- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.821
Aynen ben de inanmıyodum ama kendime kanıtladım çok şükürCatlamadan sonraki 14. Gün harbiden net sabitmis yakuzum kasıma iyi haberin gelecek inşallah
Ben diyorum sizden daaha çok hamileyim ben şu anHamile olmadigina inanamiyorum canim ya
Yaa aynen ben de senin kadar belirti yasamadim kuzum vallaBen diyorum sizden daaha çok hamileyim ben şu anmesela sacibelinde nin tek belirtisi göğüslerinin şişmesiydi, o kadar büyüdü ki göğüslerim anlatamam ve çok hassas dokunamıyorum ben de inanamıyorum yani kuzum
Ben cumartesi hsg olmuştum. Pazartesi yumurtluyordum. Doktorum 7 günlük antibiyotik verecekti ama yumurtalama tarihimi duyunca, antibiyotiği iki gün kulllan bırak, pazartesiyi değerlendir demişti canım. Yani antibiyotiki bırakıp olmuştu ilişki caanım
Gerçekten anlamlandırmak çok zorAyy okurken sinirlendim, sanki gezmeye gidiyoruz doktora ya. Biz hepsini bilsek sana gelir miyiz zaten
Bi keresinde gerçekten çok şiddetli bir ağrıyla devlet hastanesine doktora gitmiştim, gebelik şüphem olduğunu da ekledim şikayetlerim arasına. Test yaptırmaya geldim sandı, hcg bakıp yolladı, sonuç çıkınca gel dedi. Sonuç var, ama göstermeye yerinde yoktu. Gebelik için gitmediğime ikna edemedimdi hanfendiyi. Aynı gün özele gittim, enfeksiyonum varmış
bazı doktorlar kapatılsın
Ağrım için arveles yazmıştı. Bir kez kullanmıştım. Cumartesiden pazartesiye kadar hafif kanamam olmuştu. Yani ben sana kullanma diyemem ama ben kullanmamıştım canımBenimde pazartesi yüksek yumurta günüm ne yapicagimi bilmiyorum arada adet ağrısı gibi ağrı oluyor bide jel kanlı gibi geliyor acaba bendemi bıraksam
Ultrasonda kan gördükten sonra surat ifadesi tiksinme ifadesiydi maalesef… gittiğime bin pişman oldum bi de özel hastanede çok iyi yorumları olan bi doktprdu, pişmanlıktan başka bi şey değildi benim içinYaa cok uzuldum canim. Kotu bir tecrübe olmus. Ama o onun ayıbı bence. Dogru duzgun dinleme becerisine sahip olmayan da doktor olmamali zaten. Ayrica adetliyken yapilir ki zaten ultrason çoğunlukla. Tiksindigini sanmiyorum o onun işi. Anlattiklarina gore sanki daha cok sen degil ben bilirim havalarina girmis gibi. Canini sikma her zaman iyi insanlar denk gelmiyor ne yazikki. Boylesine denk geldin diye de umudunu kaybetme. Bu olmazsa baska doktora gidersin. Neyse en azindan amh gormus olacaksin
Bugün hemşireye de anladığımi söyledim böyle bebişin olduğunu. Bir gece önceden hatta göğsüm şişti, tartilmistimYaa aynen ben de senin kadar belirti yasamadim kuzum vallahafif gogus hassasiyeti, biraz kasiklarda agri, azicik da yaptgm isle orantisiz yorgunluk hali ama bence vucut oyun oynuyor boyle durumlarda. O kadar istek olunca icten beynimiz varmis gibi belirtiler yasatiyor resmen. Ben goguslerimin patlayacak gibi oldugu cok umitlendigim aylar ellerim bos cikinca boyle dusundugumu hatirliyorum
Evet evet buna ben de inanıyorum kuşum zaten bence bu kadar ağrı olmamalı hamilelikte bence şu an sağ kasığım patlayacak sanki o kadar ağrıyoYaa aynen ben de senin kadar belirti yasamadim kuzum vallahafif gogus hassasiyeti, biraz kasiklarda agri, azicik da yaptgm isle orantisiz yorgunluk hali ama bence vucut oyun oynuyor boyle durumlarda. O kadar istek olunca icten beynimiz varmis gibi belirtiler yasatiyor resmen. Ben goguslerimin patlayacak gibi oldugu cok umitlendigim aylar ellerim bos cikinca boyle dusundugumu hatirliyorum
O nasıl iş ya. Bizde reglken alttan muayeden keyif almiyoruz yani normalinde cekinirken, reglken insan ister istemez daha bir çekiniyor. Kuzum canını da sıkma, varsa imkanın doktor değiştirsen. Çok sinirlendim valla.Ultrasonda kan gördükten sonra surat ifadesi tiksinme ifadesiydi maalesef… gittiğime bin pişman oldum bi de özel hastanede çok iyi yorumları olan bi doktprdu, pişmanlıktan başka bi şey değildi benim için
Reglken de mi bu kadar ağrın oluyor soğan kurunun mu etkisi oldu acaba kuzumEvet evet buna ben de inanıyorum kuşum zaten bence bu kadar ağrı olmamalı hamilelikte bence şu an sağ kasığım patlayacak sanki o kadar ağrıyo
Amin kuzucummmBugün hemşireye de anladığımi söyledim böyle bebişin olduğunu. Bir gece önceden hatta göğsüm şişti, tartilmistimbir de ciz diye kasık batması oldu sabahına pozitifi gördüm azıcık da anlamıştım ama yine insan inanamiyor dedim. Hayatımda ilk defa kasikta cizla hamile olduğunu anlayan birini gördüm dedi
Ama herkesin de farklı farklı oluyor. Kiminde akinti oluyor,. kiminin göğüs ucu ağrıyor, kiminin beli agriyor.
Biri de demişti bana reglde de meme şişer diye ama. Doğru da dedi şişer de aslında da boyle 7 gün boyunca da sismez adete birkaç gün kala hissedilir yani.
Allah'ım burdaki tüm canlarima minnak belirtilerle yormadan bebisler nasip etsin inşallahMerveeee57
Kuşum benim regl ağrım böyle olmaz belim ağrır ben anlarım geldiğini, bu ay aşırı tuhaf gidiyor asla regl ağrılarıma benzemiyor şimdiye kadar olanlar inan ben de anlayamadımReglken de mi bu kadar ağrın oluyor soğan kurunun mu etkisi oldu acaba kuzum
Çok sabırlı davranmissin. Ben kesin tartışma cikarirdim ya hiç sakin kalkamıyorum böyle insanlar karşısında. Şikayet et benceUltrasonda kan gördükten sonra surat ifadesi tiksinme ifadesiydi maalesef… gittiğime bin pişman oldum bi de özel hastanede çok iyi yorumları olan bi doktprdu, pişmanlıktan başka bi şey değildi benim için
Çok teşekkürler canım ALLAH razı olsun gönlündeki dileğin kabul olmasıylaAğrım için arveles yazmıştı. Bir kez kullanmıştım. Cumartesiden pazartesiye kadar hafif kanamam olmuştu. Yani ben sana kullanma diyemem ama ben kullanmamıştım canımiki gün kulllanmıştım sadece. Karar senin
Kuzum benim gittiğim başka doktor var aslında hatta bi kez daha kendi doktoruma şükrettim ama benim gittiğim hastanede hsg işlemini yapmıyorlar o sebeple başka hastaneye gittim ve o hastaneden hep çok memnunlar o doktordan da, çok şaşırdımO nasıl iş ya. Bizde reglken alttan muayeden keyif almiyoruz yani normalinde cekinirken, reglken insan ister istemez daha bir çekiniyor. Kuzum canını da sıkma, varsa imkanın doktor değiştirsen. Çok sinirlendim valla.
Kesinlikle şikayeti hak ediyor. Ayrıca bana şunu söyledi hsg işlemi sırasında verilen ilacın bana zarar verebileceğini söyledi, ben hiç böyle bi şey duymadım, gerçekten kafamı çorba yaptı bu doktor gittiğime bin pişman oldum, kızlar böyle bi şey olabilir mi yaÇok sabırlı davranmissin. Ben kesin tartışma cikarirdim ya hiç sakin kalkamıyorum böyle insanlar karşısında. Şikayet et bence
Canım yaa ben sende kesin pozitif göreceğimizi düşünüyordum. Ama olsun pes etmek yokkBen diyorum sizden daaha çok hamileyim ben şu anmesela sacibelinde nin tek belirtisi göğüslerinin şişmesiydi, o kadar büyüdü ki göğüslerim anlatamam ve çok hassas dokunamıyorum ben de inanamıyorum yani kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?