncel yaşamımda bunu duymamıştım canım yorum yapamıcam o yüzden
Evet canım bı de bu sübyan olayı için baş ağrısı çok oluyor benim bundan kaynaklı diyolar seninde böyle bı belirtin var mıTabiki taşırım duadan neden korkayım onların özel duaları oluyor o yüzden herkes bu işi yapamıyor kötü birşey değil siz yinede bir araştırın içiniz rahatlaması açısından buna şahitlik edince ister istemez inanıyorsun yaşamak çok başka
Gayet iyi artmış canım Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
Canimcim super 2 gun olmadan 2 kati neredeyse :) senin bat ne zamandi kuzum ? bence cok saglikli ve guzel artmis geliyor bebisimiz
Evet o zaman ben istiyorum getirsin ablam muskayi zaten adamda demiş tamam para vermeyin ben parası için yapmıyorum demişGit canım varsa der mutlaka zaten hepsi dua adı farklı sadece
Kuzum sağolasınCanimcim super 2 gun olmadan 2 kati neredeyse :) senin bat ne zamandi kuzum ? bence cok saglikli ve guzel artmis geliyor bebisimiz
ay niye oluyormus ki bu ya sebebi ne ?Evet canım bı de bu sübyan olayı için baş ağrısı çok oluyor benim bundan kaynaklı diyolar seninde böyle bı belirtin var mı
Teşekkür ederim canım benimGayet iyi artmış canım Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah
yaaa cok guzel iste tam degerleri normal ve saglikla artmis hadi bakalim kuzucumKuzum sağolasınbatım dündü daha
Bence güzel yükselmiş balımm, çok şükürr böyle artarak devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?