💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aa yeniymis zaten kanlarin canim. Tamam o zaman ne dedi peki?
Kuzum hayatımda gittiğim en kötü doktordu belki de hala şoku atlatamadım biliyor musun, sürekli gittiğim bi doktor var aslında ama o hastanede hsg işlemi yapmadıkları için bu doktora gitmiştim beni kovmaktan beter etti diyebilirim, neden gittiğimi anlatmaya çalışıyorum bana sürekli 25 yaşındasın çok gençsin olur olur diyerek susturdu, doktora ne ovulasyon testi kullanabildiğimi anlattım ne bi şey. Ultrasonla on saniye muayene etti etmedi ve yumurtalıklarımın rahmimin mükemmel olduğuna karar verdi, adetliyim diye artık tiksindi mi nasıl iş anlamadım, daha önceden de adetliyken ultrason yaptırmıştım ve hiç böyle bi muamele görmedim, amh değerime baktırmak istiyorum dediğimde benimle baktırmamam hakkında tartışmaya girdi amh için istekte bulunun hanımefendi dedim ve odadan çıktım o kadar tahammülüm sıfıra inmişti çünkü, resmen zorla amh için istekte bulundu ya. Bi de üstüne bana hsg için randevu vermedi ben zaten hsg için gitmiştim elim bomboş eve döndüm

Yılbaşına kadar zaman verdim ona eğer gebelik olmazsa mecbur gidecek inş hayırlısı olur hakkımızda ama gerçekten zaman kaybı buna üzülüyorum

Benim doktorum herhangi birşey söylememişti canım sadce tüplerim tikaliymis açıldığı için antibiyotik ve ağrı kesici vermişti bu kadar. Senin nasıl çıktı sonucun
Hsg için verilen antibiyotik kullanırken ilişkiye girilirmi ben doktora sormayı unuttum bide hsg çekildikten kaç gün sonra ilişki olur

Aynı ben valla çünkü bizim gibi herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor burda uğraşıp didiniyor ve başaranları görünce umut oluyor bize bir de sanki sıra bize geliyor gibi hissediyorum artık
Aynen öyle bebeğim Bende hamiş haberleri geldikçe umudunu kaybetme berna diyorum sürekli, bak ne olmazlar oluyor diyorum
Ve evet sıra bize geliyor gibii bebişim

Merhabalar ben de bilebildiğim kadarı ile birkaç tavsiyede bulunayım. Hamilelik için tsh çok önemli hatta benim doktorum 0.50 leri hedefleriz dedmişti, ilaçla oralara da geldik şimdi. Çok hızlı düşüyor takma kafana, sadece kontrollerini düzenli yap gebelik planlarken. Hamile kalınca zaten yükselecek diyordu doktor. Tsh ıma bakılmadan “iki tüp bebek denemem olmuştu. 4 lerdeydi o zaman ve tabi tutmadı. Bu arada haşimato var bende. Eğer başlangıç seviyesindeysen haşimato bir belirtisi de olmuyor, ben de 37 yaşımda tesadüfen öğrenmiştim. Tsh 2.5 lardaydı ama tiroid antikoru (tpo) çok yüksek olabiliyor haşimato varsa. Bu bir bağışıklık sorunu, vücut tiroidi yabancı görüp öldürmeye çalışıyor diyim. Aynı şekilde hamileliği de bitiriyor. Varsa böyle bir durum farklı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar verebiliyor doktor. Bir baktırmanı tavsiye ederim. Zaten tsh düşürmek için endokronoloji ye gideceksiniz, bir de tiroit antikoruna baktır.
Eşin de sperm testi verebilir, basit ve çok maliyetli değil aklında soru işareti kalmaz.
Şimdiki doktorum yumurta kalitesi arttırmak için biesteron ve omepa vermişti. Bunları da deneyebilirsin.
Ama ve en önemlisi 3 ay çok kısa bir süre, çok strese girmişsin. Sadece bu bile engel olabilir, endişe kaygı hormonları çok etkiliyor.
Anlattığına göre hiçbir sağlık sıkıntın yok maşallah amh da gayet güzel, neden olmasın ki?? Sadece vakti zamanı gelince olacaktır. Doktorlar bile bir sene deneme sonrası gebelik olmazsa bakalım diyorlar

Ayy okurken sinirlendim, sanki gezmeye gidiyoruz doktora ya. Biz hepsini bilsek sana gelir miyiz zaten
Bi keresinde gerçekten çok şiddetli bir ağrıyla devlet hastanesine doktora gitmiştim, gebelik şüphem olduğunu da ekledim şikayetlerim arasına. Test yaptırmaya geldim sandı, hcg bakıp yolladı, sonuç çıkınca gel dedi. Sonuç var, ama göstermeye yerinde yoktu. Gebelik için gitmediğime ikna edemedimdi hanfendiyi. Aynı gün özele gittim, enfeksiyonum varmış
bazı doktorlar kapatılsın

Peki kist falan yapmış mıydı kuzum sende ? Sonrasında hiç denedin mi bir de ? Bir de ağrı yaptı mı kasıklarında ve belinde ? Gecikmesi normal o zaman
Kist yaptı mı hiç bilmiyorum kuzum ama sanmam nisanda ultrasona girdim temiz demişti doktor. Ağrım olmamıştı ama 10 gün adetim sürmüştü leke şeklinde normalde 6 günde biterdi bida da içmedim döngümü bozdu diye

Hsg için verilen antibiyotik kullanırken ilişkiye girilirmi ben doktora sormayı unuttum bide hsg çekildikten kaç gün sonra ilişki olur
Ben cumartesi hsg olmuştum. Pazartesi yumurtluyordum. Doktorum 7 günlük antibiyotik verecekti ama yumurtalama tarihimi duyunca, antibiyotiği iki gün kulllan bırak, pazartesiyi değerlendir demişti canım. Yani antibiyotiki bırakıp olmuştu ilişki caanım

Yaa cok uzuldum canim. Kotu bir tecrübe olmus. Ama o onun ayıbı bence. Dogru duzgun dinleme becerisine sahip olmayan da doktor olmamali zaten. Ayrica adetliyken yapilir ki zaten ultrason çoğunlukla. Tiksindigini sanmiyorum o onun işi. Anlattiklarina gore sanki daha cok sen degil ben bilirim havalarina girmis gibi. Canini sikma her zaman iyi insanlar denk gelmiyor ne yazikki. Boylesine denk geldin diye de umudunu kaybetme. Bu olmazsa baska doktora gidersin. Neyse en azindan amh gormus olacaksin

Evet kuşum ya ben de daha içmem heralde benim bu ay çok ağrım oldu az önce eşimle film izlerken bile sağ kasığımdan rahmime doğru sancı girdisanki defalarca ara ara nefesimi kesiyo sanırım soğan etkileri bunlar anlamadım neden

İnce ince ciz ciz gibi miydi kuzum ?
Evet evet yani diğer aylarda da ağrım sancım olurdu ama daha çok bacağıma yakın olurdu kasık bile diyemem ama bu kez tam olarak rahme doğruydu ve dediğin gibi kuzum sanki şiş batırıyolar gibi hissettim yani başka tarif bulamadım

Kuzum senin piki ne zaman görmüştük çatlamadan sonra inşallah 14 günü geçmiştir

İnşallah soğan etkisi değildir bebişin etkisidr inşallah

Hamile olmadigina inanamiyorum canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…