💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sana kavusmak icin oda hasretle beklmis can minnagin masallh cok iyi degerlerim cogalsin hemen keseyi gorun belkide keseler rabbim nasio etsin bizlerede bole mutlulaklar masallah masallah masallh

Vurdugunuz gol olsun o halde

3 ay çok erken canım. Yaşın sebebi ile 6 aydan sonra sperm testi vs. yapılabilir. Tüm koşulları sağlasan da döllenme olmayabilir. Üç ay çok kısa. Bir sebep aramaya şuan için gerek yok. İki yıl olacak bekleyeli. 35 yaş ve bir yıldan sonra doktora gittim. Sen 6. Ayında aklında soru işareti kalmasın git canım. Doktorun zaten de yönlendirir.

Test verdi mi canım? Her varikosele ameliyat önermiyorlar zaten. Yeterliyse spermi gerek yok ki. Ameliyatla da kesin düzelemeyen çok vaka var

Ya bence bu platform oyle bir yer degil kuşum. Belki üzülen oluyordur bilemiyorum tabi ama burada herkes bir umut ve bekleyis icerisinde oldugu icin guzel bir haber mutlulukla karsilaniyor. Icimizden biri negatif bisey yasadiginda hepimiz üzülüyoruz. Bazen yeni yeni seyler öğreniyoruz. O yuzden bence paylas her ne yasiyorsan ve hissediyorsan. Cogu kisinin de bu dusuncede oldugunu düşünüyorum

Arkadaşlar hayırlı akşamlar benim sorum olucaktı bilgisi olanlar cevap verebilirim? Benim pik 19ekimde oldu 20si silikleşmeye başladı ve şuan adetime 4gün kaldı ayın 1de adet olmam lazım bende bugün erken gebelik testi normal gebelik testi aldım 2şertane dayanamadım erken gebeliği yaptım saat altı gibi ama negatif çıktı beklemeli miyim sizce bi umut varmıdır

Kuzum sperm kalitesi acisindan gun asiri daha iyi diyorlar. Bence yarin bak bi tekrar teste pik gorursen kesin olsun. Ama gunasiri icine sinmiyorsa 36 saat araliklari da gozetebilirsin imkan varsa. Yani yarin sabah olabilir.
Yani şuan testim pik mi silik felan degil demi umutsuz değil yani oyleyse bugunde deneyelim biz kaçırmayalım gününü ya heyecanliyim güzel sonuç almak istiyorum bi an once kusura bakma sende canım

Yani şuan testim pik mi silik felan degil demi umutsuz değil yani oyleyse bugunde deneyelim biz kaçırmayalım gününü ya heyecanliyim güzel sonuç almak istiyorum bi an once kusura bakma sende canım
Bu testi hic kullanmadim canim. Ama pike cok yakin testin. Kacirmak istemiyorum diyorsan, bildiginiz bir sperm sorunu da yoksa bu gece de degerlendir istersen kuzum. Yarin test yapmaya devam et ama koyulasacak mi daha fazla gör mutlaka onu

Bu testi hic kullanmadim canim. Ama pike cok yakin testin. Kacirmak istemiyorum diyorsan, bildiginiz bir sperm sorunu da yoksa bu gece de degerlendir istersen kuzum. Yarin test yapmaya devam et ama koyulasacak mi daha fazla gör mutlaka onu
Tamam canım ben bugunde deniyim ozaman yarinda testi yaparim yine

Peki kist falan yapmış mıydı kuzum sende ? Sonrasında hiç denedin mi bir de ? Bir de ağrı yaptı mı kasıklarında ve belinde ? Gecikmesi normal o zaman

Kuzum sen birkaç kez kimyasal yaşayınca mrcbur temkinli yaklaşıyosun öyle olsam brn de temkinli olabilirdim heralde, ama ben daha inan yalancı pozitif bile görmedim yanlışlıkla yalancı pozitif görsem bile bayram edecek durumdayım sen düşün

Canim bu yazdiklarina cevap olarak en sık soylenecek sey "stres yapma akışına birak" olacaktir muhtemelen. Ama ben oyle bir seyin mumkun oldugunu pek dusunmuyorum. Tam tersi olmadigi her ay neden dusunceleri artarak donmeye devam ediyor kafada. 1.5sene denedim. Akisina birakabildigim bir ay bile olmadi her aya yeni bir umutla basladim. Bu ay da deneyeyim dedim. Yine olmadi. En sonunda bu ay Allahin izniyle oncelikle tabi, sonra da doktorun destegiyle pozitifi gördüm şükür.

Yani sunu demek istiyorum sana. Evet 3 aya daha cok erken. 1yila ya da yastan oturu belki 6 aya kadar her sey normal diyerek kimse arastirmak istemeyecek belki sorun var mi yok mu diye. Belki de gercekten hic bir sorun yoktur ve cok kisa bir surede hamile kalacaksin ama bunlar hep ihtimal. Sen olumsuzmus gibi al tedbirini derim. Esin versin sperm testini icin rahat edecekse film de cektir. Istersen yumurta takibi yaptir ozelde. Yani elinden gelen ne varsa dene bence. Insan harcadigi cabaya pisman olmuyor elde edince. Keske daha once yapsaydim diye erteledigi zamanlara pisman olabilyor ama

Tabi ki adet olana kadar her zaman Umut var

Bebisim hic gorme insallah o yalanci pozitifi yahut kimyasali. Gerekirse 7 duvele duyur hamileligini icinde tutma sen zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…