- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.681
Yaa çok sevindim kuzucumm bu ay birlikte tedaviye başlıyoruz deseneeKızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek sacibelinde @bernaad @simurgggg Merveeee57 tatluboncuk @benaroz
Bana da dua et hamileysenAğzınız bal yesiiin inşallah
Sende böyle yazınca bende bir gülümsemiyor degilimSen bana her yazdığında gülümsemem peki bu da sevdaya dahil mi
Anladım kuzum sen denedin mi ?Çoook şahit oldum bir arkadaşım yeni yaptırdı eğer güzel haberini verirse tekrar şahitlik etmiş olucam
Kuzum benim nasılsın bugün bebişe alıştın mı nasıl gidiyor annelikSende böyle yazınca bende bir gülümsemiyor degilimyoldaşım benim
Çok şükür düşsün bir an önce sonrasında kürtaja gerek kalmıyor kendiliğinden sökülüyor dimi kuzum böyle kanama olarak ?Kanama için evet kanama olması iyi bi şey canım HCG de düşmeye başlamıştır inşallah yarın öğrenirsin
Diğer konuya gelirsek galiba takicam muskayi
Çok iyi yapmışsın kuzum şöyle mi olsun böyle mi dememissin net insanları severim ve genelde bu insanların da başarılı olduğunu biliyorum.Kızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek sacibelinde @bernaad @simurgggg Merveeee57 tatluboncuk @benaroz
Yok korkmuyirum zaten aldactone diye bi lac verdi doktorum böbrek üstü bezi icin bide çok az prolaktin yüksek ama cok az sinırda .. o un icinde dostinex verdi öyle kullanacagmAnladım canım baya da yeni evliymissin doğru herkes yaşıyor yeni evlendiği zaman aynı şeyleri düzensizlik normal yani korkulacak birşey yok zamnla duzne girer
Bişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok olduKuzum benim nasılsın bugün bebişe alıştın mı nasıl gidiyor annelik
Ya sen deli misin biz ancak senin mutluluğunla mutlu oluruz üzülmek neBişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok olduçok erken zaten dedi. Burdaki kadinlari bi bilse haftaya kadın doğuma gorunecegim doktorumu da buldum bekliyoruz kuzum. Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, moraliniz yüksek olsun istiyorum. Çok sorulmadikca anlatmam ama başkalarını üzermisim gibi geliyor artık kimse üzülmesin
Çok iyi yapmışsın kuzum inşallah Kasım ayı sana şans getirsinKızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek sacibelinde @bernaad @simurgggg Merveeee57 tatluboncuk @benaroz
Muska mi etkili olursaÇok şükür düşsün bir an önce sonrasında kürtaja gerek kalmıyor kendiliğinden sökülüyor dimi kuzum böyle kanama olarak ?
Etkili olursa mutlaka benimlede paylaşırmısın
Tam tersine adet söktürücü olarak iciyolar diye biliyorumKızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Sağol kuzum benim biliyorum burda hep birliktr sevindik herkes çok güzel ortak oldu banaYa sen deli misin biz ancak senin mutluluğunla mutlu oluruz üzülmek neöyle güzel bi heyecan ki muhtemelen ben de yaşasam herkese anlatmak isterim müthiş bi şey çünkü açıkçası biz bebek için çabaladığımızdan ve anneliğe aç olduğumuzdan bu işin kutsiyetini daha iyi anlayıp hissettiğimizi düşünüyorum. Bu bir mucize ve sen mucizene kavuşacaksın inşallah bizimle paylaşmaktan çekinmee
Daha çok seviniriz inşallah bebisinin ultrason fotoğraflarıni da görürüz ben kendi adıma konuşayım forumda benim gibi cabalayip hamile kalan kadınlar bana umut oluyor çok sevindim senin adına en azından birileri başarıcak bebisini kucağına alicak ama sende bizi unutma hamilelerin duası kabul olurmus inşallah sağlıkla ilerlerBişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok olduçok erken zaten dedi. Burdaki kadinlari bi bilse haftaya kadın doğuma gorunecegim doktorumu da buldum bekliyoruz kuzum. Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, moraliniz yüksek olsun istiyorum. Çok sorulmadikca anlatmam ama başkalarını üzermisim gibi geliyor artık kimse üzülmesin
Biz de korunmayı bırakalı 15 ay oldu canım. Beklemek ne kadar zor hepimiz biliyoruz.beklemek istemiyorsanız doktora gidin bence.bence eşinin test vermesi için de erken değil diye düşünüyorum. En azından içiniz rahat eder. Biz mesela o kadar zamandır deniyoruz. Eşimde sperm yavaşlığı ve varikosel başlangıcı olduğunu öğrendik. Yarın nasıl bir yol izlenecegini bulmak için doktora gideceğiz. Belki aşılama ya da tüp bebek diyecek. Yani vakit kaybettik ben 31 eşim 38 yaşında.bu arada doktor yaşın 35-36 olsaydı direk tüp bebek derdim dedi. Çünkü erkeğin yaptığı bişey yok bu süreçte bütün tedavi yükü kadında oluyor dedi. Ama tam yarın belli olacak. Bu arada kesinlikle seni korkutmak ya da üzmek için yazmıyorum. Ama tedbiri başta almakta fayda var bence.Kızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?Yaşımdan dolayı senelerce deneyemem düşüncesindeyim sanırım yolun sonu gelmiş gibi hissediyorum salakça
Canım merhaba benimde bugün bat günümdi ve adet oldumKızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Yok mervis ya yapcagini zannetmiyrum yemeklerdede hergun sogan kullniyruz sonucta tamam suyunu iciyruz ama adetlerin duzensizse olabilir ama ama ama innnsallh mucizenden dolqyi gelmiyrdurKızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Yaaa ben de yarın gidiyorum doktora. Aşılama mi tüp bebek mi diyecek bakalımYaa çok sevindim kuzucumm bu ay birlikte tedaviye başlıyoruz desenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?