💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım merhaba, klomenden önce böyle yumurtlaman oluyo muydu ?

Ayy hayır o ne demeek sen hep anlat hepp
Başkalarını bilmem ama ben dört gözle güzel bir haber gelsin günümüz şenlensin diye bekliyorum, her sabah bugün acaba kimden güzel haber alacağız diye giriyorum buraya

Test verdi mi canım? Her varikosele ameliyat önermiyorlar zaten. Yeterliyse spermi gerek yok ki. Ameliyatla da kesin düzelemeyen çok vaka var
Testi 6 sene önce yani kızıma hamile kalmadan önce vermişti şimdi vermedi en azından test ver ameliyat istemesen bile yada önermese bile takviye verir diyorum ama hayır diyo deneyelim diyo

Arkadaşlar bata 8 gün kaldı. Alt karında ağrı ve sızı hissi, vücut sıcaklığında artış ve meme hassasiyeti yaşıyorum. Normal adet öncesi zart zurtlar da olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Varsa da zaten daha yeni yeni yerleşiyor. 1 hafta daha beklicez mecbur test için. Sizde durumlar nasıl acaba? Neler yapıyorsunuz?

Testi 6 sene önce yani kızıma hamile kalmadan önce vermişti şimdi vermedi en azından test ver ameliyat istemesen bile yada önermese bile takviye verir diyorum ama hayır diyo deneyelim diyo
Keşke test verse. Bence erkekler test verip kötü sonuç alıp, zorla ameliyat olacaklar diye korkuyorlar. Benim eşimde de varikosel görüntüsü vardı ancak test verdik, hem sayısı hem morfolojisi çok iyi çıktı. İleri hızı biraz yavaştı ama bu doğal gebeliğe engel değilmiş. Yani hiç kimse elime ameliyat yapalım demedi. Aslında böyle örnekleri göster istersen eşine. Bence korkuyorlar. Şu da var bizim doktor eşime ameliyat deseydi biz onu ameliyat yaptırmak yerine tüp bebeği tercih ederdik muhtemelen. Takviye olarak da eşin çok direniyorsa şunları içir kuzum proxeed plus, keçiboynuzu özü, deneysel çalışma olarak da çakşır suyu. Ama tabi öncelik doktora gitmesi olacaktır. Şu da var aşılama zamanınız geldiyse aşılamada da durum öğreniliyor. Biz aşılama yaptırırken öğrenmiştik. Sıkıntı yok demişti doktorumuz.

Tatlim bu saate coktan vermissindir tahlili ama yine de yazayim dedim. Tsh icin aclik istenmiyor sadece kisi ilac kullaniyorsa o gunku dozu almasin kan vermeden deniliyor
Kuzum istemediler kan o yüzden vermedim, ağustosta kan vermiştim onlara baktı

İnşallah hayırlısıyla mucizeniz olurbenim de 7 gün kaldı bekliyorum garip belirtilerim var sırt bel ağrım çok fazla ama nedense hep hamilelik belirtisi olarak gelmiyor bakalım artık

Aynı ben valla çünkü bizim gibi herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor burda uğraşıp didiniyor ve başaranları görünce umut oluyor bize bir de sanki sıra bize geliyor gibi hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…