💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sabah sabah sayfama dusen haber nasil becerdi basardi acaba emzormiyomu napiyo bende 1.5 sene oldu hic korunmadimda hani sonuc hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

Mesajımı alıntılayan, yorumlayan, yol gösteren, fikir veren herkese cok tesekkür ederim mesajları tek tek alıntılamadım ki grupta asıl paylasılması gerekenler geride kalmasın, gözden kacmasın

Biraz kendimi törpülemek, dizginleri bırakmak ve her seyi kontrol etmemek bana da iyi gelecek, kendimi biraz suyun akısına bırakmalıyım

Ama hepinizin ortak fikir olarak belirttigi gibi bebe fikrini rafa kaldırmayayım evet, 2 gün sonra canım cicim olunca pisman olma ihtimalim cok yüksek

Hepinize tekrar tek tek tesekkür ederim, umarım bugün bol bol bebis haberleri aldıgımız, hamislerimizin de saglıklı haberlerini duydugumuz bi gün olur,

İyi ki varsınız

Evet ben de çok sulugöz oldum çıktım valla inşallah bebişlerimize kavuşunca acısını çıkarırız bol bol güleriz

Aynen öyle canım benim bebiş fikrinden vazgeçme zaten maaşallah çok nazlı bizim bebişler

Insallah en kisa zamanda bebis haberni alirsin canim benim bende kac aydr deniyorm testler negatf bu ay ovulasyonla denedim 8 kasimi bekliyorum smdi hepimiz pozitifi en kisa zamanda goruruz insallaahh
Bende 2 ay denedim ama olmadı bu ay yine normal devam edicem inşallah kavuşuruz canım

Benimkinde bir değişiklik olmadı canım hatta sivilce falan çıktı yüzümde fazlaca acaba hormonları mı etkiledi diye düşündüm, kasık ağrım çok oldu bu ay kist mi oldu ki dedim ama yine de tekrar kukkanmaya başladım

Canım malesef erkeklerde özellikle de annelerinin prens edalariyla büyütmelerinden de sebep bu oluyor. Benzer tartışmalari eminim her kadın yaşıyordur eşiyle bunlardan biri de benim. Bugüne kadar asla direktif almamış erkek evlenince eşinden alınca geriliyor. Benim eşim de benim kontrol delisi oldugumu söyler ama zamanla aramızda daha yönetilebilir oldu bu. Genellikle eşlerimiz erkek egemen toplum içinde büyümüş oluyorlar. Genelinin annesi ise iş hayatı olmamış pasif kişiler. Ben iş hayatına girdiğimden beri hepsi erkek olan ekibimdeki tek kadındim, son olarak ise bu erkek topluluğunun yöneticisi oldum. İster istemez bu yönüm eve de yansıyor. Bende biraz daha evdeki her şeye eşimi dahil edip onu elestirmemeye çalışıyorum. Yaptığı şeyi beğenmeden bile verdiği emek için teşekkür ediyorum. Bahsettiğim basit ev işleri. Ama iş bebek konusuna gelince bende ufaktan delirdim diyebilirim onun rahatligi bana battı. Tek başıma doktora gidip tüm kontrollerimi yaptırırken kendisi bir sperm ornegi vermek dahi istemedi inan sinir krizleri geçirdim. Geçen hafta burda da yazdım haftasonu çıktık dışarı sakin sakin dedim ki tek başıma mücadele ediyorum senin hicbir desteğin yok iliski dışında. (Eşeysiz çoğalacak halim yok)sakince konusunca bir sonraki doktor randevume benimle geleceğini ve ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. İnan içim öyle rahatladı ki anlatamam. Sonuç cumartesi ya da pazar günü bunu konuştuk ben rahatladim mental olarak salı günü hamile olduğumu öğrendik. Şimdi de biraz daha ılımlı. Artık bebek var diye dün aksam misafirliğe gelen bir çift arkadaşımız oldu ben yorulmamayayim diye ikramları o yaptı. Tek tek mantığı ile sakin sakin anlatmak gerekiyor malesef. Erkekler inatçı yapıda. O yüzden bu durumunuz geçici. Hiç canını sıkma eşin döndüğünde eminim aranızdaki sorun çözülecektir. Çok büyük bir tartışmaniz yoksa bebek işini de hiç erteleme çünkü dediğin gibi canım cicim olduktan sonra bu defa da pişman olursun. Her şeyin gönlünce olmasıni diliyorum canım benim.

Cok tesekkür ederim yorumunuz icin hepimiz icin öyle olsun insallah

Canım ben de çok kontrolcü biriyim. Ve de planlı. Her istediğini yapmış da biriyim. Sınava gireceğim dediğim zaman o sınav hep kazanıldı ben de. Tek hemen olmayan çocuk meselesi oldu. Eşim beni kırmazdı 2 günde bir dediysem öyle oldu ama isteksiz oldu mesela belliydi. E benim de öyle tabi. Sonra ben dedim ki ben attık ilaçları bırakıyorum sana hadi de demeyeceğim sen de istiyorsan biraz da sen beni zorla dedim. Sonra eşim hayır bırakma ilaçlarını al sürekli hatırlattı vs. Sonra hala olmayınca dedim attık doktor kontrolüyle tedavi olsun. İkimiz de gittik. O çok gerildi bu aşamada. Ama gitti. Neyse velhasıl kelam biz tedaviye başlamadan test vermişken ben hamile kaldım. Aslında olay tamamen kafamdaydı. Zaten tedaviye başlıyorum diye rahatlayınca geldi meleğim

Diyeceğim şu ki erkekler maalesef sen bi şey söylemeden bi şey yapmaz. Ama bunları güzel şekilde iletmemiz lazım. Ve zorlamadan. Çünkü zorlamaya da gelemiyor paşalar

Kesinlikle katılıyorum NihaliMercimek kadın ne kadar da çalışıyor olsa da evin ve ailenin sorumluluğu erkekte olmalı, ki siz bunu isteyen birini bulmuşsunuz. Bence bırakın ve ne kadar rahatım ladığını göreceksin.

Kızlarrrr test yapan hamiş çıkan yok mu hadi güzel haberler gelsin
Kuzum ben adetıme 6 gün kala erken gebelik testi yaptım tertemiz bir Negatif çöktü bu ay güzel haberi veremiyorum maalesef. Önümüzdeki maçlara bakacağız

Kuuşuuuummm çok sevindim çok rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynen canim insaAllah cok guzel olacak beraber devam edecegiz biz eylulde biraktik korunmayi fakat yumurtlamayi kacirmistik bu ay daha iyi olacak diye dusunuyorum test siparisimi verdim tez canli biri olarak

Kızlar ben bişey yaptım naptın hemen söylüyorum adetin 6 günü içimden bir test yapmak geldi ve yaptım kenarı koydum valla ne kadar süre geçti bilmiyorum böyle

Eklentiler

• image.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…