💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Valla ilk başta inanmıyordum da inanmaya başladım artık duayı tasiycam iki gebeliğim oldu ikisi de doğmadı kalp atışını bile duyamadim
Doktor kontrolundesin dimi ama? ilk gebelik degil de ikincide de dusuk olunca arastiriyoruz demisti bana da doktor.. ay bilemedim ben de korkarim boyle seylerden ya Allahim.

Evet canım bı de bu sübyan olayı için baş ağrısı çok oluyor benim bundan kaynaklı diyolar seninde böyle bı belirtin var mı
Evet migrene benzer ağrılarım oluyor dehşet birşey ama bende boyun düzleşmesi de var ikisi birleşiyor da olabilir kafamı duvarlara vurasım geliyor ve ben baya agrasifim dualarla sakinleşiyorum
Baş ağrısının tıpta çok açıklaması olabiliyor tabi o çok başka birşey

Kuzum benim niyetim 2 ya da 3. Gün gidip hem kan değerlerime hem de hormonlarıma baktırmak, doktorla birlikte bir yol haritası belirlemek

Doktor kontrolundesin dimi ama? ilk gebelik degil de ikincide de dusuk olunca arastiriyoruz demisti bana da doktor.. ay bilemedim ben de korkarim boyle seylerden ya Allahim.
Canım benim biri Şubat ayında kimyasal oldu onun için onemsemediler biri de Nisan'da dış gebelik oldu benim annemde kan pıhtılaşmasi var pıhtılaşma testi istedim yapmadı özel hastaneye gitmeme rağmen bende bu ayın 31 de tıbbi genetik bölümüne randevu aldım düşüğüm var ailede pıhtılaşma var deyince bakıyorlarmis bı şansımı denicem

ay niye oluyormus ki bu ya sebebi ne ? L A L Canim B Butterfly193 bol bol dua oku ufle kendi uzerine
Anne karnında başlayan bir cin vakası diyim bu cinler kimi insanda kız çocuğunun olmasını istemiyor kimi insanda erkek bu değişiyor kıskanıyorlar bu yüzden düşükle sonuçlanıyor
Aslında çok uzun hikaye de al karısı diye birşey var o bu aslında

Evet olabilir benimde geçmeyen baş ağrılarım var hiç bunun için hasteneye gitmedim ama bakan hoca baş ağrısı ve bel ağrısı var demiş benim icin

Evet al basması diyolar halk arasında galiba lohusa kadınlara da çok oluyomus

Doktor kontrolünde bu ay da adet olunca femara kullanicam 3 ay vitaminlerle fln denedik korunmayı bıraktıktan sonra bu 3 ayım yani adet olunca gidicem

Kuşum keşke aynı yere verseydin ikisini , aynı yerden takip yapılsın deniyo cihazlar aynı olmayabiliyormuş, ama artmış yükselmesi önemli olan iki gün sonra verirsin aile hekiminden artışı kontrol edersin kuşum Sağlıcakla inşallah balım

Evet olabilir benimde geçmeyen baş ağrılarım var hiç bunun için hasteneye gitmedim ama bakan hoca baş ağrısı ve bel ağrısı var demiş benim icin
Benimde baş ve sırt ağrım çok var iki kolumun ortası kısmı ağrıyor bununla ilgilide birçok şey söylendi de yok artık o kadar da değil dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…