💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Efektli olanda bir golge var gibi cnm ama tam emin olamadim insallh seninledr mucizen

Kızlar selaam. Bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 11. Günüm bu testi sabah 6 gibi yaptım çizgi anca kuruyunca gördüm bu ilk hali 1. Foto. Diğer attıklarım ise şuan yaptım sanki bir çizgi görüyor gibiyim. Zumruduanka96 S simurgggg

Eklentiler

• IMG_8985.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8999.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8995.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_8998.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_8997.webp
    22 KB · Görüntüleme: 72
Bakmıyorlar gerek yok düzenli adet görüyorsun dediler. Şimdiden takviyeye başlayıp stres yapmaya gerek yokmuş. 3. Doktorum bu

Bakalım bi iki ay daha geçsin eşimle birlikte hormın sperm veririrz diye düşündük. 7. Denememiz

Kızlar ben elendim az önce :) Garip bir şekilde üzülmeden çok sevindim nedense Beklemek daha yoruyor çünkü bu aya kısmet napalım. Yeni ovu testlerini sipariş verebilirim artık :))) Zumruduanka96 Sat 27 Ekim Bat 22 Kasım günceller misin kuzum rica etsem?

Ayy gördüm gördümm efektsiz de gördüm
Ya regl öncesi hcg artışı diye birşey var mı ki hamilelik yoksa hcg neden olsun
Bebiştir inşallahh

Eklentiler

• Picsart_23-10-27_13-57-22-723.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 73
Cankm
Geç mi çıkarıyormuş hay Allah biraz moralim bozuldu tamam canım alıcam
Canım 48 saat dolmamasına rağmen 1,5 katından fazla yükselmiş maşallah
Böyle güzel sağlıkla ilerlesinn

Kızlaarr önemli durumlarda test felan yaptığınızzda benii etiketleyin yaa
Benim 1 numaradan pek bakamıyorum, geriye dönükte okumam zor oluyorr

Ya kuzum aynı durumdayız bence o yüzden yoksa da umut vermek istemiyorum ama nedense ben de efektli de gördüm gibi hissediyorum ya. Bana sen hamişmişsin gibi geliyor.

Çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki yorumlarınız iyi ki girdim bu foruma ve sizlerle yolum kesişti
Birbirimize uğurlu gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…