- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.081
Sadece klomen kullandım. Ben şeye inanmıyorum klomen çok yumurta yapıyor femara tek kaliteli yapıyor olayına. Bence ikiside aynı klomen çok yumurta yapmıyor zaten var olan yumurtaların hepsini büyütüyor anlata bildim umarımYaa ikisini de kullandın mı peki ?
İnşallaah kuzucummEVet yaa kısmet iştee daha fazla gecikmeden gelir umarım sinir oldum
Kalan inofolice de başladım bakalım hayırlısı
Ayy ne güzel dedin amiiiinnn amiinnnn bebişimm
Femara ilede iki üç tane oluyordur bence o ay tek yumurta oluşmuşsa tek büyür ister klomen kullan ister femara. İki üç tane oluşmuşsa da onlar büyür kusura bakma çok konuştum
Sende pco yok demi kuzum ondan amh istemiştir. Ben önce klomenle başlicam o işe yaramazsa klomene geçicez
Anladım canım ben merak etmeFemaraya geçicezyanlış yazdım
Bana doktor önerdi femarayi biraz araştırdım klomenden de bundan da memnun kalanlar benim ilk ilaç takviyem olacak bu bakalım görücezCanım femarayı doktormu önerdi yoksa senmi öyle düşündün
Canım inşallah her şey gönlünce olur bende kullanıp kullanmama konusunda kararsızım birazAnladım canım ben merak etmehayır pco yok bende. tek problem sol tüpüm tam açık değil.
Bana doktor önerdi femarayi biraz araştırdım klomenden de bundan da memnun kalanlar benim ilk ilaç takviyem olacak bu bakalım görücez
Benim hsg sonrası 2. Ayimdi doktor aralıkta bekliyordu ama ben beklemek istemeyince bu ay başladık. Vakit kaybetmek istemiyorsan doktor kontrolünde başlayabilirsin canım sen deCanım inşallah her şey gönlünce olur bende kullanıp kullanmama konusunda kararsızım biraz
Yok kızz bence iyi seninki, benim 6 tane kalmıştı o yüzden yeni başladım yumoşlara ancak yetişirİnşallaah kuzucumm
Bende 2.günü başladım kuzum yarım inofolice kızzz erken mi başladım ben yoksa
İnşallah en kısa zamanda hepimize nasip olsun canımm
Benimki 6 yaşında, çok iyi yapmışın bence tam zamanı canımAyy ne guzel kaç yaşında cocuklar benimki 2 yaşında bir yanim acele etme diyor bi yanim dahada rahata ermeden yap diyor siz ne diyorsunuz
Kiz dogru soyle bak yoksa bende okul cagini mi bekliyimYok kızz bence iyi seninki, benim 6 tane kalmıştı o yüzden yeni başladım yumoşlara ancak yetişir
İnşallah en kısa zamanda hepimize nasip olsun canımm
Benimki 6 yaşında, çok iyi yapmışın bence tam zamanı canım
ekimde bende kullanıcam karar verdim çabucak adet olmak ilaçlarım bitsin deBenim hsg sonrası 2. Ayimdi doktor aralıkta bekliyordu ama ben beklemek istemeyince bu ay başladık. Vakit kaybetmek istemiyorsan doktor kontrolünde başlayabilirsin canım sen de
Hahaha hayıııııırrrrr beklemeeKiz dogru soyle bak yoksa bende okul cagini mi bekliyim
Gerekir canım ben doğum yaptım sonra gebelik geçirmedim hiç, bebiş de olmayınca doktor istedi hsg, sık geçirilen enfeksiyon bile tüpleri tıkayabiliyormuşKızlar daha önce doğum yaptıysan yinede hsg çekilmek gerekir mi yani gerek varmı
Canım bende 3 yıl önce kayıt yapmıştım buraya benımde Allaha şükür bir kızım var ikinci. Gebeliği planlıyoruz bizdeMerhaba kizlar buraya 3 sene once girmistim cok sukur bir tane oglum var ellerinizden oper suan 2. Gebelik planliyoruz benim gibi var mi 2. Gebelik calismasi yapacak olan
Kiz saka mi yapiyorsunBen bebe doğdu doğalı uğraşıyorum ama kısmet olmadıı olsa biri 6 biri 5 yaşında olurdu inan
Şimdi rahata o kadar alıştım ki düşüncesi bile zor geliyor
Benimkide 2,5 yaşında canımAyy ne guzel kaç yaşında cocuklar benimki 2 yaşında bir yanim acele etme diyor bi yanim dahada rahata ermeden yap diyor siz ne diyorsunuz
Hemencik olur inşallah canım hiç belli olmuyor bu işlerHahaha hayıııııırrrrr beklemee
Kiz saka mi yapiyorsunbenim ilki 7 ayda oldu kim bulur bu ne kadar surecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?