💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

B bernaad kuzum napıyosunn reglin bitti mi? Ovulasyona ne zaman başlayacaksın
Bizim memleketteki özel hastane fiyatlarından haberin var mı?

Çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki yorumlarınız iyi ki girdim bu foruma ve sizlerle yolum kesişti
Birbirimize uğurlu gelelim inşallah
Sen hiç merak etme Allah ol der olur. Biraz önce bi doktor paylaşmış iki tüpü de alınmış bi kadın doğal yoldan hamile kalmış düşün yani neler neler var. Allahtan umut kesilmez. Olacağına inan olmuş gibi hayaller kur hep. Ağzından da hiç olumsuz bir şey çıkmasın olur mu

B bernaad kuzum napıyosunn reglin bitti mi? Ovulasyona ne zaman başlayacaksın
Bizim memleketteki özel hastane fiyatlarından haberin var mı?
Kuzucum bitti diye sevindim abdest alıyım dedim bi baktım geliyor hala dün ilaçlardan kesilmiş sanırım
Ovulasyon bugün gelecek diye bekliyordum hala yolda görünüyor salak yaa yarın erken gelirse başlarım yoksa pazara kalacak kuzum
VAlla 2 senedir gitmiyordum kuzum geçen gidiyim diye niyetlendim sayat hanıma gidiyim dedim memorial da aradım sordum 850 dedi böyle oldum nasıl artmış fiyatlar ya
Normalde cahit gözüakçaya gidiyordum ben doğumu onda yaptım sonrasında tedavi içinde gittim ama içime sinmedi nedense sayat hanıma da rahim filmimi çektirmiştim çok tatlı bir kadın gittiğim ilk kadın doktordu gitmem kadın doktora diyordum hep ama ona giderim sanırım hamiş olursam
Ay ne yazmışım yaa sen kime gidiyorsun canım bi sormuştum ama görmemiştin

kızlar merhaba. Bat a 5 gün kala erken gebelik yaptım bu şekilde çıktı ayın 25inde akşam yaptım. Sonra kan verdin kan da beta 4.56 çıktı. Adetim 30 ekim. Daha önce bu durum başına gelen var mı? Beta değeri çok aralıkta çıktı yükselebilir de düşebilir de çok kafam karıştı. Haziran ayında bebeğimin kalbi durduğı için düşüğüm oldu. Umutlanmak istemiyorum ama tüm hamilelik belirtilerini de taşıyorum

Eklentiler

• IMG-20231025-WA0014.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım böyle net bir çizgiye göre değer çok düşük ama belki test hatalıdır testten hemen sonra mı verdin kanı ? İnşallah artarak devam eder değerin

Kizlar benim bellim çok ağrıyor ayağıma vuruyor ilaç verdi bugün ayın 1/2 si yumurtlama acaba başlasam mi ilaca çünkü sordu gebelik emzirme yok mu diye dedim yok acaba ilaç sıkıntı yaoarmi mi ki ya yumurtlama döneminde

Canım böyle net bir çizgiye göre değer çok düşük ama belki test hatalıdır testten hemen sonra mı verdin kanı ? İnşallah artarak devam eder değerin
Testten hemen sonra gittim ama erken gebelik testi ya acaba hassas mı yakaladı dşye düşünüyorum şimdi bekliyorum. Bat tan bir gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs dolması akıntı ve baş ağrısı da yaşıyorum. Dua edin bana kızlar inşallah yükselir hayırlısıyla

Yaaa bende pazar ya da pazartesi başlıcam kuzum testlere benimkide az önce geldi çalışıyo mu diye denemek için bitane yaptım ahdhahaah daha reglin 4.günündeyim

Kuzum ya sorma bende bugün memoriali aradım Ülkü hanımı sordum, 1015tl dediler hala şoktayım sinir oldum. Doğum doktorum Cemal Ünlü, ama Cemal Bey'in kliniği arayamadım bile oda olmuştur 1300-1400tl
Sayat Hanım benim kuzenimin doktoru canım o baya memnundu ama benim kadın doktorlara karşı bi antipatim var erkek doktorlar daha ilgili geliyo

Aklımda hala Özgüç bey var ama bu fiyatlarla nasıl olacak bilmiyorum
Anadolu hayattan devam sigortssı düşünmeye başladım bende kuzum daha mantıklı olacak muhtemelen

Canım testin çok net çıkmış sanırım bu 25inde yaptığın test değil mi?
Elinde test varsa tekrarlamanı tavsiye ederim daha koyu görürsen yükselmiştir.
İnşallah hamişsindir

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…