💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kanama için evet kanama olması iyi bi şey canım HCG de düşmeye başlamıştır inşallah yarın öğrenirsin
Diğer konuya gelirsek galiba takicam muskayi
Çok şükür düşsün bir an önce sonrasında kürtaja gerek kalmıyor kendiliğinden sökülüyor dimi kuzum böyle kanama olarak ?
Etkili olursa mutlaka benimlede paylaşırmısın

Anladım canım baya da yeni evliymissin doğru herkes yaşıyor yeni evlendiği zaman aynı şeyleri düzensizlik normal yani korkulacak birşey yok zamnla duzne girer
Yok korkmuyirum zaten aldactone diye bi lac verdi doktorum böbrek üstü bezi icin bide çok az prolaktin yüksek ama cok az sinırda .. o un icinde dostinex verdi öyle kullanacagm

Kızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor

Kuzum benim nasılsın bugün bebişe alıştın mı nasıl gidiyor annelik
Bişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok oldu çok erken zaten dedi. Burdaki kadinlari bi bilse haftaya kadın doğuma gorunecegim doktorumu da buldum bekliyoruz kuzum. Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, moraliniz yüksek olsun istiyorum. Çok sorulmadikca anlatmam ama başkalarını üzermisim gibi geliyor artık kimse üzülmesin

Ya sen deli misin biz ancak senin mutluluğunla mutlu oluruz üzülmek ne öyle güzel bi heyecan ki muhtemelen ben de yaşasam herkese anlatmak isterim müthiş bi şey çünkü açıkçası biz bebek için çabaladığımızdan ve anneliğe aç olduğumuzdan bu işin kutsiyetini daha iyi anlayıp hissettiğimizi düşünüyorum. Bu bir mucize ve sen mucizene kavuşacaksın inşallah bizimle paylaşmaktan çekinmee

Çok şükür düşsün bir an önce sonrasında kürtaja gerek kalmıyor kendiliğinden sökülüyor dimi kuzum böyle kanama olarak ?
Etkili olursa mutlaka benimlede paylaşırmısın
Muska mi etkili olursa
Aşkım sen kürtaj oldun mu sadece iğne vuruldun bı de değerin kaçti müdahale edildiginde

Sağol kuzum benim biliyorum burda hep birliktr sevindik herkes çok güzel ortak oldu bana Kız ben kimseye anlatmadım bu arada eşimle ben biliyoruz ,hemşire ve doktor bir de kendi bağlı olduğum direktörüme söyledim bazen halsiz oluyorum çünkü. Çok erken daha psikolojik de olabilir. Uyuyorum da akşamları erkenden birkaç hafta daha geçsin de ne olur ne olmaz Allah sağlık versin bebise de bana da

Daha çok seviniriz inşallah bebisinin ultrason fotoğraflarıni da görürüz ben kendi adıma konuşayım forumda benim gibi cabalayip hamile kalan kadınlar bana umut oluyor çok sevindim senin adına en azından birileri başarıcak bebisini kucağına alicak ama sende bizi unutma hamilelerin duası kabul olurmus inşallah sağlıkla ilerler

Biz de korunmayı bırakalı 15 ay oldu canım. Beklemek ne kadar zor hepimiz biliyoruz.beklemek istemiyorsanız doktora gidin bence.bence eşinin test vermesi için de erken değil diye düşünüyorum. En azından içiniz rahat eder. Biz mesela o kadar zamandır deniyoruz. Eşimde sperm yavaşlığı ve varikosel başlangıcı olduğunu öğrendik. Yarın nasıl bir yol izlenecegini bulmak için doktora gideceğiz. Belki aşılama ya da tüp bebek diyecek. Yani vakit kaybettik ben 31 eşim 38 yaşında.bu arada doktor yaşın 35-36 olsaydı direk tüp bebek derdim dedi. Çünkü erkeğin yaptığı bişey yok bu süreçte bütün tedavi yükü kadında oluyor dedi. Ama tam yarın belli olacak. Bu arada kesinlikle seni korkutmak ya da üzmek için yazmıyorum. Ama tedbiri başta almakta fayda var bence.

Kızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Canım merhaba benimde bugün bat günümdi ve adet oldum bu ayda olmadı şu soğan kürü nasıl bir şey yumurtlama için mi oluyor

Yok mervis ya yapcagini zannetmiyrum yemeklerdede hergun sogan kullniyruz sonucta tamam suyunu iciyruz ama adetlerin duzensizse olabilir ama ama ama innnsallh mucizenden dolqyi gelmiyrdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…