- 15 Ocak 2023
- 2.788
- 1.092
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.541
Valla ilk başta inanmıyordum da inanmaya başladım artık duayı tasiycam iki gebeliğim oldu ikisi de doğmadı kalp atışını bile duyamadimay niye oluyormus ki bu ya sebebi ne ?L A L Canim B Butterfly193 bol bol dua oku ufle kendi uzerine
Ağlıyorum yine salak oldum iyiceBence güzel yükselmiş balımm, çok şükürr böyle artarak devam etsin
Bana çocukken gelmiş yerleşmiş canım ama sebebi nedir bilmiyorum bı seyler dedi de pek kafama koymadımay niye oluyormus ki bu ya sebebi ne ?L A L Canim B Butterfly193 bol bol dua oku ufle kendi uzerine
Doktor kontrolundesin dimi ama? ilk gebelik degil de ikincide de dusuk olunca arastiriyoruz demisti bana da doktor.. ay bilemedim ben de korkarim boyle seylerden ya Allahim.Valla ilk başta inanmıyordum da inanmaya başladım artık duayı tasiycam iki gebeliğim oldu ikisi de doğmadı kalp atışını bile duyamadim
Allah hepimize böyle mutluluk gözyaşları nasip etsin seninde ağlamaların sadece mutluluktan olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAğlıyorum yine salak oldum iyice
Evet migrene benzer ağrılarım oluyor dehşet birşey ama bende boyun düzleşmesi de var ikisi birleşiyor da olabilir kafamı duvarlara vurasım geliyor ve ben baya agrasifim dualarla sakinleşiyorumEvet canım bı de bu sübyan olayı için baş ağrısı çok oluyor benim bundan kaynaklı diyolar seninde böyle bı belirtin var mı
Kuzucum dur daha erken zaten görmek için regle kadar yap bence sabahlarıBen de göremedim kuzumhayırlısı olsun napalımmm:)
Bu çok güzel birşey bu iş parayla yapılmaz zaten bende paralı yapana gitmiyorum meselaEvet o zaman ben istiyorum getirsin ablam muskayi zaten adamda demiş tamam para vermeyin ben parası için yapmıyorum demiş
Kuzum benim niyetim 2 ya da 3. Gün gidip hem kan değerlerime hem de hormonlarıma baktırmak, doktorla birlikte bir yol haritası belirlemekKızlar klomen tedavisi ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Adetin 5. Günü başlanıyor sanırım sonra doktor kontrolünü ne zaman gidiliyor ve doktor aşamasında ne yapılıyor ? @bernaadMerveeee57 @benaroz @simurgggg
Canım benim biri Şubat ayında kimyasal oldu onun için onemsemediler biri de Nisan'da dış gebelik oldu benim annemde kan pıhtılaşmasi var pıhtılaşma testi istedim yapmadı özel hastaneye gitmeme rağmen bende bu ayın 31 de tıbbi genetik bölümüne randevu aldım düşüğüm var ailede pıhtılaşma var deyince bakıyorlarmis bı şansımı denicemDoktor kontrolundesin dimi ama? ilk gebelik degil de ikincide de dusuk olunca arastiriyoruz demisti bana da doktor.. ay bilemedim ben de korkarim boyle seylerden ya Allahim.
İşte görümcem Kırıkkale de ayın 13 de okul tatil olunca gelicek gelirken getirecek inşallah yanlış bı şey yapmıyorumdurBu çok güzel birşey bu iş parayla yapılmaz zaten bende paralı yapana gitmiyorum mesela
Anne karnında başlayan bir cin vakası diyim bu cinler kimi insanda kız çocuğunun olmasını istemiyor kimi insanda erkek bu değişiyor kıskanıyorlar bu yüzden düşükle sonuçlanıyoray niye oluyormus ki bu ya sebebi ne ?L A L Canim B Butterfly193 bol bol dua oku ufle kendi uzerine
Evet olabilir benimde geçmeyen baş ağrılarım var hiç bunun için hasteneye gitmedim ama bakan hoca baş ağrısı ve bel ağrısı var demiş benim icinEvet migrene benzer ağrılarım oluyor dehşet birşey ama bende boyun düzleşmesi de var ikisi birleşiyor da olabilir kafamı duvarlara vurasım geliyor ve ben baya agrasifim dualarla sakinleşiyorum
Baş ağrısının tıpta çok açıklaması olabiliyor tabi o çok başka birşey
Evet al basması diyolar halk arasında galiba lohusa kadınlara da çok oluyomusAnne karnında başlayan bir cin vakası diyim bu cinler kimi insanda kız çocuğunun olmasını istemiyor kimi insanda erkek bu değişiyor kıskanıyorlar bu yüzden düşükle sonuçlanıyor
Aslında çok uzun hikaye de al karısı diye birşey var o bu aslında
Yani bu senin kararın tamamen canım ne desem olmaz sadece dua bu böyle büyü vs de değilİşte görümcem Kırıkkale de ayın 13 de okul tatil olunca gelicek gelirken getirecek inşallah yanlış bı şey yapmıyorumdur
Doktor kontrolünde bu ay da adet olunca femara kullanicam 3 ay vitaminlerle fln denedik korunmayı bıraktıktan sonra bu 3 ayım yani adet olunca gidicemDoktor kontrolundesin dimi ama? ilk gebelik degil de ikincide de dusuk olunca arastiriyoruz demisti bana da doktor.. ay bilemedim ben de korkarim boyle seylerden ya Allahim.
Anladım tamam teşekkür ederimYani bu senin kararın tamamen canım ne desem olmaz sadece dua bu böyle büyü vs de değil
İnşallah yarın tekrar yapacağımmmm hadi bakalımKuzucum dur daha erken zaten görmek için regle kadar yap bence sabahları
Kızlar benim kan sonucum çıktı ikincisini aile hekimine vermiştim dün. Yani ilk kandan 35 saat sonra falan. 89.6 dan 145 e yükselmiş. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim şimdi aile hekimimi de arayacağım @bernaad @simurgggg @bliissbegmsss goldBride etiketleyemedigim canlar
Benimde baş ve sırt ağrım çok var iki kolumun ortası kısmı ağrıyor bununla ilgilide birçok şey söylendi de yok artık o kadar da değil dedmEvet olabilir benimde geçmeyen baş ağrılarım var hiç bunun için hasteneye gitmedim ama bakan hoca baş ağrısı ve bel ağrısı var demiş benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?