💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin kuzum keşke olsa ne isterimmdaha

Yaa çok sevindim kuzucumm bu ay birlikte tedaviye başlıyoruz desenee

Çok iyi yapmışsın kuzum şöyle mi olsun böyle mi dememissin net insanları severim ve genelde bu insanların da başarılı olduğunu biliyorum. Yarın gidince haber et kuzum inşallah güzel haberlerle gel

Çok iyi yapmışsın kuzum inşallah Kasım ayı sana şans getirsin bilgilendir bizi yarın doktorunla konuşunca

Hadiii bakalım hakkında hayırlısıı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla alırız hamiş haberini
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ilk defa doktor desteği alacağım o yüzden merakla bekliyorum yarını. Size mutlaka haber vereceğim yarın.

Unutur muyum kuzum inan çok dua ediyorum herkese, yazdığını gördüğüm inşallah rabbim kabul de ediyordur

Hemen kanaman başlamışmıydı peki ? Düştükten sonra mı başladı canım ? Benim bugün 2. Günüm yarına çağırdı doktor öğleden sonra gidicem bakalım ne olacak

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ilk defa doktor desteği alacağım o yüzden merakla bekliyorum yarını. Size mutlaka haber vereceğim yarın.
Evet evet muhakkak yaz hormonlarına da baktır sonuçlarını at bize

Böyle şeyler baktırmayın bence psikolojinşz bozulur. Keske hiç foto falan vermeseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…