💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Gerekir canım ben doğum yaptım sonra gebelik geçirmedim hiç, bebiş de olmayınca doktor istedi hsg, sık geçirilen enfeksiyon bile tüpleri tıkayabiliyormuş
Öylemiii anladım ben biraz korkuyorum hsg den tam hsg çekilmek için adeti beklerken hamile olduğumu öğrenmistim şimdide doğumdan sonra 10 ay oldu nerdeyse gebelik oluşmadı ocakta bir sene oluyor doktorum eğer ocağa kadar gebelik oluşmazsa hsg çektirmen gerekir dedi banada

Çok da olmamış aslında çektireli neden yenisini istiyor acaba, inşallah gerek kalmadan hamiş olırsun

Çok da olmamış aslında çektireli neden yenisini istiyor acaba, inşallah gerek kalmadan hamiş olırsun
Hayır canım çektirmedim doğum ayapalı on ay oldu doğumdan sonra bir sene içinde gebelik oluşmazsa dedi çektir diye. Çünkü ben emzirmiyorum doğumdan iki ay sonra adetim düzenli geliyor oyüzden ocağa kadar dedi

Ha pardon canım çektirecekken hamile olduğunu öğrenmişin orayı yanlış okumuşum
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım çok düşünüp stres yapma

Yok kızz bence iyi seninki, benim 6 tane kalmıştı o yüzden yeni başladım yumoşlara ancak yetişir
Benim de 7 tane kalmıştııı erken yumurtluyorum diye erken başladımm
Ama kuzum inofolic benim döngümü tekrar düzenledi ya ona seviniyorum. 27 günden her ay kısalarak 23 güne düşmüştü. Bu ay tekrar 25 güne çıktıı

Gun asiri bir hafta devam edin diyen de var kuzum ama bence bir iki gun yeter yani yettigini bu ay bizzat tecrube ettim ben
A adeninannesi12 canım en önemli gün pik günü ve 1 önceki gün artık hangisi ise. Bende bunu tecrübe ettim. Pikin ertesi günü koca yoktu ama garanti olması icin en temizi o 3 günü değerlendirmek bence. Pik öncesi,pik ve sonraki gün kuzum

Ay ne guzel canim ya buraya girince bi cesaret geldi bana insaAllah guzel haberler aliriz hepimizden
Ayy cok iyi oldu valla canım süreci beraber takip ederiz sen daha yenimi. başladın biz ekim ayında korunmayı bıraktık adetime 5 gün var 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı senin süreç nasıl ilerliyor basladınız mı denemelere

Anladım canım valla bu konuda çok bilgim olmadığından bi şey diyemicem önce klomenle başlayalım bakalım inşallah bana da şifa olur bu ay

Hiç önemli değil tamamen tıkalı olsa bile tek tüp yetiyor gebeliğe inşallah olacak

Pik oncesi degerlendrldi pik gunu degerlndrldi pikten snraki 2 gun yok cunku adama durumun ciddiyetni anlatmak imkansz bugun olmasi sart diyemedm yani yapmamiz lazim dedim ama cok ta aciklayamadm yorgndu uyudu bugunde oldu 3. Gun yani bakalim kasim ayina girelim belirti kovalayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…