💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tamamen negatife dönmüştü degil mi testler canim senin? Dun bembeyaz miydi mesela?

Kuzum degerin cok guzel bat gunuydu galiba bugun senin degil mi? Ona gore gayet yuksek. Ama onceki degerle karsilastirip yukselisi kiyaslamak dogru olmaz bence. Hem calisilan laboratuvarlar farkli hem tam 48 saat dolmamis. Keseye ve kalp atimina da sahitlik ederiz insallah tekrar kan verecek misin? Bekleyecek misin artik keseyi

Tatlim ben hic klomen kullanmadim. Ama dedigin gibi o gunlerde baslandigini okudum genel olarak. Sonrasi 12 13 14. Gunlerde yumurta boyutunu takip edip catlatma ignesi veriyorlar diye biliyorum. Doktorun ayrintili anlatir zaten sureci simdi yarin sana

Insan kendini kaptirip bir yurek yemiş moduna giriyor. O yuzden Allahim hayirlisi demek lazim heralde

Tatlim bu saate coktan vermissindir tahlili ama yine de yazayim dedim. Tsh icin aclik istenmiyor sadece kisi ilac kullaniyorsa o gunku dozu almasin kan vermeden deniliyor

Kuzumm sağolasın batım dündü benim yani kanı verdiğim gündü. aile hekimi kan vermemi önermedi, 1-1.5 hafta sonra direkt kadın doğum doktoruna görün dedi doktoruna karar verdiysen dedi. Doktorum hazır bir hafta sonraya randevu alacağım inşallah

Mantikli bence de canim. Artti mi artmadi mi stresine de gerek yok haftaya guzel haberlerle gel insallah

Kızlar bi şey sorcam, soğan kürü adet gecikmesi yapıyor mu acaba ? Bugün bat günüm hala olmadım ve ağrılarım var yine de gelmiyor
Kuzum ben Ocak ayında yaptım normalde en geç 29. Günde gelirdi adetim benim 32. Günde gelmişti kimisine böyle etkisi var maalesef kimisi içinde adet söktürücü anlamadım ama inşallah senin gecikme bebiştendir inşallah

Arkadaslar merhaba ben ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum bugun adetimin 10.gunu testler ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3324765
Canim silik olan t cizgisi koyu olan c cizgisine esit olunca ya da daha koyu olunca pik olmus oluyor. Yani yumurta catlamak uzere demek. Pik gorunce iliski onemli. Atlamamak gerek. Senin de ramak kalmis sanki. Yarin olur gibu. Yani bugunler onemli senin icin degerlendirmeye bak

Kuzum öncelikle 3 ay çok kısa bir süre ama amh değerin yaşına göre maşallah çok iyi benim sana tavsiyem süreci hızlandırmak istiyorsan git rahim filmi çektir ama doktorlara 3 aydır deniyoruz deme çünkü sana söyleyecekleri şey yaşından dolayı belki 3 ay daha dene yada 1 yıl daha dene olacak hiç ses etme sorarsa 1 yıl de bak benim yaşım 31 1 yıldır deniyoruz Herşey normal hiç bir şey yok rahim filmim bir çekildi iki tüp kapalı film esnasında sağ açıldı sol açılmadı düşünsene yaşadığım hayal kırıklığını 1 yıl denedim keşke önceden gidip çektirseydim doktorları hiç dinlemeseydim sen de dinleme git rahim filmini çektir ister anestezili yap özelde ister devlette anestezi almadan çektir ben anesgezi almadan çekindim o anlık acı sonrada bitiyor keşke sol tüpünü tekrar açalım deseler yine gider yaptırırım bu konu da o kadar üzgünüm ki yazarken bile gözlerim dolu dolu oldu

Yaa çok teşekkür ederim dun birliktelik oldu bugun olmasa yarın pik görünce olsa olur mu yoksa bugunde deneme olsun mu

Yok yok çok normal psikolojik değil ben inşallah olduğunda çenemi tutabilirim ya hiç güvenmiyorum kendime en azından keseyi görene kadar sabretsem bari
Aman tutamazsan en kotu söylersin herkese nolcak kuzum. Insanin ici icine sigmazken kendini tutmak da zor ama ben de tutanlardanim sahsen. Pazartesiden persembeye kadar buraya yazmamak icin tuttum kendimi esime soylememeyi bile dusundum bir ara orda tutamadim soyledim. Ama onun disinda kimse bilmiyor sizden baska

Yaa çok teşekkür ederim dun birliktelik oldu bugun olmasa yarın pik görünce olsa olur mu yoksa bugunde deneme olsun mu
Kuzum sperm kalitesi acisindan gun asiri daha iyi diyorlar. Bence yarin bak bi tekrar teste pik gorursen kesin olsun. Ama gunasiri icine sinmiyorsa 36 saat araliklari da gozetebilirsin imkan varsa. Yani yarin sabah olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…