💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet sanırım ben iletisim dilini kullanma konusunda biraz sıkıntı yasıyorum, tatlı dil yılanı deliginden cıkarır mantıgıyla adeta hürrem sultan gibi yoluma devam edecegim

İnsallah öyle yapacagım ne olacaksa olsun artık, ben gidip sogan kürüme baslayayım, en ufak seyde canım cocugumdan vazgeciyorum, sonra da burda gelir niye olmuyor diye aglarım böyle

Evet sanırım ben iletisim dilini kullanma konusunda biraz sıkıntı yasıyorum, tatlı dil yılanı deliginden cıkarır mantıgıyla adeta hürrem sultan gibi yoluma devam edecegim
Evet kuzum kesinlikle. Bir de kaçan kovalanır bunu da kullan. İstemiyormuş gibi yap onu deli edecek şeyler giyin illa açık saçık demiyorum bilirsin işte eşini

Sivilce bende de oldu kuzum normalde yüzümde sivilce çıkmazdı sadece biraz çenemde çıkardı bu sefer yanağımda alnımda felan çıktı Belki hormonları düzenlediği içindir Regl geldikten sonrada acayip kıvrandım nerdeyse sancıdan hastaneye gidecektim o derece ama işe yarıyor bence ya

Kuzum ben dün regl oldum ama hiç yaşamadığım kadar sancı yaşıyorum afedersin özellikle tuvalete gittiğimde rahmime öyle bir sancı giriyo ki canım çıkacak sanıyorum reglim de azaldı az geliyor acaba inofolic ya da soğan küründen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…