💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Testi yapıyorsun atıyorsun bınkenarı bak nasıl görüyosun o zaman
Yok yok günlerce bekliyorum yine çıkmıyor bende inan bana artımed kullandım ben daha önce o bile yapmadı testler bana karşı fazla dürüstler ...

O zaman Kasım ayı hepimize şans getirsin benim de bat 6 Kasım merakla bekliyorum ❤
Benimde tam belli olmamakla birlikte sanirim bat 6 kasim beklemedeyim ne zormus hakikaten beklemek beynim oyun oynamaya basladi gereksiz seylere mi aglamadim kesin hormonlardan dedim. kasik agrisi olur dediler kasigima agri mi girmedi. Ama biliyorum ki psikolojik hepsi.

Ala ala bende bundan almışım hayır adetim gelmese inanmam pozitif olduğuna
Artımed de sorun var bence bak bu testte kuruma çizgisi bile çıkmadı hepsinin orjinali var onuda seçmek mümkün değil olanı alıyoruz işte kıpkırmızı görmeden inanmamak lazım

Artımed de sorun var bence bak bu testte kuruma çizgisi bile çıkmadı hepsinin orjinali var onuda seçmek mümkün değil olanı alıyoruz işte kıpkırmızı görmeden inanmamak lazım
Aynen kuzum haklısın gerek varmıydı denememe ama işte sıkıntıdan artık napcamı bilemiyorum bende testlere sarıyorum

Benim normal reglim çok sancılı olurdu canım ama senin dediğin gibi bu reglimde deli gibi kıvrandım hatta ilk günü kvdeydik ne yemek yiyebildim ne oturabildim kıvrandım yattım baktım olacak gibi değil eve geçtim, en son gittiğim doktor regl sancısı için ilaç vermişti ondan içtim tamamen geçirmesefe o rahatlattı.

Sanırım inofolic yumurtaları fazlasıyla uyarıyor kuzucum o yüzdende hissettiğimiz sancı artıyor diye düşündüm. Ki soğan kürününde rahmi vs temizlediği biliyorum onunda etkisiyle bu dönem fazlasıyla sancı çekebilirsin. Kendini sıcak tut ayağına felan sıcak su torbası koy, dayanamayacak gibi olursan ilaç iç bebeğim

Artimedi kocama yapsam o benden daha hamile çıkabilir öyle bir test ben hiç o marka almadım bile o yüzden
Oda doğru valla kocamada yapsam onlara çıkar dediğin gibi ay tövbe bismillah burdaki evlerin duvarları o kadar ince yan taraftan sesler geliyo naklen canlı yayın full Hd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…