- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.601
Kızlar biraz okudum ama anlam veremedim doğruluk payı nedir onuda bılmıyorumAnladım tamam teşekkür ederim
Gördüm gördümB bernaad @sacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
Efektli olanda bir golge var gibi cnm ama tam emin olamadim insallh seninledr mucizenB bernaad @sacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
Keşke gerçek olsa canım zorla çıkarıyorum birşeylerGördüm gördüm
Ben hayal görmüyosam varKızlar selaam. Bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 11. Günüm bu testi sabah 6 gibi yaptım çizgi anca kuruyunca gördüm bu ilk hali 1. Foto. Diğer attıklarım ise şuan yaptım sanki bir çizgi görüyor gibiyim.Zumruduanka96 S simurgggg
Bakmıyorlar gerek yok düzenli adet görüyorsun dediler. Şimdiden takviyeye başlayıp stres yapmaya gerek yokmuş. 3. Doktorum buTamam daha yeni 1 yıl ama hormonlarına baktırmanda hiçbir sorun yok aksine en doğal hakkın, bi eksiklik var ise takviyesi yapılır ona göre ilerlersin..Bazı doktorlar gerçekten çok tuhaf ve üşengeç ağızlarından laf dirhemle çıkıyor. Adetliyken gidin bence tüm hormonlarınıza baktırın böylesi daha sağlıklı benim düşüncem
Ya banada var gibi geliyor ama inşallhBen hayal görmüyosam var
Bakalım bi iki ay daha geçsin eşimle birlikte hormın sperm veririrz diye düşündük. 7. DenememizCanım kadın doğuma gidip hormonlarıma baktırmak istiyorum de bence. Benim de bakılmamıştı. Birinci yılın sonunda devlete gidip, özeldeki doktorum hormonlarıma baktırmamı söyledi demiştim. Öyle bakmışlardı
Ayy gördüm gördümm efektsiz de gördümB bernaad @sacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
Ay hoşgeldinn iki gözümün çiçeği yaKızlar biraz okudum ama anlam veremedim doğruluk payı nedir onuda bılmıyorumama karar sizin tabikide ama ürpertici konuştuklarınız
Bunu da gördümm inşallah test çizgisi değildirrKızlar selaam. Bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 11. Günüm bu testi sabah 6 gibi yaptım çizgi anca kuruyunca gördüm bu ilk hali 1. Foto. Diğer attıklarım ise şuan yaptım sanki bir çizgi görüyor gibiyim.Zumruduanka96 S simurgggg
Geç mi çıkarıyormuş hay Allah biraz moralim bozuldu tamam canım alıcam
Canım 48 saat dolmamasına rağmen 1,5 katından fazla yükselmiş maşallah
Yaaa teşekkür ederim 1.5 yıl boyunca o kadar çok yaptım ki bu testlerdenBunu da gördümm inşallah test çizgisi değildirr
Bana da aynı şey söylendi ki böyle şeyler var doğru yani ve benimde 5 düşüğüm var anlayan birimin yanına gitmen gerek dendi bulamadık ve bütün herşeyimiz değerlerimiz normal
Ya kuzum aynı durumdayız bence o yüzden yoksa da umut vermek istemiyorum ama nedense ben de efektli de gördüm gibi hissediyorum ya. Bana sen hamişmişsin gibi geliyor.B bernaad @sacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
Ayy pembişse inşallah vardır o zaman canımYaaa teşekkür ederim 1.5 yıl boyunca o kadar şok yaptım ki bu testlerdenpembemsi duruyor canım
Çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki yorumlarınızİnşallah canım benimmm inşallah. Benim arkadaşımın da hiç yumurtaları yoktu. Hayıt kullandı o da sürekli. İkinci bebişini doğurdu daha yeni. Umarım senin de öyle olur. Hem bak daha önceden tutmuş demek ki hamiş kalabiliyorsun. İnşallah rabbim en kısa zamanda en sağlıklı şekliyle pozitifleri görmeyi nasip eder sana. Çok içten dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?