💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa ahahaha test bağımlılığı bu olsa gerek
Ayy gerçekten yuh sadece muayeneyle de kalmıyor ki tahliliydi şunuydu bunuydu gerçekten gereksiz pahalı, doğum ne kadar Allah bilir
Ya bende senin gibi düşünüyordum hiç gitmezdim kadın doktora bunu da eşimin tanıdığı ayarlamıştı rahim filmi için, eşime o kadar çok kızmıştım ki kadın doktor istemediğimi bilmiyor musun diye ama önyargı iyi birşey değilmiş anlamış oldum şimdi kendim gitmeyi düşünüyorum
Özgüç daha pahalıdır kesin ya daha önce de demiştim ablam onda doğum yaptı ama memnun kalmadı hiç
Ya onlar nasıl acaba gerçekten faydası oluyor mu hiç bilmiyorum

Test yapmadan duramıyorum artıkk
Evet canım bahsetmiştin ben Özgüçe hiç gitmedim bi denemek istiyorum ya

Canım bayadır araştırıyorum ben diğer şirketlerde 12 ay bir süre beklenmesi gerekiyor doğum paketi için ama bahsettiğim şirket sigortada 1 regl döneminden sonra hamile kalırsan karşılıyor( tekrar isim vermeyim reklam gibi düşünülmesin) doğum paketini, memorialöe anlaşmasıda var. Şuan ki Doğum ücretlerini düşünürsek ondan çok daha ucuza geliyor ve tahliller kontrollerde dahil

Aynen canım ya gece farklı bi marka testle yapsann Bu testi ben ilk hamileliğimde kullanmıştım diğer testler daha koyuyken bu, soluk çıkarıyordu sinir olmuştum
Görselde ekledim, hala saklıyorum fotolarını

Eklentiler

• B8BC4D44-A20D-4C4E-B2BB-4096880811E4.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
Aynen canım ya gece farklı bi marka testle yapsann Bu testi ben ilk hamileliğimde kullanmıştım diğer testler daha koyuyken bu, soluk çıkarıyordu sinir olmuştum
Görselde ekledim, hala saklıyorum fotolarını
Aaa farka bakar mısıınn . Bizim eczanede artıked var ve hep silik çizgi çıkarandan bu yaptıklarımıda freely diye almıştım 40 lı ama farklı çıktı

Kızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..

Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?Yaşımdan dolayı senelerce deneyemem düşüncesindeyim sanırım yolun sonu gelmiş gibi hissediyorum salakça

Son düzenleme:
Aynen Allah ol diyince oluyor, zaten rahatsızlıktan sonra iyice kaderci oldum… her şey vaktinde bizler için en hayırlısı ile olsun
Yapıcam dediklerini bu siteye ve sizlere denk gelmem de bir vesile, o kadar iyi geldiniz ki bana anlatamam

Aaa farka bakar mısıınn . Bizim eczanede artıked var ve hep silik çizgi çıkarandan bu yaptıklarımıda freely diye almıştım 40 lı ama farklı çıktı
Aynen canım yani diğer teste baksan yok bile diyebilirsin Kan verdiğimde 39,7 çıkmıştı bu testleri yaptığım gün. Freelynin sahtesi çok fazla var malesef kuzum.
Akşamda bi bu testle yap bakalım zaten inşallah yükseldikçe daha koyu çıkar

Değere görede çok güzel koyu göstermil markası neydi acaba ? Ay inşallah koyulaşır ya

Canım, henüz yeni başlamışsınız denemeye ve amh değerinde çok çok güzel Mesela ben 32 yaşındayım ve 1,39
Eşin hiç test verdi mi sende bir problem yok ama belki onda bir sorun olabilir. Normalde 1 seneye kadar gebelik oluşmaması normal deniyor ama 35ten sonrada 6 aya kadar normal sayılıyor ki sizin henüz 3 ay olmuş.
Ben ilk hamileliğimde tam 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim.

Tsh'ın için doktor ilaç başladı mı? Aslında tshda gebe kalmayı etkileyebiliyor. Evet normalde referans aralığında ama ben ilk gebeliğimde ki kontrollerde bile 3,15 çıktığında doktorum bu değer bile hamile kalmak için yüksek demişti.

Aslında biraz akışına bırakmak düşünmemek gerekiyor. Bahsettiğin hamile kalan kişilerde buna örnek mesela Öyle bebek düşünceleri olmadığı için stres içinde de olmadıkları için şıp diye hamile kalıyor insanlar çok özeniyorum

Ama daha hızlı olsun istiyorsan yarın veya 3.günü doktoruna gidip Klomen tedavisi isteyebilirsin hamile kalma sürecin bu şekilde hızlanabilir belki
Yumurta kaliteni arttırmak içinde ekstra takviye ve vitaminler kullanabilirsin. İnşallah en kısa sürede hamiş kalırsın sağlıkla

Değere görede çok güzel koyu göstermil markası neydi acaba ? Ay inşallah koyulaşır ya
Kuzumm markalarını hiç hatırlamıyorum ya
Hatırlasam direkt o testten sipariş vericem çünkü o gün ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım, bu 2 testide öğleden sonra yapmıştım ondan bile daha koyu çıkarmıştı

Valla çok iyi testmiş

Arkadaşlar adetim 2 gün geçti sağ kaşık ağrım var evde test yaptım negatif kan vermek daha mı doğru yoksa umudu kesmek mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…