- 11 Ocak 2017
- 139
- 198
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.661
Arkadaşlar adetim 2 gün geçti sağ kaşık ağrım var evde test yaptım negatif kan vermek daha mı doğru yoksa umudu kesmek mi lazım
Teşekkür ederimumudunu kaybetme kuzum , rabbimin vardır bi bildiği...
ya yarın tekrar tekrarla , ya da gidip kan ver için nasıl edecekse kuzum
Sen bana her yazdığında gülümsemem peki bu da sevdaya dahil miCanım mervem iki gözümün çiçeği çok sağol kuzum benim
Kuzum ben de senin gibi düşünüyodum ama artık vakit kaybetmek istemediğime karar verdim, yani en azından kendimdeki sorunu bildiğimden çok da uzatmaya gerek yok diye düşündüm o yüzden ben regl olur olmaz gidicem doktoraKızlar konu inananlar ya da inanmayanlar değil bence linclenecek bir durumda yok. Hepimizin dini inancı var görüyoruz konuşmalarımızdan. Ama dini ticarete dönüştürenlere inanmıyorum. Duaya inancım tam, dua edip Allah’a sığınmaya inanıyorum ben.
Canım beniiim gayet güzel artmış masallah böyle devam etsin
Merve yaa çok arada kalıyorum bu ay başlasam mı diye doktor beni aslında bir sonraki ay çağırdı. Onu dinlesem diye düşünüyorum yarın sadece başka doktora gidip kan baktıracam sanırım. En azından elimde hormon testim olsun güncel. Hazır cumartesiye geldi kaçırmıyim fırsatı
Csnım ben çok çizgi göremem ama burda bariz varB bernaadsacibelinde bunlarda yeni yaptım efektli ve efektsiz ama yüksek ihtimalle HCG artıyor regl zamanı geldiği için ona yoruyorum bu kadar silik çizgiyi yinede bi umut çıkardım kendime yarına kadar bekliyim bakalım
Zorlasan belki bende de görür müsün acabaBunu da gördümm inşallah test çizgisi değildirr
Bende bende ovulasyon bitiyor gebelik başlıyor ne kadar test harcıyoruz bu ay son olsun inşallahTest yapmadan duramıyorum artıkk
Evet canım bahsetmiştin ben Özgüçe hiç gitmedim bi denemek istiyorum ya
Canım bayadır araştırıyorum ben diğer şirketlerde 12 ay bir süre beklenmesi gerekiyor doğum paketi için ama bahsettiğim şirket sigortada 1 regl döneminden sonra hamile kalırsan karşılıyor( tekrar isim vermeyim reklam gibi düşünülmesin) doğum paketini, memorialöe anlaşmasıda var. Şuan ki Doğum ücretlerini düşünürsek ondan çok daha ucuza geliyor ve tahliller kontrollerde dahil
Çok şükür kuzum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro Merveeee57 benaroz @zuzu3838 bliiss B bernaad sacibelinde @tweeetyyy Merve3553 B blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Yaa mervişim kurban olurumZorlasan belki bende de görür müsün acabayoksa da gör sen sen görünce oluyo
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Şurda kimse birbirini tanımıo ama en özelimizi anlattığımız yer ve içimizi rahatlatan yer yine burası. Ben tsh için yarın gideceğim bi aksilik olmazsa .İlaçsa ilaç neyse başlansın.. 2 3 ay da yine denemeye devam edip eşimin test vermesini isteyeceğim hala olmuyorsa. Galiba biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben çok stress yapıyorum bence ne kadar takmıyorum desemde...hepimiz için en güzeli olsun inşallah...Canım, henüz yeni başlamışsınız denemeye ve amh değerinde çok çok güzelMesela ben 32 yaşındayım ve 1,39
Eşin hiç test verdi mi sende bir problem yok ama belki onda bir sorun olabilir. Normalde 1 seneye kadar gebelik oluşmaması normal deniyor ama 35ten sonrada 6 aya kadar normal sayılıyor ki sizin henüz 3 ay olmuş.
Ben ilk hamileliğimde tam 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim.
Tsh'ın için doktor ilaç başladı mı? Aslında tshda gebe kalmayı etkileyebiliyor. Evet normalde referans aralığında ama ben ilk gebeliğimde ki kontrollerde bile 3,15 çıktığında doktorum bu değer bile hamile kalmak için yüksek demişti.
Aslında biraz akışına bırakmak düşünmemek gerekiyor. Bahsettiğin hamile kalan kişilerde buna örnek meselaÖyle bebek düşünceleri olmadığı için stres içinde de olmadıkları için şıp diye hamile kalıyor insanlar çok özeniyorum
Ama daha hızlı olsun istiyorsan yarın veya 3.günü doktoruna gidip Klomen tedavisi isteyebilirsin hamile kalma sürecin bu şekilde hızlanabilir belki
Yumurta kaliteni arttırmak içinde ekstra takviye ve vitaminler kullanabilirsin. İnşallah en kısa sürede hamiş kalırsın sağlıkla
Canım 3 ay evet kısa bir süre ama sonuçta hepimiz aynı heyecanla istekle bekliyoruz bence ha 3 ay ha 3 sene sonuç aynı şekilde üzücü oluyor. Stres de çok etkiliyor stres yapma demek istiyorum ama çok saçma olacak nasıl yapmayacaksın ki.Kızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?Yaşımdan dolayı senelerce deneyemem düşüncesindeyim sanırım yolun sonu gelmiş gibi hissediyorum salakça
Canımın içi ben çok inanıyorum, biz de hiç zorlanmadan göreceğiz pozitiflerimizi hem de aynı ay ben biliyorumYaa mervişim kurban oluruminşallah hiç zorlamadan göreceğimiz testlerin olacak bu ay
Biz olacağına her zaman inanalım pozitif enerji yollayalım evrene, sen üzülünce bende üzülüyorum kıyamam
Amin kuzum aminnn .Şurda hepimiz çift çizgilerimizi ,minik mercimek tanelerimizi konuşalım inşallahhhCanım 3 ay evet kısa bir süre ama sonuçta hepimiz aynı heyecanla istekle bekliyoruz bence ha 3 ay ha 3 sene sonuç aynı şekilde üzücü oluyor. Stres de çok etkiliyor stres yapma demek istiyorum ama çok saçma olacak nasıl yapmayacaksın ki.
Doktorlar 1 sene denemeye rağmen olmayıncs birşeyler yapmaya başlıyorlr, doktora gidersen 1 seneyi geçti denememiz de o zaman tedavi de uygulayabilir belki de dışardan desteklemek gerkiyordur, inşallah en yakın zamanda nasip olsun bebişiniz
Oy oyy inşallah bebeğimm inşallahhCanımın içi ben çok inanıyorum, biz de hiç zorlanmadan göreceğiz pozitiflerimizi hem de aynı ay ben biliyorum
Çok iyi yapmışın kuzucumm bu kararın sana bebiş getirsin inşallah çok sevindimKızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek sacibelinde B bernaad S simurgggg Merveeee57 tatluboncuk benaroz
İnsallah canım Kasım ayi hepimizi güldürsünÇok iyi yapmışın kuzucumm bu kararın sana bebiş getirsin inşallah çok sevindim
İnşallahh bebeğimmOy oyy inşallah bebeğimm inşallahhKasım bizim ayımız olsun hamişlerimize yetişelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?