- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.201
Biliyorum kuşum öylesine yaptım ben zatenKuzumm stres yokkk, hele artımedi almak bidaha hiç yok
Kasım hepimizin ayı biliyorsunn, pozitif giricez, pozitif çıkıcaz bu aydann
Aynen dediğin gibi kuzum otururken de çok canım acıdı bu ay bi tuhafBenim normal reglim çok sancılı olurdu canım ama senin dediğin gibi bu reglimde deli gibi kıvrandım hatta ilk günü kvdeydik ne yemek yiyebildim ne oturabildim kıvrandım yattım baktım olacak gibi değil eve geçtim, en son gittiğim doktor regl sancısı için ilaç vermişti ondan içtim tamamen geçirmesefe o rahatlattı.
Sanırım inofolic yumurtaları fazlasıyla uyarıyor kuzucum o yüzdende hissettiğimiz sancı artıyor diye düşündüm. Ki soğan kürününde rahmi vs temizlediği biliyorum onunda etkisiyle bu dönem fazlasıyla sancı çekebilirsin.Kendini sıcak tut ayağına felan sıcak su torbası koy, dayanamayacak gibi olursan ilaç iç bebeğim
o bile negatif bende yaArtimedi kocama yapsam o benden daha hamile çıkabilir öyle bir testben hiç o marka almadım bile o yüzden
Ayy bende aşırı tezcanlıyım cok sabırsızımdır bu ay korunmadık eczaneden artimed marka ovulasyon testi aldım hiç işime sinmedi sanki kalitesiz gibi geldi test bana.20 21 ekimde yumurtlamayı gördüm 18 19 20 ve 21 de ilişki oldu 22 ekim çatlamaydı büyük ıhtımal Ama elimde test kalmadığı için o gün ovulasyon testi yapamadım zaten. Çatlama günü o günse o günü kaçırmış Olduk ilişki olmadı o gün çünkü. Hangi marka test sipariş ettin canım bir gebenin günlündenmiAynen canim insaAllah cok guzel olacak beraber devam edecegizbiz eylulde biraktik korunmayi fakat yumurtlamayi kacirmistik bu ay daha iyi olacak diye dusunuyorum test siparisimi verdim tez canli biri olarak
Temizlikte kurtarmıyor ki bitince yine aynıAynen öyle kuzum olmuyo olmuyo rahatlatamıyoruz en iyisi ben gidem de temizlik yapayım napayım bilemedim
Canım bu hangi marka ovulasyon testi artimed d mi ben bu ay artimed yaptım ama hiç içime sinmedi herkes artimed marka güvensiz dıyor2 güne pik gorurum galiba
Yaptim canim. Ama dunle ayni gibi. Emin olamiyorum testlerden. Yapmaktan da geri duramiyorum. Yarin kan vercem tekrardan..umarim artiyordur.
Kuzum bende de dandik test var elimde. Daha yapmak istemiyorum. Aile hekimi artış iyi daha gelme dedi ikinci kana bakip. Aile hekiminde çok geç çıkıyor sonuçlar geriliyorum. Şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum gidelim kan verelim diyeYaptim canim. Ama dunle ayni gibi. Emin olamiyorum testlerden. Yapmaktan da geri duramiyorum. Yarin kan vercem tekrardan..umarim artiyordur.
Valla testle takip etmek de akıl isi degilmis kuzumKuzum bende de dandik test var elimde. Daha yapmak istemiyorum. Aile hekimi artış iyi daha gelme dedi ikinci kana bakip. Aile hekiminde çok geç çıkıyor sonuçlar geriliyorum. Şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum gidelim kan verelim diyeo da kurcalama diyor. Haftasonu olmasa kendim gidip verirdim ne güzel. şimdi dibimde sürekli gidemiyorum bir yere. Zaten 100. Yıl kutlamaları için anitkabirdeydik eve dönmeye çalışıyoruz. İkna etmedim kan vermeye. Meraktan catlayacam
Yarın kan versem ne olacak ya salı ogleden sonra anca çıkar bekle ki çıksın. İkimiz içinde su bir hafta 10 gün geçse aslında biraz daha rahatlayacagiz daValla testle takip etmek de akıl isi degilmis kuzumyani sabredip 2 gune 1 yapiliyorsa fark yaratiyor evet ama sabah aksam yapmak tam bir sacmalik. Ama gel de bunu bana anlat ben de yarını bekliyorum sabirsizlikla umarim artmistir.
Yapabilirsen sen de kan ver. Hic test batagina dusme
AminBende 2 ay denedim ama olmadı bu ay yine normal devam edicem inşallah kavuşuruz canım
En sondaki en koyusu canım bugün mü yaptın onu 3. Sıradaki en koyusuymuş gibi geldi banaYaptim canim. Ama dunle ayni gibi. Emin olamiyorum testlerden. Yapmaktan da geri duramiyorum. Yarin kan vercem tekrardan..umarim artiyordur.
Yaaa ver yine de sen de yarin. Beraber verelim. Belki aksama e nabiza duserYarın kan versem ne olacak ya salı ogleden sonra anca çıkar bekle ki çıksın. İkimiz içinde su bir hafta 10 gün geçse aslında biraz daha rahatlayacagiz dageçerse tabi
15 olan bu sabahki canim evetEn sondaki en koyusu canım bugün mü yaptın onu 3. Sıradaki en koyusuymuş gibi geldi bana
En erken bir sonraki gün 12 de düşmüş kuzum bir de yapmayalım beta dedi hemsirem de gidip soylenmem lazım onlara daYaaa ver yine de sen de yarin. Beraber verelim. Belki aksama e nabiza duseraynen 10 gun gecse bi kese mese bisey gorsek. Bir oh cekecegim ama
Bu arada sabahki test kurudukca siliklesmis. Neler oluyor diyerek kosarak test yapmama ne demeli
O zaman beklemekten baska yapacak bisey yok canimEn erken bir sonraki gün 12 de düşmüş kuzum bir de yapmayalım beta dedi hemsirem de gidip soylenmem lazım onlara da
Bir de kuzum ara ara kasığında böyle ağrı gibi de değil de değişik bisiler oluyor mu seninde ben gebeliği böyle anlamistim ama ara ara yokluyor yine beniO zaman beklemekten baska yapacak bisey yok canim
Gayet güzel maşallah canım test artık ne kadar koyulaşacakYaaa ver yine de sen de yarin. Beraber verelim. Belki aksama e nabiza duseraynen 10 gun gecse bi kese mese bisey gorsek. Bir oh cekecegim ama
Bu arada sabahki test kurudukca siliklesmis. Neler oluyor diyerek kosarak test yapmama ne demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?