- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.101
Öylemiii anladım ben biraz korkuyorum hsg den tam hsg çekilmek için adeti beklerken hamile olduğumu öğrenmistim şimdide doğumdan sonra 10 ay oldu nerdeyse gebelik oluşmadı ocakta bir sene oluyor doktorum eğer ocağa kadar gebelik oluşmazsa hsg çektirmen gerekir dedi banadaGerekir canım ben doğum yaptım sonra gebelik geçirmedim hiç, bebiş de olmayınca doktor istedi hsg, sık geçirilen enfeksiyon bile tüpleri tıkayabiliyormuş
Ay ne guzel canim ya buraya girince bi cesaret geldi bana insaAllah guzel haberler aliriz hepimizdenCanım bende 3 yıl önce kayıt yapmıştım buraya benımde Allaha şükür bir kızım var ikinci. Gebeliği planlıyoruz bizde
Çok da olmamış aslında çektireli neden yenisini istiyor acaba, inşallah gerek kalmadan hamiş olırsunÖylemiii anladım ben biraz korkuyorum hsg den tam hsg çekilmek için adeti beklerken hamile olduğumu öğrenmistim şimdide doğumdan sonra 10 ay oldu nerdeyse gebelik oluşmadı ocakta bir sene oluyor doktorum eğer ocağa kadar gebelik oluşmazsa hsg çektirmen gerekir dedi banada
Hayır canım çektirmedim doğum ayapalı on ay oldu doğumdan sonra bir sene içinde gebelik oluşmazsa dedi çektir diye. Çünkü ben emzirmiyorum doğumdan iki ay sonra adetim düzenli geliyor oyüzden ocağa kadar dediÇok da olmamış aslında çektireli neden yenisini istiyor acaba, inşallah gerek kalmadan hamiş olırsun
Aynen bende sirf o yuzden istedim zaten yoksa rahata erersem daha yapamamBenimkide 2,5 yaşında canım
Kuzum bence rahata erersen dahada istemezsinen güzeli arada çok yaş farkı olmadan yapıp birlikte büyütüp sonra rahata ermek
insaAllah canim Rabbim gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesinHemencik olur inşallah canım hiç belli olmuyor bu işler
Ha pardon canım çektirecekken hamile olduğunu öğrenmişin orayı yanlış okumuşumHayır canım çektirmedim doğum ayapalı on ay oldu doğumdan sonra bir sene içinde gebelik oluşmazsa dedi çektir diye. Çünkü ben emzirmiyorum doğumdan iki ay sonra adetim düzenli geliyor oyüzden ocağa kadar dedi
Çok amiiinnn canıminsaAllah canim Rabbim gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hamile kalırızHa pardon canım çektirecekken hamile olduğunu öğrenmişin orayı yanlış okumuşum
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım çok düşünüp stres yapma
Bir de ilk çocuktan sonra hemen hamile kalınıyorr diyen teyzelerin söyledikleri günümüzde tutmuyorrAynen bende sirf o yuzden istedim zaten yoksa rahata erersem daha yapamam
Benim de 7 tane kalmıştııı erken yumurtluyorum diye erken başladımmYok kızz bence iyi seninki, benim 6 tane kalmıştı o yüzden yeni başladım yumoşlara ancak yetişir
Aynen canim hayirlisi artik 1 ay denedik bu 2. AyimizBir de ilk çocuktan sonra hemen hamile kalınıyorr diyen teyzelerin söyledikleri günümüzde tutmuyorrne zaman olcağı belli değil yani kuzum başla hemen çalışmalara
A adeninannesi12 canım en önemli gün pik günü ve 1 önceki gün artık hangisi ise. Bende bunu tecrübe ettim. Pikin ertesi günü koca yoktuGun asiri bir hafta devam edin diyen de var kuzum ama bence bir iki gun yeteryani yettigini bu ay bizzat tecrube ettim ben
Ben Kasım ayında bu topikteki herkesin hamiş kalacağına inanıyorum kuzumAynen canim hayirlisi artik 1 ay denedik bu 2. Ayimiz
Ayy cok iyi oldu valla canım süreci beraber takip ederiz sen daha yenimi. başladın biz ekim ayında korunmayı bıraktık adetime 5 gün var 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı senin süreç nasıl ilerliyor basladınız mı denemelereAy ne guzel canim ya buraya girince bi cesaret geldi bana insaAllah guzel haberler aliriz hepimizden
Kuzucumm pazartesi sabaha randevu aldımSen ne zaman gidiyorrsun doktora bebişim
Anladım canım valla bu konuda çok bilgim olmadığından bi şey diyemicemSadece klomen kullandım. Ben şeye inanmıyorum klomen çok yumurta yapıyor femara tek kaliteli yapıyor olayına. Bence ikiside aynı klomen çok yumurta yapmıyor zaten var olan yumurtaların hepsini büyütüyor anlata bildim umarım
Estağfirullah ne çok konuşması bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak için burdayızMerveeee57 sana yazmiştim tatlım
Hiç önemli değil tamamen tıkalı olsa bile tek tüp yetiyor gebeliğe inşallah olacakAnladım canım ben merak etmehayır pco yok bende. tek problem sol tüpüm tam açık değil.
Bana doktor önerdi femarayi biraz araştırdım klomenden de bundan da memnun kalanlar benim ilk ilaç takviyem olacak bu bakalım görücez
Pik oncesi degerlendrldi pik gunu degerlndrldi pikten snraki 2 gun yok cunku adama durumun ciddiyetni anlatmak imkansz bugun olmasi sart diyemedmA adeninannesi12 canım en önemli gün pik günü ve 1 önceki gün artık hangisi ise. Bende bunu tecrübe ettim. Pikin ertesi günü koca yoktuama garanti olması icin en temizi o 3 günü değerlendirmek bence. Pik öncesi,pik ve sonraki gün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?