- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.561
Evet hepsi bir yere bağlı aslında bunu yapan abla anlatmıştı uzun uzun tüylerim ürpermişti sana bu ipi verdim çünkü al karısını tutması için demişti o zamanda hamileydim o iple yapttığım zaman kesem düzgündü köye fındığa gittim o ipi almayı unuttum bir süre kullanmadım kesem sünmeye başlamıştı , 1 gece evde kaldım başka bir doktora gidecektim kesem biraz toparlanmıştı ama boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldımEvet al basması diyolar halk arasında galiba lohusa kadınlara da çok oluyomus
Canim hakkinda hayrlisi olsun insallh cok gecmis olsun onumzdeki aylr devam et insallh mucizelerimiz bizimle olsunBenim Kasım beklentimi de silebiliriz canlar. Adetten sonra hastalandım hiç ilişki olmadı, sonra annem rahatsızlandı ben il değiştirdim. Bu ay kocişi göremem bile belki :))
11.gün yine negatif yine negatif negatif
canim umudunu kaybetme olurmu labolar gec cikartiyrmus bak regli olana kdar bekle bende prodoktor alcam sende ondan al belki eczanede vardrNe umudum kaldı ne inancım yoruldum
Kızlar adete 12 gün kaldı ama belirti yok şuna bu ay adet sonrası bütün günleri değerlendirdim ben prolaktin içinde dostinex kullanıyorm belirti için erkenmi doktor dostinex hapı hamile kalırsan bırak dedi bugun yumurtlama biteli 2. Gün ilacı içmem lazm acaba içmeyip adete kadar beklesemmi yoksa içsemmi bilemedim
Amin canım inşallah senin sürecin nasıl gidiyor yoktun buralarda okuyorum bazen de seni göremedim, başladın mı iğnelereBen de labo kullanıyorum. Çok Güvenilir bi test ama ben de test yaparken burda kızlar demişti, geç çıkarıyor diye. Moralini hemen bozma kuzum. Bence erken gebelikte çıkacak inşallah
Anladım inşallah bende faydasını görürümEvet hepsi bir yere bağlı aslında bunu yapan abla anlatmıştı uzun uzun tüylerim ürpermişti sana bu ipi verdim çünkü al karısını tutması için demişti o zamanda hamileydim o iple yapttığım zaman kesem düzgündü köye fındığa gittim o ipi almayı unuttum bir süre kullanmadım kesem sünmeye başlamıştı , 1 gece evde kaldım başka bir doktora gidecektim kesem biraz toparlanmıştı ama boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım
Anlatma istediğim kesemi bile toparlamıştı doktor neden atamıyorsun hiç kanama yaşamadın mı demişti 1 hafta atsın diye bekledim düşük yapamadım
Ben şey diye biliyorum, adete 5-6 gün kala içilmemiş gerekiyor diye ama emin değilim yine de. Adet oldunuz mu 10 gün olmuş yazalı ama ben de dostinex kullanıyorum doktor korunma dedi yeni başladımKızlar adete 12 gün kaldı ama belirti yok şuna bu ay adet sonrası bütün günleri değerlendirdim ben prolaktin içinde dostinex kullanıyorm belirti için erkenmi doktor dostinex hapı hamile kalırsan bırak dedi bugun yumurtlama biteli 2. Gün ilacı içmem lazm acaba içmeyip adete kadar beklesemmi yoksa içsemmi bilemedim
İnşallah canımAnladım inşallah bende faydasını görürüm
Valla benimde basım belimde ağrıyor da arasıra onun için değil bence bilemiyorumBenimde baş ve sırt ağrım çok var iki kolumun ortası kısmı ağrıyor bununla ilgilide birçok şey söylendi de yok artık o kadar da değil dedm
Dayanamadık ilk kanı verirken kuzum da ondan. İnsan ne yapacağını şaşıriyor cidden şimdi uğrayacağım yine de bir aile hekimime. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Kuşum keşke aynı yere verseydin ikisini , aynı yerden takip yapılsın deniyo cihazlar aynı olmayabiliyormuş, ama artmış yükselmesi önemli olan iki gün sonra verirsin aile hekiminden artışı kontrol edersin kuşumSağlıcakla inşallah balım
Herşeyi oraya yormamakta lazım insanız sonuçta yaş alıyoruz stres faktörleri var kafa yorgunluğu varValla benimde basım belimde ağrıyor da arasıra onun için değil bence bilemiyorum
Ben tecrübe etmedim ama iyi görünüyor canımmKızlar benim kan sonucum çıktı ikincisini aile hekimine vermiştim dün. Yani ilk kandan 35 saat sonra falan. 89.6 dan 145 e yükselmiş. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim şimdi aile hekimimi de arayacağım @bernaad @simurgggg @bliissbegmsss goldBride etiketleyemedigim canlar
Canim hakkinda hayrlisi olsun insallh cok gecmis olsun onumzdeki aylr devam et insallh mucizelerimiz bizimle olsun
canim umudunu kaybetme olurmu labolar gec cikartiyrmus bak regli olana kdar bekle bende prodoktor alcam sende ondan al belki eczanede vardrsacibelinde onun daha iyiboldugunu soledi dimi cann onunla net ogrendi cnku zaten bu normal hcg testleri erkenden yapinca net cikmiyrki erken gebelik testi bile okdar yuksekken ince cizgi gostermisti insallh mucizelerimiz bizimledr
Seninkine de sıra gelecek eminim kuzumBen tecrübe etmedim ama iyi görünüyor canımm
Çok iyi artmış kuzum değerin maaşallah devamı gelir inşallahKızlar benim kan sonucum çıktı ikincisini aile hekimine vermiştim dün. Yani ilk kandan 35 saat sonra falan. 89.6 dan 145 e yükselmiş. Bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim şimdi aile hekimimi de arayacağım @bernaad @simurgggg @bliissbegmsss goldBride etiketleyemedigim canlar
Amiiiin canımSeninkine de sıra gelecek eminim kuzum
Canım mervem iki gözümün çiçeği çok sağol kuzum benimÇok iyi artmış kuzum değerin maaşallah devamı gelir inşallah
kuzummm niye boyle uzuyorsun kendini 7 ay ne ki, belki biraz moral bozucu niye olmuyor dusuncesi ama gercekten olmamasi icin bir sebep yokken boyle dusurme kendini canim benim.. gelicegi vakti zamani biliyor demek. Her ay yaptiginizdan farkli bisiyler deniyor musun takviye olsun ne biliyim iliski gunleri ?Bu ay çok umutlanmıştım çünkü o kadar kafam rahattı ve başka şeylerle doluydu ki stres yapmadan geçmişti 7. Ayı da bitirdim 8. Ay artık hiç bir hevesim kalmamış gibi hissediyorum.
Dayanamadık ilk kanı verirken kuzum da ondan. İnsan ne yapacağını şaşıriyor cidden şimdi uğrayacağım yine de bir aile hekimime. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.
Ovü ile takip ediyorum canım yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyorum. 2 aydır çakşır içiyorum falan ekstra vitamin tarzı almadım henüz doktora da gitmedim hiç artık yol görünüyor ama galibakuzummm niye boyle uzuyorsun kendini 7 ay ne ki, belki biraz moral bozucu niye olmuyor dusuncesi ama gercekten olmamasi icin bir sebep yokken boyle dusurme kendini canim benim.. gelicegi vakti zamani biliyor demek. Her ay yaptiginizdan farkli bisiyler deniyor musun takviye olsun ne biliyim iliski gunleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?