- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.621
Sen hiç merak etme Allah ol der olur. Biraz önce bi doktor paylaşmış iki tüpü de alınmış bi kadın doğal yoldan hamile kalmış düşün yani neler neler var. Allahtan umut kesilmez. Olacağına inan olmuş gibi hayaller kur hep. Ağzından da hiç olumsuz bir şey çıkmasın olur muÇok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki yorumlarınıziyi ki girdim bu foruma ve sizlerle yolum kesişti
Birbirimize uğurlu gelelim inşallah
11. Gün canım bugün yarına da umut var o zamanAyy gördüm gördümm efektsiz de gördüm
Ya regl öncesi hcg artışı diye birşey var mı ki hamilelik yoksa hcg neden olsun
Bebiştir inşallahh
Ahh canım inşallahhhYa kuzum aynı durumdayız bence o yüzden yoksa da umut vermek istemiyorum ama nedense ben de efektli de gördüm gibi hissediyorum ya. Bana sen hamişmişsin gibi geliyor.
Kuzucum bitti diye sevindim abdest alıyım dedim bi baktım geliyor hala dün ilaçlardan kesilmiş sanırım
İnşallahAyy gördüm gördümm efektsiz de gördüm
Ya regl öncesi hcg artışı diye birşey var mı ki hamilelik yoksa hcg neden olsun
Bebiştir inşallahh
İnşallah canım amiiinn
Aynen öyle daha erken zaten regle kadar umut var ama yarın inşallah net bir çizgi görürüz11. Gün canım bugün yarına da umut var o zaman
Kuzum siyah beyazda gördüm bendeB bernaadsacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
İnşallah kuzum sen modunu yüksek tut
Canım böyle net bir çizgiye göre değer çok düşük ama belki test hatalıdır testten hemen sonra mı verdin kanı ? İnşallah artarak devam eder değerinkızlar merhaba. Bat a 5 gün kala erken gebelik yaptım bu şekilde çıktı ayın 25inde akşam yaptım. Sonra kan verdin kan da beta 4.56 çıktı. Adetim 30 ekim. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Beta değeri çok aralıkta çıktı yükselebilir de düşebilir de çok kafam karıştı. Haziran ayında bebeğimin kalbi durduğı için düşüğüm oldu. Umutlanmak istemiyorum ama tüm hamilelik belirtilerini de taşıyorum
Testten hemen sonra gittim ama erken gebelik testi ya acaba hassas mı yakaladı dşye düşünüyorum şimdi bekliyorum. Bat tan bir gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs dolması akıntı ve baş ağrısı da yaşıyorum. Dua edin bana kızlar inşallah yükselir hayırlısıylaCanım böyle net bir çizgiye göre değer çok düşük ama belki test hatalıdır testten hemen sonra mı verdin kanı ? İnşallah artarak devam eder değerin
Haberdar et başlayınca bol yumurtaların olsun canımYok kuzum daha başlamadım. Kasımdaki adetimde sonra başlayacağım nasip olursasabırsızlıkla bekliyorum bakalım canım
Canım sabah labo yaptım kaset test çıkmadımaaaavi test yaptınmı kuzum
Yaaa bende pazar ya da pazartesi başlıcam kuzum testlereKuzucum bitti diye sevindim abdest alıyım dedim bi baktım geliyor hala dün ilaçlardan kesilmiş sanırım
Ovulasyon bugün gelecek diye bekliyordum hala yolda görünüyor salak yaa yarın erken gelirse başlarım yoksa pazara kalacak kuzum
VAlla 2 senedir gitmiyordum kuzum geçen gidiyim diye niyetlendim sayat hanıma gidiyim dedim memorial da aradım sordum 850 dediböyle oldum nasıl artmış fiyatlar ya
Normalde cahit gözüakçaya gidiyordum ben doğumu onda yaptım sonrasında tedavi içinde gittim ama içime sinmedi nedense sayat hanıma da rahim filmimi çektirmiştim çok tatlı bir kadın gittiğim ilk kadın doktordu gitmem kadın doktora diyordum hep ama ona giderim sanırım hamiş olursam
Ay ne yazmışım yaa sen kime gidiyorsun canım bi sormuştum ama görmemiştin
Canım testin çok net çıkmış sanırım bu 25inde yaptığın test değil mi?kızlar merhaba. Bat a 5 gün kala erken gebelik yaptım bu şekilde çıktı ayın 25inde akşam yaptım. Sonra kan verdin kan da beta 4.56 çıktı. Adetim 30 ekim. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Beta değeri çok aralıkta çıktı yükselebilir de düşebilir de çok kafam karıştı. Haziran ayında bebeğimin kalbi durduğı için düşüğüm oldu. Umutlanmak istemiyorum ama tüm hamilelik belirtilerini de taşıyorum
Teşekkür ederim canım benim, inşallahCanım testin çok net çıkmış sanırım bu 25inde yaptığın test değil mi?
Elinde test varsa tekrarlamanı tavsiye ederim daha koyu görürsen yükselmiştir.
İnşallah hamişsindir
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinTestten hemen sonra gittim ama erken gebelik testi ya acaba hassas mı yakaladı dşye düşünüyorum şimdi bekliyorum. Bat tan bir gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs dolması akıntı ve baş ağrısı da yaşıyorum. Dua edin bana kızlar inşallah yükselir hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?