- 20 Mart 2023
- 982
- 593
- 33
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.641
Yaa ahahaha test bağımlılığı bu olsa gerekYaaa bende pazar ya da pazartesi başlıcam kuzum testlerebenimkide az önce geldi çalışıyo mu diye denemek için bitane yaptım ahdhahaah daha reglin 4.günündeyim
Kuzum ya sorma bende bugün memoriali aradım Ülkü hanımı sordum, 1015tl dediler hala şoktayım sinir oldum. Doğum doktorum Cemal Ünlü, ama Cemal Bey'in kliniği arayamadım bile oda olmuştur 1300-1400tl
Sayat Hanım benim kuzenimin doktoru canım o baya memnundu ama benim kadın doktorlara karşı bi antipatim var erkek doktorlar daha ilgili geliyo
Aklımda hala Özgüç bey var ama bu fiyatlarla nasıl olacak bilmiyorum
Anadolu hayattan devam sigortssı düşünmeye başladım bende kuzum daha mantıklı olacak muhtemelen
Ayy çok heyecanlı yaa hemencik sabah olsa da net görsek çizginiiKızlaaar kuruyuncada böyle olduuuu kesinlikle koyulaşma var ya çok heycanlandımZumruduanka96 B bernaad S simurgggg
Gecede yaparımAyy çok heyecanlı yaa hemencik sabah olsa da net görsek çizginii
Test yapmadan duramıyorum artıkkYaa ahahaha test bağımlılığı bu olsa gerek
Ayy gerçekten yuh sadece muayeneyle de kalmıyor ki tahliliydi şunuydu bunuydu gerçekten gereksiz pahalı, doğum ne kadar Allah bilir
Ya bende senin gibi düşünüyordum hiç gitmezdim kadın doktora bunu da eşimin tanıdığı ayarlamıştı rahim filmi için, eşime o kadar çok kızmıştım ki kadın doktor istemediğimi bilmiyor musun diyeama önyargı iyi birşey değilmiş anlamış oldum şimdi kendim gitmeyi düşünüyorum
Özgüç daha pahalıdır kesin ya daha önce de demiştim ablam onda doğum yaptı ama memnun kalmadı hiç
Ya onlar nasıl acaba gerçekten faydası oluyor mu hiç bilmiyorum
Aynen canım ya gece farklı bi marka testle yapsannGecede yaparım
Aaa farka bakar mısıınnAynen canım ya gece farklı bi marka testle yapsannBu testi ben ilk hamileliğimde kullanmıştım diğer testler daha koyuyken bu, soluk çıkarıyordu sinir olmuştum
Görselde ekledim, hala saklıyorum fotolarını
Aynen Allah ol diyince oluyor, zaten rahatsızlıktan sonra iyice kaderci oldum… her şey vaktinde bizler için en hayırlısı ile olsunSen hiç merak etme Allah ol der olur. Biraz önce bi doktor paylaşmış iki tüpü de alınmış bi kadın doğal yoldan hamile kalmış düşün yani neler neler var. Allahtan umut kesilmez. Olacağına inan olmuş gibi hayaller kur hep. Ağzından da hiç olumsuz bir şey çıkmasın olur mu
Aynen canım yani diğer teste baksan yok bile diyebilirsinAaa farka bakar mısıınn. Bizim eczanede artıked var ve hep silik çizgi çıkarandan bu yaptıklarımıda freely diye almıştım 40 lı ama farklı çıktı
Değere görede çok güzel koyu göstermil markası neydi acaba ? Ay inşallah koyulaşır yaAynen canım yani diğer teste baksan yok bile diyebilirsinKan verdiğimde 39,7 çıkmıştı bu testleri yaptığım gün. Freelynin sahtesi çok fazla var malesef kuzum.
Akşamda bi bu testle yap bakalım zaten inşallah yükseldikçe daha koyu çıkar
Canım, henüz yeni başlamışsınız denemeye ve amh değerinde çok çok güzelKızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?
Söyleyen kişi bilmiyor mu duasınıBana da aynı şey söylendi ki böyle şeyler var doğru yani ve benimde 5 düşüğüm var anlayan birimin yanına gitmen gerek dendi bulamadık ve bütün herşeyimiz değerlerimiz normal
Kuzumm markalarını hiç hatırlamıyorum yaDeğere görede çok güzel koyu göstermil markası neydi acaba ? Ay inşallah koyulaşır ya
Benimde hiç bı fikrim yoktu gerçekten ürkütücü ama yaşamın içinde şeyler yanı başına gelen insanlar dualar ile duzelenler varmışKızlar biraz okudum ama anlam veremedim doğruluk payı nedir onuda bılmıyorumama karar sizin tabikide ama ürpertici konuştuklarınız
Yaaa var galiba ya inşallah koyulaşır öbür testinde de gördüm kuruyunca belirginlesmisKızlaaar kuruyuncada böyle olduuuu kesinlikle koyulaşma var ya çok heycanlandımZumruduanka96 B bernaad S simurgggg
Valla çok iyi testmişKuzumm markalarını hiç hatırlamıyorum ya
Hatırlasam direkt o testten sipariş vericemçünkü o gün ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım, bu 2 testide öğleden sonra yapmıştım ondan bile daha koyu çıkarmıştı
Ağzınız bal yesiiin inşallahYaaa var galiba ya inşallah koyulaşır öbür testinde de gördüm kuruyunca belirginlesmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?