- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.721
İnşallah bebise dönüşsün amin
Anladım kuzuşum adetin neden gecikti acabaYaptım kuzum tertemiz negatif
Belki akşam olursun hiç adet belirtin yok muYaptım kuzum tertemiz negatif
Amin kuzum keşke olsa ne isterimmdahaBelki luteal faz uzamistir cnm bazi kqdinlar 14gun sonra regli olcagini soluyr ama kimi 1 hafta snra regli oluyr yumuden snra kimide 16.gun regli oluyr ..
Ama insallh gec dollnme falamdr diye umut ediyruz iste sen yarin gez dolas kafani dagit haftasinu belli olur allhin izniyle rabbim mucizelerini gondersin bize
Bugün gelir heralde ya inşallah yani kuzucumAnladım kuzuşum adetin neden gecikti acaba
Adet belirtim yaklaşık 10 gündür var aslındaBelki akşam olursun hiç adet belirtin yok mu
Ay bi sürpriz yapıp inşallah gelmez bebişimBugün gelir heralde ya inşallah yani kuzucumdoktor randevum yarındı erteleyeyim onu
Yaa çok sevindim kuzucumm bu ay birlikte tedaviye başlıyoruz desenee
Çok iyi yapmışsın kuzum şöyle mi olsun böyle mi dememissin net insanları severim ve genelde bu insanların da başarılı olduğunu biliyorum.Yarın gidince haber et kuzum inşallah güzel haberlerle gel
Çok iyi yapmışsın kuzum inşallah Kasım ayı sana şans getirsinbilgilendir bizi yarın doktorunla konuşunca
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ilk defa doktor desteği alacağım o yüzden merakla bekliyorum yarını. Size mutlaka haber vereceğim yarın.Hadiii bakalım hakkında hayırlısıı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla alırız hamiş haberini
Unutur muyum kuzum inan çok dua ediyorum herkese, yazdığını gördüğüm inşallah rabbim kabul de ediyordurDaha çok seviniriz inşallah bebisinin ultrason fotoğraflarıni da görürüz ben kendi adıma konuşayım forumda benim gibi cabalayip hamile kalan kadınlar bana umut oluyor çok sevindim senin adına en azından birileri başarıcak bebisini kucağına alicak ama sende bizi unutma hamilelerin duası kabul olurmus inşallah sağlıkla ilerler
Aman sende söylersin ne olacak kuzumYok yok çok normal psikolojik değilben inşallah olduğunda çenemi tutabilirim ya hiç güvenmiyorum kendime en azından keseyi görene kadar sabretsem bari
Hemen kanaman başlamışmıydı peki ? Düştükten sonra mı başladı canım ? Benim bugün 2. Günüm yarına çağırdı doktor öğleden sonra gidicem bakalım ne olacakHimm benim betam 110 di ben iğne vuruldugumda iki gün sonra arttı normalmiş iğneden sonra 140 oldu 2 gün sonra düşmeye başladı sonra işte düşer korkma dış gebelikte erken teşhis çok önemli Allah korusun tüpü alınan insanlar var
Muskayi kasımın 13 okul tatil oluyor o zaman getirecekler bakalım inşallah işe yarar
Amin kuzuşum aminnnAy bi sürpriz yapıp inşallah gelmez bebişim
Bebiş yoksa da hemencik gelsin bekletmesin
Evet evet muhakkak yaz hormonlarına da baktır sonuçlarını at bizeKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ilk defa doktor desteği alacağım o yüzden merakla bekliyorum yarını. Size mutlaka haber vereceğim yarın.
Böyle şeyler baktırmayın bence psikolojinşz bozulur. Keske hiç foto falan vermeseydinizKızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce
Aynen öyle kuzum bizimkiler o kadar çok haber bekliyolar ki söylerim ben galibaAman sende söylersin ne olacak kuzumherkesin farklı farklı oluyor
Ayy cok heyecanli bebisim. Insallah guzel seylerin baslangici olur yarinki randevu. Bizi de mutlaka haberdar etKızlar doktorumla konuştum beklemek istemiyorum dedim yarın gel dediçok heyecanlıyım bakalım nasıl bir tedavi önerecek sacibelinde B bernaad S simurgggg Merveeee57 @tatluboncuk @benaroz
Cok tesekkur ederim canim benimÇok şükür kuzum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah
Ayy hamilesin canimKızlaaar kuruyuncada böyle olduuuu kesinlikle koyulaşma var ya çok heycanlandımZumruduanka96 B bernaad S simurgggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?