💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin canım cümlemizden Herşeyin başı stres malesef bizde fazlaca kafamıza takıyoruz
Hepimiz aynı amaç için burdayız birbirimizi destekleyip motive olmak çok güzel
Aynen canım tekrar bi baktır bakalım tsh a inşallah yolunda gider herşey, en kısa zamanda kavuşursub bebişine

Kızlar ya benim aklıma takılan bir konu var. O kadar kadın doğuma gittim hiçbiri bana hormon bakmadı. Daha yeni daha yeni 1 yıl dene diye. Ben hormon baktırmadan devam ediyorum yoluma bu ne kadar sağlıklı
Hiç sağlıklı değil cnm örnek veriyorum mesela prolaktin hormonun yüksekse maalesef bu gebeliğe engel oluyor

Hiç sağlıklı değil cnm örnek veriyorum mesela prolaktin hormonun yüksekse maalesef bu gebeliğe engel oluyor
Evet dogru sut hormonu tsh bunlar cok skntili hormonlar ben cok cektim tshden hasimato hastasyim birde
Gebelik olustugunda onu zararli birsey zannetip antikorla savas aciyor cnku ama ben bunu ialcla duzenlemeye calisiyrum prolaktinde yuksek olumca seni gebe zannediyr vvut e haliyle yumurtlama skntisi oluyor duruyr vcut haklisin cnm

Yok yok çok normal psikolojik değil ben inşallah olduğunda çenemi tutabilirim ya hiç güvenmiyorum kendime en azından keseyi görene kadar sabretsem bari

Canım merhaba benimde bugün bat günümdi ve adet oldum bu ayda olmadı şu soğan kürü nasıl bir şey yumurtlama için mi oluyor
Evet canım ben de ilk kez yaptım ama ben 7 gün içtim yumurtlamadan sonra devam etmek istemedim tehlikeli olur diye, yumurtlamama iyi geldiğini düşünüyorum açıkçası deneyebilirsin

Yok mervis ya yapcagini zannetmiyrum yemeklerdede hergun sogan kullniyruz sonucta tamam suyunu iciyruz ama adetlerin duzensizse olabilir ama ama ama innnsallh mucizenden dolqyi gelmiyrdur
Ah kuzum keşke ama bat gününde bu kadar negatif bir tesst daaha dönmez ya normalde düzensiz değil çok 1 2 gün oynar ama son 5 6 aydır 25-27 günde bir oluyordum bugün 29. Gün artık

Ah kuzum keşke ama bat gününde bu kadar negatif bir tesst daaha dönmez ya normalde düzensiz değil çok 1 2 gün oynar ama son 5 6 aydır 25-27 günde bir oluyordum bugün 29. Gün artık
Belki luteal faz uzamistir cnm bazi kqdinlar 14gun sonra regli olcagini soluyr ama kimi 1 hafta snra regli oluyr yumuden snra kimide 16.gun regli oluyr ..
Ama insallh gec dollnme falamdr diye umut ediyruz iste sen yarin gez dolas kafani dagit haftasinu belli olur allhin izniyle rabbim mucizelerini gondersin bize

Kızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş

Vuhu ates ediyr vallahi masallh hadi bakalim hayrli haberlerin olsun benm testlerde bu ay bole oldu

Evet muska etkili olursa canım..
Evet kürtajda oldum ama yeteri kadar düşmemiş dedi.. iğnenin olduğu gün 572 çıktı betam
Himm benim betam 110 di ben iğne vuruldugumda iki gün sonra arttı normalmiş iğneden sonra 140 oldu 2 gün sonra düşmeye başladı sonra işte düşer korkma dış gebelikte erken teşhis çok önemli Allah korusun tüpü alınan insanlar var
Muskayi kasımın 13 okul tatil oluyor o zaman getirecekler bakalım inşallah işe yarar

İnşallah bebise dönüşsün amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…