💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet al basması diyolar halk arasında galiba lohusa kadınlara da çok oluyomus
Evet hepsi bir yere bağlı aslında bunu yapan abla anlatmıştı uzun uzun tüylerim ürpermişti sana bu ipi verdim çünkü al karısını tutması için demişti o zamanda hamileydim o iple yapttığım zaman kesem düzgündü köye fındığa gittim o ipi almayı unuttum bir süre kullanmadım kesem sünmeye başlamıştı , 1 gece evde kaldım başka bir doktora gidecektim kesem biraz toparlanmıştı ama boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım

Anlatma istediğim kesemi bile toparlamıştı doktor neden atamıyorsun hiç kanama yaşamadın mı demişti 1 hafta atsın diye bekledim düşük yapamadım

Benim Kasım beklentimi de silebiliriz canlar. Adetten sonra hastalandım hiç ilişki olmadı, sonra annem rahatsızlandı ben il değiştirdim. Bu ay kocişi göremem bile belki :))
Canim hakkinda hayrlisi olsun insallh cok gecmis olsun onumzdeki aylr devam et insallh mucizelerimiz bizimle olsun
11.gün yine negatif yine negatif negatif
Ne umudum kaldı ne inancım yoruldum
canim umudunu kaybetme olurmu labolar gec cikartiyrmus bak regli olana kdar bekle bende prodoktor alcam sende ondan al belki eczanede vardr sacibelinde onun daha iyiboldugunu soledi dimi cann onunla net ogrendi cnku zaten bu normal hcg testleri erkenden yapinca net cikmiyrki erken gebelik testi bile okdar yuksekken ince cizgi gostermisti insallh mucizelerimiz bizimledr

Ben de labo kullanıyorum. Çok Güvenilir bi test ama ben de test yaparken burda kızlar demişti, geç çıkarıyor diye. Moralini hemen bozma kuzum. Bence erken gebelikte çıkacak inşallah
Amin canım inşallah senin sürecin nasıl gidiyor yoktun buralarda okuyorum bazen de seni göremedim, başladın mı iğnelere

Anladım inşallah bende faydasını görürüm

Ben şey diye biliyorum, adete 5-6 gün kala içilmemiş gerekiyor diye ama emin değilim yine de. Adet oldunuz mu 10 gün olmuş yazalı ama ben de dostinex kullanıyorum doktor korunma dedi yeni başladım

Dayanamadık ilk kanı verirken kuzum da ondan. İnsan ne yapacağını şaşıriyor cidden şimdi uğrayacağım yine de bir aile hekimime. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

teşekkür ediyorum kuzum. Valla prodoctor bende cort diye çıkardı çizgiyi kızlar gördünüz diğer testlerden aynı performansı göremedim. Kaset testler için hiç yorumum yok ama onlardan kullanmadım hiç

Bu ay çok umutlanmıştım çünkü o kadar kafam rahattı ve başka şeylerle doluydu ki stres yapmadan geçmişti 7. Ayı da bitirdim 8. Ay artık hiç bir hevesim kalmamış gibi hissediyorum.

Bu ay çok umutlanmıştım çünkü o kadar kafam rahattı ve başka şeylerle doluydu ki stres yapmadan geçmişti 7. Ayı da bitirdim 8. Ay artık hiç bir hevesim kalmamış gibi hissediyorum.
kuzummm niye boyle uzuyorsun kendini 7 ay ne ki, belki biraz moral bozucu niye olmuyor dusuncesi ama gercekten olmamasi icin bir sebep yokken boyle dusurme kendini canim benim.. gelicegi vakti zamani biliyor demek. Her ay yaptiginizdan farkli bisiyler deniyor musun takviye olsun ne biliyim iliski gunleri ?

Dayanamadık ilk kanı verirken kuzum da ondan. İnsan ne yapacağını şaşıriyor cidden şimdi uğrayacağım yine de bir aile hekimime. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

Kız şimdi gidip yine kan veresim var , dayanamıyor insan sürekli merak ediyor , korkuyor rabbim yardımcımız olsun

Ovü ile takip ediyorum canım yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyorum. 2 aydır çakşır içiyorum falan ekstra vitamin tarzı almadım henüz doktora da gitmedim hiç artık yol görünüyor ama galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…