- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.781
Canım merhaba, klomenden önce böyle yumurtlaman oluyo muydu ?Kızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
Ayyy bi olsun alnıma yazıp gezicemBebisim hic gorme insallah o yalanci pozitifi yahut kimyasali. Gerekirse 7 duvele duyur hamileliginiicinde tutma sen zaten
Tez zamanda gerçek pozitifler görelim inşallahBen de
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla o günü bekliycem mecbur negatifi görünce modum çok düştü. Dilerim Rabbim isteyen bütün anne adaylarının gönlüne göre bebişlerini nasip eder içinde de banada verir inşallahTabi ki adet olana kadar her zaman Umut var
Evet canım düzenli yumurtluyorum ben çok şükür. Bir fark olmadı aslında yumurtlama açısından.Canım merhaba, klomenden önce böyle yumurtlaman oluyo muydu ?
Senin de enerjin bana cok iyi geliyor kuşumAyyy bi olsun alnıma yazıp gezicemcanımsın ya hep rahatlatıyosun yerim seni
Evet canım dün akşam 3 saat idrar tutup yaptım beyazdıTamamen negatife dönmüştü degil mi testler canim senin? Dun bembeyaz miydi mesela?
Ayy inşallahTez zamanda gerçek pozitifler görelim inşallah
Ayy hayır o ne demeek sen hep anlat heppBişi anlamadım kız daha. Aile hekimime gittim hemsirem de hekimde çok güzel ilgilendiler sohbet ettik biraz. Bebisi nasil anladığımi anlattım hemşire kadın şok olduçok erken zaten dedi. Burdaki kadinlari bi bilse haftaya kadın doğuma gorunecegim doktorumu da buldum bekliyoruz kuzum. Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum, moraliniz yüksek olsun istiyorum. Çok sorulmadikca anlatmam ama başkalarını üzermisim gibi geliyor artık kimse üzülmesin
Ayy super kesin var o zamanEvet canım dün akşam 3 saat idrar tutup yaptım beyazdı
Yok canım değilim kan testi verdim negatif test yanlış sonuç vermişmaaaavi kuzum labo geç çıkartıyor ben adet günü anca pozitif gördüm onda ama diğer testinde gördüm akşama erken gebelik al göreceksin çizgini hissediyorum sende hamilesin
Testi 6 sene önce yani kızıma hamile kalmadan önce vermişti şimdi vermedi en azından test ver ameliyat istemesen bile yada önermese bile takviye verir diyorum ama hayır diyo deneyelim diyoTest verdi mi canım? Her varikosele ameliyat önermiyorlar zaten. Yeterliyse spermi gerek yok ki. Ameliyatla da kesin düzelemeyen çok vaka var
Keşke test verse. Bence erkekler test verip kötü sonuç alıp, zorla ameliyat olacaklar diye korkuyorlar. Benim eşimde de varikosel görüntüsü vardı ancak test verdik, hem sayısı hem morfolojisi çok iyi çıktı. İleri hızı biraz yavaştı ama bu doğal gebeliğe engel değilmiş. Yani hiç kimse elime ameliyat yapalım demedi. Aslında böyle örnekleri göster istersen eşine. Bence korkuyorlar. Şu da var bizim doktor eşime ameliyat deseydi biz onu ameliyat yaptırmak yerine tüp bebeği tercih ederdik muhtemelen. Takviye olarak da eşin çok direniyorsa şunları içir kuzum proxeed plus, keçiboynuzu özü, deneysel çalışma olarak da çakşır suyu. Ama tabi öncelik doktora gitmesi olacaktır. Şu da var aşılama zamanınız geldiyse aşılamada da durum öğreniliyor. Biz aşılama yaptırırken öğrenmiştik. Sıkıntı yok demişti doktorumuz.Testi 6 sene önce yani kızıma hamile kalmadan önce vermişti şimdi vermedi en azından test ver ameliyat istemesen bile yada önermese bile takviye verir diyorum ama hayır diyo deneyelim diyo
Kuzum istemediler kan o yüzden vermedim, ağustosta kan vermiştim onlara baktıTatlim bu saate coktan vermissindir tahlili ama yine de yazayim dedim.Tsh icin aclik istenmiyor sadece kisi ilac kullaniyorsa o gunku dozu almasin kan vermeden deniliyor
İnşallah hayırlısıyla mucizeniz olurArkadaşlar bata 8 gün kaldı. Alt karında ağrı ve sızı hissi, vücut sıcaklığında artış ve meme hassasiyeti yaşıyorum. Normal adet öncesi zart zurtlar da olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Varsa da zaten daha yeni yeni yerleşiyor. 1 hafta daha beklicez mecbur test için. Sizde durumlar nasıl acaba? Neler yapıyorsunuz?
Aa yeniymis zaten kanlarin canim. Tamam o zamanKuzum istemediler kan o yüzden vermedim, ağustosta kan vermiştim onlara baktı
Anladım canım teşekkür ederimEvet canım düzenli yumurtluyorum ben çok şükür. Bir fark olmadı aslında yumurtlama açısından.
Ay evet evet seninle sohbet etmek de beni hep huzurlandırıyor kuzummSenin de enerjin bana cok iyi geliyor kuşumseviyorum seninle muhabbeti
Aynı ben vallaAyy hayır o ne demeek sen hep anlat hepp
Başkalarını bilmem ama ben dört gözle güzel bir haber gelsin günümüz şenlensin diye bekliyorum, her sabah bugün acaba kimden güzel haber alacağız diye giriyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?