- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.701
Amin canım cümlemizdençok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Şurda kimse birbirini tanımıo ama en özelimizi anlattığımız yer ve içimizi rahatlatan yer yine burası. Ben tsh için yarın gideceğim bi aksilik olmazsa .İlaçsa ilaç neyse başlansın.. 2 3 ay da yine denemeye devam edip eşimin test vermesini isteyeceğim hala olmuyorsa. Galiba biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben çok stress yapıyorum bence ne kadar takmıyorum desemde...hepimiz için en güzeli olsun inşallah...
Hadiii bakalım hakkında hayırlısıı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla alırız hamiş haberiniKızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek @sacibelinde B bernaad @simurgggg Merveeee57 @tatluboncuk benaroz
Hiç sağlıklı değil cnm örnek veriyorum mesela prolaktin hormonun yüksekse maalesef bu gebeliğe engel oluyorKızlar ya benim aklıma takılan bir konu var. O kadar kadın doğuma gittim hiçbiri bana hormon bakmadı. Daha yeni daha yeni 1 yıl dene diye. Ben hormon baktırmadan devam ediyorum yoluma bu ne kadar sağlıklı
Bebişim sen bugün test yaptın mıKızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Evet dogru sut hormonu tsh bunlar cok skntili hormonlar ben cok cektim tshden hasimato hastasyim birdeHiç sağlıklı değil cnm örnek veriyorum mesela prolaktin hormonun yüksekse maalesef bu gebeliğe engel oluyor
Sanırım bana iyi gelmediTam tersine adet söktürücü olarak iciyolar diye biliyorum
Test yaptin mi hiç belki gebelik vardırSanırım bana iyi gelmedisağol canım
Yok yok çok normal psikolojik değilSağol kuzum benim biliyorum burda hep birliktr sevindik herkes çok güzel ortak oldu banaKız ben kimseye anlatmadım bu arada eşimle ben biliyoruz ,hemşire ve doktor bir de kendi bağlı olduğum direktörüme söyledim bazen halsiz oluyorum çünkü. Çok erken daha psikolojik de olabilir. Uyuyorum da akşamları erkenden birkaç hafta daha geçsin de ne olur ne olmaz Allah sağlık versin bebise de bana da
Evet canım ben de ilk kez yaptım ama ben 7 gün içtim yumurtlamadan sonra devam etmek istemedim tehlikeli olur diye, yumurtlamama iyi geldiğini düşünüyorum açıkçası deneyebilirsinCanım merhaba benimde bugün bat günümdi ve adet oldumbu ayda olmadı şu soğan kürü nasıl bir şey yumurtlama için mi oluyor
Ah kuzum keşke ama bat gününde bu kadar negatif bir tesst daaha dönmezYok mervis ya yapcagini zannetmiyrum yemeklerdede hergun sogan kullniyruz sonucta tamam suyunu iciyruz ama adetlerin duzensizse olabilir ama ama ama innnsallh mucizenden dolqyi gelmiyrdur
Yaa hep birlikte takip edelim inşallah şifa olur hrpimizeYaaa ben de yarın gidiyorum doktora. Aşılama mi tüp bebek mi diyecek bakalımbeni de yazın tedavi listesine
Yaptım kuzum tertemiz negatifBebişim sen bugün test yaptın mı
İnşallah bebişimYaa hep birlikte takip edelim inşallah şifa olur hrpimize
Ohooo kaç tane yaptım negatif olduğunu gözüme gözüme soktu testlerTest yaptin mi hiç belki gebelik vardır
Evet muska etkili olursa canım..Muska mi etkili olursa
Aşkım sen kürtaj oldun mu sadece iğne vuruldun bı de değerin kaçti müdahale edildiginde
Belki luteal faz uzamistir cnm bazi kqdinlar 14gun sonra regli olcagini soluyr ama kimi 1 hafta snra regli oluyr yumuden snra kimide 16.gun regli oluyr ..Ah kuzum keşke ama bat gününde bu kadar negatif bir tesst daaha dönmezya normalde düzensiz değil çok 1 2 gün oynar ama son 5 6 aydır 25-27 günde bir oluyordum bugün 29. Gün artık
Vuhu ates ediyr vallahi masallh hadi bakalim hayrli haberlerin olsun benm testlerde bu ay bole olduKızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
Himm benim betam 110 di ben iğne vuruldugumda iki gün sonra arttı normalmiş iğneden sonra 140 oldu 2 gün sonra düşmeye başladı sonra işte düşer korkma dış gebelikte erken teşhis çok önemli Allah korusun tüpü alınan insanlar varEvet muska etkili olursa canım..
Evet kürtajda oldum ama yeteri kadar düşmemiş dedi.. iğnenin olduğu gün 572 çıktı betam
İnşallah bebise dönüşsün aminKızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?