- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.161
ArtımetEe sen yoktun nasıl olacak o işbu test mimli testlerden sanırım
Artımedi duyunca benArtımet
Bide zaman ne kadar geçti yapalı bilmiyorum can sıkıntısına yapayım dedimEe sen yoktun nasıl olacak o işbu test mimli testlerden sanırım
Durmasa da çıkarıyor zaten bu lanet testBide zaman ne kadar geçti yapalı bilmiyorum can sıkıntısına yapayım dedim
Canım ben de çok kontrolcü biriyim. Ve de planlı. Her istediğini yapmış da biriyim. Sınava gireceğim dediğim zaman o sınav hep kazanıldı ben de. Tek hemen olmayan çocuk meselesi oldu. Eşim beni kırmazdı 2 günde bir dediysem öyle oldu ama isteksiz oldu mesela belliydi. E benim de öyle tabi. Sonra ben dedim ki ben attık ilaçları bırakıyorum sana hadi de demeyeceğim sen de istiyorsan biraz da sen beni zorla dedim. Sonra eşim hayır bırakma ilaçlarını al sürekli hatırlattı vs. Sonra hala olmayınca dedim attık doktor kontrolüyle tedavi olsun. İkimiz de gittik. O çok gerildi bu aşamada. Ama gitti. Neyse velhasıl kelam biz tedaviye başlamadan test vermişken ben hamile kaldım. Aslında olay tamamen kafamdaydı. Zaten tedaviye başlıyorum diye rahatlayınca geldi meleğim
Diyeceğim şu ki erkekler maalesef sen bi şey söylemeden bi şey yapmaz. Ama bunları güzel şekilde iletmemiz lazım. Ve zorlamadan. Çünkü zorlamaya da gelemiyor paşalar
Vallahi bu mucıze olurmu dedim adete 6 gün kala denedik yaDurmasa da çıkarıyor zaten bu lanet test
Allah'ın işi olur mu olurVallahi bu mucıze olurmu dedim adete 6 gün kala denedik ya
Kesinlikle katılıyorumNihaliMercimek kadın ne kadar da çalışıyor olsa da evin ve ailenin sorumluluğu erkekte olmalı, ki siz bunu isteyen birini bulmuşsunuz. Bence bırakın ve ne kadar rahatım ladığını göreceksin.
Kurumadır ama durdukça pembeleşiyor bide saf testAllah'ın işi olur mu olurtekrarlarsın yine belli olmaz
Evet kuzum kesinlikle. Bir de kaçan kovalanır bunu da kullan. İstemiyormuş gibi yap onu deli edecek şeyler giyinEvet sanırım ben iletisim dilini kullanma konusunda biraz sıkıntı yasıyorum, tatlı dil yılanı deliginden cıkarır mantıgıyla adeta hürrem sultan gibi yoluma devam edecegim
Aynı testten bugün yaptım buKurumadır ama durdukça pembeleşiyor bide saf test
Valla yok be asla bu teste güven olmaz yeni yaptım bişey çıkmadıAynı testten bugün yaptım butestleri benimle dalga geçiyor şimdi silik bile çıkartmıyorlar gecikmemin 12.günündeyim
Olabilir kuzucum, ben bunu bile görmedim beeeKuruma falan gibi büyük ihtimalle kuzum
Sivilce bende de oldu kuzum normalde yüzümde sivilce çıkmazdı sadece biraz çenemde çıkardı bu sefer yanağımda alnımda felan çıktıBenimkinde bir değişiklik olmadı canım hatta sivilce falan çıktı yüzümde fazlaca acaba hormonları mı etkiledi diye düşündüm, kasık ağrım çok oldu bu ay kist mi oldu ki dedim ama yine de tekrar kukkanmaya başladım
Artımed gördüğüm her eczaneye şikayet ediyorum satmayın diyeValla yok be asla bu teste güven olmaz yeni yaptım bişey çıkmadıdalga geçiyo resmen benlen
Aaaaa çizgiiii gözüküyor cnm adetine kaç gün varKızlar ben bişey yaptım naptın hemen söylüyorum adetin 6 günü içimden bir test yapmak geldi ve yaptım kenarı koydum valla ne kadar süre geçti bilmiyorum böyle
Adetim geliyo kuzum 6 gündeyimAaaaa çizgiiii gözüküyor cnm adetine kaç gün var
Kuzum ben dün regl oldum ama hiç yaşamadığım kadar sancı yaşıyorum afedersin özellikle tuvalete gittiğimde rahmime öyle bir sancı giriyo ki canım çıkacak sanıyorumSivilce bende de oldu kuzum normalde yüzümde sivilce çıkmazdı sadece biraz çenemde çıkardı bu sefer yanağımda alnımda felan çıktıBelki hormonları düzenlediği içindir Regl geldikten sonrada acayip kıvrandım nerdeyse sancıdan hastaneye gidecektim o derece ama işe yarıyor bence ya
Adamlaraçında suçu yok ki.Artımed gördüğüm her eczaneye şikayet ediyorum satmayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?