- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.181
Acaba adetken hcg artıyor olabilir mi ki birazAdetim geliyo kuzum 6 gündeyim
Testi yapıyorsun atıyorsun bınkenarı bak nasıl görüyosun o zamanOlabilir kuzucum, ben bunu bile görmedim beee
Yok be kuzum şimdi yaptım bu test daha bişey çıkmadı dur bakam bunumda kenarı atam çıkçakmı bişeyAcaba adetken hcg artıyor olabilir mi ki biraz
Yaa heyecanlanmıştm inşallah Kasım sana bebişini getirir hayırlısıylaAdetim geliyo kuzum 6 gündeyim
Yok yok günlerce bekliyorum yine çıkmıyor bende inan banaTesti yapıyorsun atıyorsun bınkenarı bak nasıl görüyosun o zaman
Keşke banada öyle olsaYok yok günlerce bekliyorum yine çıkmıyor bende inan banaartımed kullandım ben daha önce o bile yapmadı testler bana karşı fazla dürüstler ...
At bakalım o ne olcak merak ettimYok be kuzum şimdi yaptım bu test daha bişey çıkmadı dur bakam bunumda kenarı atam çıkçakmı bişey
İnşallah balım can sıkıntısına yaptım ben hobi olarak düzenli olarak test yapıyorumYaa heyecanlanmıştm inşallah Kasım sana bebişini getirir hayırlısıyla
Dur az dursun kenarda 1 saat diğeri ne kadar durdu hatırlamıyorumdaAt bakalım o ne olcak merak ettim
Benimde tam belli olmamakla birlikte sanirim bat 6 kasim beklemedeyimO zaman Kasım ayı hepimize şans getirsinbenim de bat 6 Kasım merakla bekliyorum ❤
Tabi canım başka marka arıyorum hep bu yaptığım testte başka ilk defa gördüm içinden mimli test çıktıAdamlaraçında suçu yok ki.
Ala ala bende bundan almışım hayır adetim gelmese inanmam pozitif olduğunaTabi canım başka marka arıyorum hep bu yaptığım testte başka ilk defa gördüm içinden mimli test çıktı
Artımed de sorun var bence bak bu testte kuruma çizgisi bile çıkmadı hepsinin orjinali var onuda seçmek mümkün değil olanı alıyoruz işte kıpkırmızı görmeden inanmamak lazımAla ala bende bundan almışım hayır adetim gelmese inanmam pozitif olduğuna
Aynen kuzum haklısın gerek varmıydı denememe ama işte sıkıntıdan artık napcamı bilemiyorum bende testlere sarıyorumArtımed de sorun var bence bak bu testte kuruma çizgisi bile çıkmadı hepsinin orjinali var onuda seçmek mümkün değil olanı alıyoruz işte kıpkırmızı görmeden inanmamak lazım
Hep stres işte şu kafamızı rahatlatsak olucak ama ne mümkünAynen kuzum haklısın gerek varmıydı denememe ama işte sıkıntıdan artık napcamı bilemiyorum bende testlere sarıyorum
Aynen öyle kuzum olmuyo olmuyo rahatlatamıyoruz en iyisi ben gidem de temizlik yapayım napayım bilemedimHep stres işte şu kafamızı rahatlatsak olucak ama ne mümkün
Benim normal reglim çok sancılı olurdu canım ama senin dediğin gibi bu reglimde deli gibi kıvrandım hatta ilk günü kvdeydik ne yemek yiyebildim ne oturabildim kıvrandım yattım baktım olacak gibi değil eve geçtim, en son gittiğim doktor regl sancısı için ilaç vermişti ondan içtim tamamen geçirmesefe o rahatlattı.Kuzum ben dün regl oldum ama hiç yaşamadığım kadar sancı yaşıyorum afedersin özellikle tuvalete gittiğimde rahmime öyle bir sancı giriyo ki canım çıkacak sanıyorumreglim de azaldı az geliyor acaba inofolic ya da soğan küründen mi
Artimedi kocama yapsam o benden daha hamile çıkabilir öyle bir testArtımet
Kuzumm stres yokkk, hele artımedi almak bidaha hiç yokAynen öyle kuzum olmuyo olmuyo rahatlatamıyoruz en iyisi ben gidem de temizlik yapayım napayım bilemedim
Oda doğru valla kocamada yapsam onlara çıkar dediğin gibiArtimedi kocama yapsam o benden daha hamile çıkabilir öyle bir testben hiç o marka almadım bile o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?