💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa ikisini de kullandın mı peki ?
Sadece klomen kullandım. Ben şeye inanmıyorum klomen çok yumurta yapıyor femara tek kaliteli yapıyor olayına. Bence ikiside aynı klomen çok yumurta yapmıyor zaten var olan yumurtaların hepsini büyütüyor anlata bildim umarım

EVet yaa kısmet iştee daha fazla gecikmeden gelir umarım sinir oldum
Kalan inofolice de başladım bakalım hayırlısı
Ayy ne güzel dedin amiiiinnn amiinnnn bebişimm
İnşallaah kuzucumm
Bende 2.günü başladım kuzum yarım inofolice kızzz erken mi başladım ben yoksa

Merhaba kizlar buraya 3 sene once girmistim cok sukur bir tane oglum var ellerinizden oper suan 2. Gebelik planliyoruz benim gibi var mi 2. Gebelik calismasi yapacak olan
Maşallah Allah bağışlasın kuzum
Biz de B bernaad kuzucumla 2. Gebeliklerimizi planlıyoruz ve bizimde oğullarımızz var

Femara ilede iki üç tane oluyordur bence o ay tek yumurta oluşmuşsa tek büyür ister klomen kullan ister femara. İki üç tane oluşmuşsa da onlar büyür kusura bakma çok konuştum

Sende pco yok demi kuzum ondan amh istemiştir. Ben önce klomenle başlicam o işe yaramazsa klomene geçicez

Femaraya geçicez yanlış yazdım
Anladım canım ben merak etme hayır pco yok bende. tek problem sol tüpüm tam açık değil.
Canım femarayı doktormu önerdi yoksa senmi öyle düşündün
Bana doktor önerdi femarayi biraz araştırdım klomenden de bundan da memnun kalanlar benim ilk ilaç takviyem olacak bu bakalım görücez

Canım inşallah her şey gönlünce olur bende kullanıp kullanmama konusunda kararsızım biraz

Canım inşallah her şey gönlünce olur bende kullanıp kullanmama konusunda kararsızım biraz
Benim hsg sonrası 2. Ayimdi doktor aralıkta bekliyordu ama ben beklemek istemeyince bu ay başladık. Vakit kaybetmek istemiyorsan doktor kontrolünde başlayabilirsin canım sen de

İnşallaah kuzucumm
Bende 2.günü başladım kuzum yarım inofolice kızzz erken mi başladım ben yoksa
Yok kızz bence iyi seninki, benim 6 tane kalmıştı o yüzden yeni başladım yumoşlara ancak yetişir
Maşallah Allah bağışlasın kuzum
Biz de B bernaad kuzucumla 2. Gebeliklerimizi planlıyoruz ve bizimde oğullarımızz var
İnşallah en kısa zamanda hepimize nasip olsun canımm
Ayy ne guzel kaç yaşında cocuklar benimki 2 yaşında bir yanim acele etme diyor bi yanim dahada rahata ermeden yap diyor siz ne diyorsunuz
Benimki 6 yaşında, çok iyi yapmışın bence tam zamanı canım

Benim hsg sonrası 2. Ayimdi doktor aralıkta bekliyordu ama ben beklemek istemeyince bu ay başladık. Vakit kaybetmek istemiyorsan doktor kontrolünde başlayabilirsin canım sen de
ekimde bende kullanıcam karar verdim çabucak adet olmak ilaçlarım bitsin de

Kızlar daha önce doğum yaptıysan yinede hsg çekilmek gerekir mi yani gerek varmı

Merhaba kizlar buraya 3 sene once girmistim cok sukur bir tane oglum var ellerinizden oper suan 2. Gebelik planliyoruz benim gibi var mi 2. Gebelik calismasi yapacak olan
Canım bende 3 yıl önce kayıt yapmıştım buraya benımde Allaha şükür bir kızım var ikinci. Gebeliği planlıyoruz bizde

Ayy ne guzel kaç yaşında cocuklar benimki 2 yaşında bir yanim acele etme diyor bi yanim dahada rahata ermeden yap diyor siz ne diyorsunuz
Benimkide 2,5 yaşında canım
Kuzum bence rahata erersen dahada istemezsin en güzeli arada çok yaş farkı olmadan yapıp birlikte büyütüp sonra rahata ermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…