- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.581
Oyy canım canımm hep mutluluktan olsun gözyaşlarınAğlıyorum yine salak oldum iyice
anladim kuzum acaba 24 saat gecmeden mi iliskiye giriyorsunuz her gun hani sperm kalitesi vs. o acidan sordum daha 36 saatte ya da 2 gunde bir gibi mi iyi olur.. bence doktora git ama canim en azindan bir eksik vitamin vs varsa ya da ne bileyim pihtilasmaya bakar kandaki onu duzeltirsiniz oyle olur ki 1 seneye kadar olmamasina normal diyorlar biliyorum cok can sikici ama.. Allahim bir an once nasip etsin kuzum. ben de dusuk yaptim bak sagliksiz olunca da insan cok uzuluyor isteOvü ile takip ediyorum canım yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyorum. 2 aydır çakşır içiyorum falan ekstra vitamin tarzı almadım henüz doktora da gitmedim hiç artık yol görünüyor ama galiba
Şu kese ile pıt pıt kalbi bir duysam belki biraz rahat edeceğim de daha kese görmeme bile 1 hafta var benim. Rabbim kolayca geçmesini sağlasın kuzum bu gunlerinKız şimdi gidip yine kan veresim var , dayanamıyor insan sürekli merak ediyor , korkuyorrabbim yardımcımız olsun
Kuzum gecen ay aynı senin gibi modum düşüktü benimde inan her şeyin zamanı var bunu biliyorum. Lütfen kendini üzme, vallahi de böyle kimi görsem çok çok üzülüyorum inan. Daha çok yeni seneler de olmamış ki senelerce deneyen insanlar var bu onlara da haksızlık. Rabbim sana sabrını da versin bu olumsuzn dusunceleri de alsın götürsün senden kuzum benimBu ay çok umutlanmıştım çünkü o kadar kafam rahattı ve başka şeylerle doluydu ki stres yapmadan geçmişti 7. Ayı da bitirdim 8. Ay artık hiç bir hevesim kalmamış gibi hissediyorum.
Yok canım çok sık yapmıyorum yumurtlamaya kadar 2-3 günde bir deniyorum yumurtlama da 3 gün üst üste o kadaranladim kuzum acaba 24 saat gecmeden mi iliskiye giriyorsunuz her gun hani sperm kalitesi vs. o acidan sordum daha 36 saatte ya da 2 gunde bir gibi mi iyi olur.. bence doktora git ama canim en azindan bir eksik vitamin vs varsa ya da ne bileyim pihtilasmaya bakar kandaki onu duzeltirsiniz oyle olur ki 1 seneye kadar olmamasina normal diyorlar biliyorum cok can sikici ama.. Allahim bir an once nasip etsin kuzum. ben de dusuk yaptim bak sagliksiz olunca da insan cok uzuluyor iste
Aminn inşallah canımKuzum gecen ay aynı senin gibi modum düşüktü benimde inan her şeyin zamanı var bunu biliyorum. Lütfen kendini üzme, vallahi de böyle kimi görsem çok çok üzülüyorum inan. Daha çok yeni seneler de olmamış ki senelerce deneyen insanlar var bu onlara da haksızlık. Rabbim sana sabrını da versin bu olumsuzn dusunceleri de alsın götürsün senden kuzum benim
maşallah canım değerin çok güzel sağlıkla daha da artsın inşallah
AYnn canim bende sasrmistim guya erken gebelik 90yakin bir hcg silik cizgiydi silik cizgiye gore gayet iyidi hcg ama testler bir garip bende alcam eczanede varsa prodoctor cnku elimde normal laboquick testler var 5 taneteşekkür ediyorum kuzum. Valla prodoctor bende cort diye çıkardı çizgiyi kızlar gördünüz diğer testlerden aynı performansı göremedim. Kaset testler için hiç yorumum yok ama onlardan kullanmadım hiç
Canim ben su caksiri denedim o yumi gormedihim ay ama bende cidden degisik tepkiler verdi bana yaramadi aksine tsh dustu yumurtam gelismedi bile gitti sogan kurune basla buayda daha erken biliyrum suan hevesin kalmadi ben seni anliyrum bizim sperm sorunu var ustune troidlerim bozuk ve 8senedr korunmuyruz bile ama son 6 aydr icmedihim vitamin yemedihimiz sey kalmadi allah buyuk belki hamilesindr ve uzulduhun icin bile kendine kizacaksin umudunu kaybetme her ay yeni bir umut sabirli ol tammiBu ay çok umutlanmıştım çünkü o kadar kafam rahattı ve başka şeylerle doluydu ki stres yapmadan geçmişti 7. Ayı da bitirdim 8. Ay artık hiç bir hevesim kalmamış gibi hissediyorum.
Kalbine yüreğine sağlık canım duaların kabul olsun inşallahAYnn canim bende sasrmistim guya erken gebelik 90yakin bir hcg silik cizgiydi silik cizgiye gore gayet iyidi hcg ama testler bir garip bende alcam eczanede varsa prodoctor cnku elimde normal laboquick testler var 5 taneinsallh kavusuruz bizde minnaklarimiza
Canim ben su caksiri denedim o yumi gormedihim ay ama bende cidden degisik tepkiler verdi bana yaramadi aksine tsh dustu yumurtam gelismedi bile gitti sogan kurune basla buayda daha erken biliyrum suan hevesin kalmadi ben seni anliyrum bizim sperm sorunu var ustune troidlerim bozuk ve 8senedr korunmuyruz bile ama son 6 aydr icmedihim vitamin yemedihimiz sey kalmadi allah buyuk belki hamilesindr ve uzulduhun icin bile kendine kizacaksin umudunu kaybetme her ay yeni bir umut sabirli ol tammibak bugun cuma hep dua ettim isteseyenlere el avuc acan kim varsa nasip etsin rabbim bize guzellikler nasip etsin
Aynen aynen kuşum bi nebze de olsa rahatlıcaz ,Şu kese ile pıt pıt kalbi bir duysam belki biraz rahat edeceğim de daha kese görmeme bile 1 hafta var benim. Rabbim kolayca geçmesini sağlasın kuzum bu gunlerin
Tamam daha yeni 1 yıl ama hormonlarına baktırmanda hiçbir sorun yok aksine en doğal hakkın, bi eksiklik var ise takviyesi yapılır ona göre ilerlersin..Bazı doktorlar gerçekten çok tuhaf ve üşengeç ağızlarından laf dirhemle çıkıyor. Adetliyken gidin bence tüm hormonlarınıza baktırın böylesi daha sağlıklı benim düşüncemKızlar ya benim aklıma takılan bir konu var. O kadar kadın doğuma gittim hiçbiri bana hormon bakmadı. Daha yeni daha yeni 1 yıl dene diye. Ben hormon baktırmadan devam ediyorum yoluma bu ne kadar sağlıklı
Yok kuzum daha başlamadım. Kasımdaki adetimde sonra başlayacağım nasip olursaAmin canım inşallah senin sürecin nasıl gidiyor yoktun buralarda okuyorum bazen de seni göremedim, başladın mı iğnelere
Canım kadın doğuma gidip hormonlarıma baktırmak istiyorum de bence. Benim de bakılmamıştı. Birinci yılın sonunda devlete gidip, özeldeki doktorum hormonlarıma baktırmamı söyledi demiştim. Öyle bakmışlardıKızlar ya benim aklıma takılan bir konu var. O kadar kadın doğuma gittim hiçbiri bana hormon bakmadı. Daha yeni daha yeni 1 yıl dene diye. Ben hormon baktırmadan devam ediyorum yoluma bu ne kadar sağlıklı
linç yemeyeceksem ben de inanıyorum böyle şeylere cinler vardır arkadaşlar.
Kızlar konu inananlar ya da inanmayanlar değil bence linclenecek bir durumda yok. Hepimizin dini inancı var görüyoruz konuşmalarımızdan. Ama dini ticarete dönüştürenlere inanmıyorum. Duaya inancım tam, dua edip Allah’a sığınmaya inanıyorum ben.Linçlesinler ben senelerce uğraştım bunu sadece yaşayan bilir herkesin inancı kendine biz onları linçliyormuyuz
Canım beniiim gayet güzel artmış masallah böyle devam etsin
Merve yaa çok arada kalıyorum bu ay başlasam mı diye doktor beni aslında bir sonraki ay çağırdı. Onu dinlesem diye düşünüyorum yarın sadece başka doktora gidip kan baktıracam sanırım. En azından elimde hormon testim olsun güncel. Hazır cumartesiye geldi kaçırmıyim fırsatıKuzum benim niyetim 2 ya da 3. Gün gidip hem kan değerlerime hem de hormonlarıma baktırmak, doktorla birlikte bir yol haritası belirlemek
AMinnn cannnnKalbine yüreğine sağlık canım duaların kabul olsun inşallahhepimizin var bi vakti zamanı onu bekliyoruz Allah'ım geciktirmesin inşallah Soğan kürünü denemek istiyorum aslında bende bi yorumda adet düzensizliği yapıyor diyince başlamamıştım benim çok düzenli çünkü bozmak istemedim belki bu ay bide onu denerim
Çok haklısın bende ticarete dökenlere inanmıyorum bu bahsettiğim de dua aslında da sadece bununla değil Allah'a dua etmek sığınmak daha önemliKızlar konu inananlar ya da inanmayanlar değil bence linclenecek bir durumda yok. Hepimizin dini inancı var görüyoruz konuşmalarımızdan. Ama dini ticarete dönüştürenlere inanmıyorum. Duaya inancım tam, dua edip Allah’a sığınmaya inanıyorum ben.
B bernaadAMinnn cannnnvallahi bence adet duzensizligi vardi belkide onun ustune gelmistir bak az cok benm neler yasadihimi biliyrsun gecen ay korktum ama bu ay bana bir yumurta gormeyi nasip etti sogan kuru ve zaten 2 3 aydr 30 32 adet oluyrum 17.gunde pik gorduk biliyrsun can bekleyelim bakalim insallh pozitifleri gorurruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?