💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen dediğin gibi kuzum otururken de çok canım acıdı bu ay bi tuhaf bugün daha iyiyim ama kuzum çok sağol inşallah dediğin gibi yumurtaları uyarıyodur da bu ay görürüz etkisini

Aynen canim insaAllah cok guzel olacak beraber devam edecegiz biz eylulde biraktik korunmayi fakat yumurtlamayi kacirmistik bu ay daha iyi olacak diye dusunuyorum test siparisimi verdim tez canli biri olarak
Ayy bende aşırı tezcanlıyım cok sabırsızımdır bu ay korunmadık eczaneden artimed marka ovulasyon testi aldım hiç işime sinmedi sanki kalitesiz gibi geldi test bana.20 21 ekimde yumurtlamayı gördüm 18 19 20 ve 21 de ilişki oldu 22 ekim çatlamaydı büyük ıhtımal Ama elimde test kalmadığı için o gün ovulasyon testi yapamadım zaten. Çatlama günü o günse o günü kaçırmış Olduk ilişki olmadı o gün çünkü. Hangi marka test sipariş ettin canım bir gebenin günlündenmi

Kızlar erken gebelik testi yapacaksanız kesınlıkle predıctor early derim cok kaliteli bi test digerlerıme göre biraz pahalı zaten kalitesinden dolayı ben ilk gebeliğimi onunla adete 4 gün kala ogrendım gün gibi ortaya çıkardı valla çizgide koyuydu yani

Yaptim canim. Ama dunle ayni gibi. Emin olamiyorum testlerden. Yapmaktan da geri duramiyorum. Yarin kan vercem tekrardan..umarim artiyordur.
Kuzum bende de dandik test var elimde. Daha yapmak istemiyorum. Aile hekimi artış iyi daha gelme dedi ikinci kana bakip. Aile hekiminde çok geç çıkıyor sonuçlar geriliyorum. Şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum gidelim kan verelim diye o da kurcalama diyor. Haftasonu olmasa kendim gidip verirdim ne güzel. şimdi dibimde sürekli gidemiyorum bir yere. Zaten 100. Yıl kutlamaları için anitkabirdeydik eve dönmeye çalışıyoruz. İkna etmedim kan vermeye. Meraktan catlayacam

Valla testle takip etmek de akıl isi degilmis kuzum yani sabredip 2 gune 1 yapiliyorsa fark yaratiyor evet ama sabah aksam yapmak tam bir sacmalik. Ama gel de bunu bana anlat ben de yarını bekliyorum sabirsizlikla umarim artmistir.

Yapabilirsen sen de kan ver. Hic test batagina dusme

Yarın kan versem ne olacak ya salı ogleden sonra anca çıkar bekle ki çıksın. İkimiz içinde su bir hafta 10 gün geçse aslında biraz daha rahatlayacagiz da geçerse tabi

Yarın kan versem ne olacak ya salı ogleden sonra anca çıkar bekle ki çıksın. İkimiz içinde su bir hafta 10 gün geçse aslında biraz daha rahatlayacagiz da geçerse tabi
Yaaa ver yine de sen de yarin. Beraber verelim. Belki aksama e nabiza duser aynen 10 gun gecse bi kese mese bisey gorsek. Bir oh cekecegim ama

Bu arada sabahki test kurudukca siliklesmis. Neler oluyor diyerek kosarak test yapmama ne demeli

Eklentiler

• 20231029_160436.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 80
Yaaa ver yine de sen de yarin. Beraber verelim. Belki aksama e nabiza duser aynen 10 gun gecse bi kese mese bisey gorsek. Bir oh cekecegim ama

Bu arada sabahki test kurudukca siliklesmis. Neler oluyor diyerek kosarak test yapmama ne demeli
En erken bir sonraki gün 12 de düşmüş kuzum bir de yapmayalım beta dedi hemsirem de gidip soylenmem lazım onlara da

O zaman beklemekten baska yapacak bisey yok canim
Bir de kuzum ara ara kasığında böyle ağrı gibi de değil de değişik bisiler oluyor mu seninde ben gebeliği böyle anlamistim ama ara ara yokluyor yine beni bazen endişe oluyor bişi mi oldu diye kan vermek isteme derdim de o aslında

Gayet güzel maşallah canım test artık ne kadar koyulaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…