- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.761
Sana kavusmak icin oda hasretle beklmis can minnagin masallh cok iyi degerlerim cogalsin hemen keseyi gorun belkide keseler
Vurdugunuz gol olsun o haldeKızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
3 ay çok erken canım. Yaşın sebebi ile 6 aydan sonra sperm testi vs. yapılabilir. Tüm koşulları sağlasan da döllenme olmayabilir. Üç ay çok kısa. Bir sebep aramaya şuan için gerek yok. İki yıl olacak bekleyeli. 35 yaş ve bir yıldan sonra doktora gittim. Sen 6. Ayında aklında soru işareti kalmasın git canım. Doktorun zaten de yönlendirir.Kızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?Yaşımdan dolayı senelerce deneyemem düşüncesindeyim sanırım yolun sonu gelmiş gibi hissediyorum salakça
Yazarım tabi aşkım zaten sizden başka kimim varGuzel haberlerle gel kuzumbize de yaz cikinca
Test verdi mi canım? Her varikosele ameliyat önermiyorlar zaten. Yeterliyse spermi gerek yok ki. Ameliyatla da kesin düzelemeyen çok vaka varMerhaba kızlar elimde varikosel ama maalesef doktora gitmesi için ikna edemiyorum sanırım bana inat yapıyor üzerine çok mu düşüyorum bilmiyorum geçen mart ayında düşük yaptım bak hamile kalıyorsun demekki oluyo bekleyelim diyo ama ben beklemek istemiyorum nası ikna ediceğim bilmiyorumbu arada bi tane sağlık doğumum var 6 yaşında kızım var
İnşallah bebistirAdet belirtim yaklaşık 10 gündür var aslındabugün yine kasığım belim ara ara çok ağrıdı tamam geliyo dedim her seferinde yok
Yok hep vardiHemen kanaman başlamışmıydı peki ? Düştükten sonra mı başladı canım ? Benim bugün 2. Günüm yarına çağırdı doktor öğleden sonra gidicem bakalım ne olacak
Ya bence bu platform oyle bir yer degil kuşum. Belki üzülen oluyordur bilemiyorum tabi ama burada herkes bir umut ve bekleyis icerisinde oldugu icin guzel bir haber mutlulukla karsilaniyor. Icimizden biri negatif bisey yasadiginda hepimiz üzülüyoruz. Bazen yeni yeni seyler öğreniyoruz. O yuzden bence paylas her ne yasiyorsan ve hissediyorsan. Cogu kisinin de bu dusuncede oldugunu düşünüyorumBişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok olduçok erken zaten dedi. Burdaki kadinlari bi bilse haftaya kadın doğuma gorunecegim doktorumu da buldum bekliyoruz kuzum. Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, moraliniz yüksek olsun istiyorum. Çok sorulmadikca anlatmam ama başkalarını üzermisim gibi geliyor artık kimse üzülmesin
Yani şuan testim pik mi silik felan degil demi umutsuz değil yani oyleyse bugunde deneyelim biz kaçırmayalım gününü ya heyecanliyim güzel sonuç almak istiyorum bi an once kusura bakma sende canımKuzum sperm kalitesi acisindan gun asiri daha iyi diyorlar. Bence yarin bak bi tekrar teste pik gorursen kesin olsun. Ama gunasiri icine sinmiyorsa 36 saat araliklari da gozetebilirsin imkan varsa. Yani yarin sabah olabilir.
Amin kuzum benim, çok sağolasınSana kavusmak icin oda hasretle beklmis can minnagin masallh cok iyi degerlerim cogalsin hemen keseyi gorun belkide keselerrabbim nasio etsin bizlerede bole mutlulaklar masallah masallah masallh
Bu testi hic kullanmadim canim. Ama pike cok yakin testin. Kacirmak istemiyorum diyorsan, bildiginiz bir sperm sorunu da yoksa bu gece de degerlendir istersen kuzum. Yarin test yapmaya devam et ama koyulasacak mi daha fazla gör mutlaka onuYani şuan testim pik mi silik felan degil demi umutsuz değil yani oyleyse bugunde deneyelim biz kaçırmayalım gününü ya heyecanliyim güzel sonuç almak istiyorum bi an once kusura bakma sende canım
Tamam canım ben bugunde deniyim ozaman yarinda testi yaparim yineBu testi hic kullanmadim canim. Ama pike cok yakin testin. Kacirmak istemiyorum diyorsan, bildiginiz bir sperm sorunu da yoksa bu gece de degerlendir istersen kuzum. Yarin test yapmaya devam et ama koyulasacak mi daha fazla gör mutlaka onu
Peki kist falan yapmış mıydı kuzum sende ? Sonrasında hiç denedin mi bir de ? Bir de ağrı yaptı mı kasıklarında ve belinde ? Gecikmesi normal o zamanKuzum ben Ocak ayında yaptım normalde en geç 29. Günde gelirdi adetim benim 32. Günde gelmişti kimisine böyle etkisi var maalesef kimisi içinde adet söktürücü anlamadım ama inşallah senin gecikme bebiştendir inşallah
Kuzum sen birkaç kez kimyasal yaşayınca mrcbur temkinli yaklaşıyosun öyle olsam brn de temkinli olabilirdim heralde, ama ben daha inan yalancı pozitif bile görmedimAman tutamazsan en kotu söylersin herkese nolcak kuzum. Insanin ici icine sigmazken kendini tutmak da zorama ben de tutanlardanim sahsen. Pazartesiden persembeye kadar buraya yazmamak icin tuttum kendimi esime soylememeyi bile dusundum bir ara orda tutamadim soyledim. Ama onun disinda kimse bilmiyor sizden baska
İnşallah kuzucumİnşallah bebistir
Canim bu yazdiklarina cevap olarak en sık soylenecek sey "stres yapma akışına birak" olacaktir muhtemelen. Ama ben oyle bir seyin mumkun oldugunu pek dusunmuyorum. Tam tersi olmadigi her ay neden dusunceleri artarak donmeye devam ediyor kafada. 1.5sene denedim. Akisina birakabildigim bir ay bile olmadiKızlar aynı şeyleri yazmışımdır ,okuyanlarınız varsa kusura bakmayın yardımınıza tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. 7 aylık evlilikte 3 aydır korunmuyoruz, yumurtlama takibi ısı takibi herşeyi yapıyorum. Adetlerim günü gününe olur,çatlama vs de problemim yok,pcos yok.. Özellikle ovulasyon günlerinde ilişkiye ağırlık veriyorum es geçmiyorum. Hele ki yumurtlama zamanı girilen ilişkileri geceye denk getirip sabaha kadar asla kalkmıyorum akıp gitmesin diye. evet saçma bişey belki ama iyice garantilemek istiyorum kendimce heralde :)Yaşım 38 desemmmm doktor yumurtalarımı saydı oldukça iyi dedi amh ım 3,30 çıktı tsh ım az yüksekmiş 4 çıktı referans aralığında olmasına rağmen gebeliğe engel değil sadece 2 -2.5 isteriz bebekte zeka geriliği yaşanmasın diye dedi vs vs vs. ama yanlış olan yolunda gitmeyen ne olabilir? Aranızda tecrübeli arkadaşlar var ben de sizlerden okuya okuya bilgi sahibi oluyorum. İnternette araştırmak çok yüzeysel kalıyor tecrübelerin yanında. Doktor 1 seneye kadar normal dedi içimi çok rahatlattı çıktığımda kendimi mükemmel hissettim ama sonu hep aynı hüsran..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz az önce regl oldum dedim hadi yaa dedi. Üzülme aşkım yine deneriz diyor ama o hadi yaa demesi ve dudak bükmesi beni üzdü açıkçası.. İşyerinde üst üste hamileyim haberleri geliyor bir haftadır.. Onlar adına seviniyorum ama biz neyi yanlış yapıyoruz da olamıyor diyorum. Hepsi de tek gecelikden kaldım beklemioduk vs dio... Elbette vardır bir zamanı Allah'ın işine karışamam ama bilmiyorum neden neden neden sözcükleri kafamda geziyor.3 ay belki kısa bir süre ama bıktım denemekten ve sonunda regl görmekten .. Yumurtlama günleri harici kasıklarımda değişik sancılar yaşıyorum 2 aydır mesela daha önce hiç deneyimlemediğim. Değişik akıntım oluyor. Ayakkabımı bile bağlayamayacak eğilemeyecek kadar dolgun oluyor kasıklarım belki diyorum belki bişey vardır ama sonu yine regl.. Vücudumda değişik bişeyler oluyor ama sonuca ulaşmıyor. Sağlıksız olduğu için atılıyor mu vucuttan ya da hiç mi oluşamıyor kapalı kutu keşke bilebilsemm.. Herşeyi normal olup ta yine çocuk sahibi olamayanlarınız lütfen bana bir yol gösterin. .Eşimin test vermesi için erken mi ?Rahim filmi ne zaman çektirmeliyim ya da tüplerimde sorun olabilir mi ?Yaşımdan dolayı senelerce deneyemem düşüncesindeyim sanırım yolun sonu gelmiş gibi hissediyorum salakça
Tabi ki adet olana kadar her zaman Umut varArkadaşlar hayırlı akşamlar benim sorum olucaktı bilgisi olanlar cevap verebilirim? Benim pik 19ekimde oldu 20si silikleşmeye başladı ve şuan adetime 4gün kaldı ayın 1de adet olmam lazım bende bugün erken gebelik testi normal gebelik testi aldım 2şertane dayanamadım erken gebeliği yaptım saat altı gibi ama negatif çıktı beklemeli miyim sizce bi umut varmıdır
Ben deKuzum sen birkaç kez kimyasal yaşayınca mrcbur temkinli yaklaşıyosun öyle olsam brn de temkinli olabilirdim heralde, ama ben daha inan yalancı pozitif bile görmedimyanlışlıkla yalancı pozitif görsem bile bayram edecek durumdayım sen düşün
Bebisim hic gorme insallah o yalanci pozitifi yahut kimyasali. Gerekirse 7 duvele duyur hamileliginiKuzum sen birkaç kez kimyasal yaşayınca mrcbur temkinli yaklaşıyosun öyle olsam brn de temkinli olabilirdim heralde, ama ben daha inan yalancı pozitif bile görmedimyanlışlıkla yalancı pozitif görsem bile bayram edecek durumdayım sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?