💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba kızlar elimde varikosel ama maalesef doktora gitmesi için ikna edemiyorum sanırım bana inat yapıyor üzerine çok mu düşüyorum bilmiyorum geçen mart ayında düşük yaptım bak hamile kalıyorsun demekki oluyo bekleyelim diyo ama ben beklemek istemiyorum nası ikna ediceğim bilmiyorumbu arada bi tane sağlık doğumum var 6 yaşında kızım var

Arkadaşlar adetim 2 gün geçti sağ kaşık ağrım var evde test yaptım negatif kan vermek daha mı doğru yoksa umudu kesmek mi lazım

umudunu kaybetme kuzum , rabbimin vardır bi bildiği...
ya yarın tekrar tekrarla , ya da gidip kan ver için nasıl edecekse kuzum

Kuzum ben de senin gibi düşünüyodum ama artık vakit kaybetmek istemediğime karar verdim, yani en azından kendimdeki sorunu bildiğimden çok da uzatmaya gerek yok diye düşündüm o yüzden ben regl olur olmaz gidicem doktora

Csnım ben çok çizgi göremem ama burda bariz var

Bende bende ovulasyon bitiyor gebelik başlıyor ne kadar test harcıyoruz bu ay son olsun inşallah
Aynen canım dene bakalım sen memnun kalırsın belki
İyiymiş aslında canım mantıklı yani

Zorlasan belki bende de görür müsün acaba yoksa da gör sen sen görünce oluyo
Yaa mervişim kurban olurum inşallah hiç zorlamadan göreceğimiz testlerin olacak bu ay
Biz olacağına her zaman inanalım pozitif enerji yollayalım evrene, sen üzülünce bende üzülüyorum kıyamam

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Şurda kimse birbirini tanımıo ama en özelimizi anlattığımız yer ve içimizi rahatlatan yer yine burası. Ben tsh için yarın gideceğim bi aksilik olmazsa .İlaçsa ilaç neyse başlansın.. 2 3 ay da yine denemeye devam edip eşimin test vermesini isteyeceğim hala olmuyorsa. Galiba biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben çok stress yapıyorum bence ne kadar takmıyorum desemde...hepimiz için en güzeli olsun inşallah...

Canım 3 ay evet kısa bir süre ama sonuçta hepimiz aynı heyecanla istekle bekliyoruz bence ha 3 ay ha 3 sene sonuç aynı şekilde üzücü oluyor. Stres de çok etkiliyor stres yapma demek istiyorum ama çok saçma olacak nasıl yapmayacaksın ki.
Doktorlar 1 sene denemeye rağmen olmayıncs birşeyler yapmaya başlıyorlr, doktora gidersen 1 seneyi geçti denememiz de o zaman tedavi de uygulayabilir belki de dışardan desteklemek gerkiyordur, inşallah en yakın zamanda nasip olsun bebişiniz

Yaa mervişim kurban olurum inşallah hiç zorlamadan göreceğimiz testlerin olacak bu ay
Biz olacağına her zaman inanalım pozitif enerji yollayalım evrene, sen üzülünce bende üzülüyorum kıyamam
Canımın içi ben çok inanıyorum, biz de hiç zorlanmadan göreceğiz pozitiflerimizi hem de aynı ay ben biliyorum

Amin kuzum aminnn .Şurda hepimiz çift çizgilerimizi ,minik mercimek tanelerimizi konuşalım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…