- 15 Ocak 2023
- 2.788
- 1.092
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.221
Artimed evet Bunlar geçen ay ki pik olan testlerim biraz geç belirginleşiyor çizgi sadece zaten benim bu ay son gelecek ay tedaviye baslicaz yani pik olunca belli oluyor demek istediğim açık kapaklı olanlari da var artimedin onlar pik gostermiyoCanım bu hangi marka ovulasyon testi artimed d mi ben bu ay artimed yaptım ama hiç içime sinmedi herkes artimed marka güvensiz dıyor
Oluyor canım evet. Agri sanci diyemem ama cok hafif bi hissettirip geciyor genelde. Lekelenme devam ediyor bende. Progestan dozunu artirdi doktor. Bir kese gorebilcek miyim cok merak ediyorumBir de kuzum ara ara kasığında böyle ağrı gibi de değil de değişik bisiler oluyor mu seninde ben gebeliği böyle anlamistim ama ara ara yokluyor yine benibazen endişe oluyor bişi mi oldu diye kan vermek isteme derdim de o aslında
Bende leke yok, adam akıllı akıntı da yok valla o yüzden sadece folik asite devam bir şeye gerek yok dedi doktor. Haftaya pazartesi bebisi takip edecek doktorla tanisacagim artık gerisi onda. İnşallah sağlıcakla gelirler kuzumOluyor canım evet. Agri sanci diyemem ama cok hafif bi hissettirip geciyor genelde. Lekelenme devam ediyor bende. Progestan dozunu artirdi doktor. Bir kese gorebilcek miyim cok merak ediyorum
Insallah canimBende leke yok, adam akıllı akıntı da yok valla o yüzden sadece folik asite devam bir şeye gerek yok dedi doktor. Haftaya pazartesi bebisi takip edecek doktorla tanisacagim artık gerisi onda. İnşallah sağlıcakla gelirler kuzum
Sperm hucresi rahim yolunda 5 gune kadar canli kalabiliyormus catlamadan 5 gun once bile iliski olsa gebelik olusabiliyormus birde benim merak ettigim yumurtlama ve catlama ayni sey degil herhalde internette ayni diye geciyor ama kafam cok karisti bu konuda yumurtlama oldugu gun ayni zamanda catlama anlamina gelmiyor muAyy bende aşırı tezcanlıyım cok sabırsızımdır bu ay korunmadık eczaneden artimed marka ovulasyon testi aldım hiç işime sinmedi sanki kalitesiz gibi geldi test bana.20 21 ekimde yumurtlamayı gördüm 18 19 20 ve 21 de ilişki oldu 22 ekim çatlamaydı büyük ıhtımal Ama elimde test kalmadığı için o gün ovulasyon testi yapamadım zaten. Çatlama günü o günse o günü kaçırmış Olduk ilişki olmadı o gün çünkü. Hangi marka test sipariş ettin canım bir gebenin günlündenmi
Peki çatlamayı görebildiğinin canım 2 gün yumurtlama ertesi gün de çatlama mı gördün en alttaki test silikleşmiş sankiArtimed evet Bunlar geçen ay ki pik olan testlerim biraz geç belirginleşiyor çizgi sadece zaten benim bu ay son gelecek ay tedaviye baslicaz yani pik olunca belli oluyor demek istediğim açık kapaklı olanlari da var artimedin onlar pik gostermiyo
Canım süt beyazı koyu kocamla akıntı gebelik belirtisi olabiliyor bi tanıdığımın cok yoğun kovanla ve süt beyazı akıntısı olmustu hamıle kalmıstıArkadaşlar iyi akşamlar. Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyetimiz nice yüzyıllara ulaşsın.
Süt renkli, koyu kıvamlı akıntılar acaba gebelik belirtileri arasında mıdır? Daha önce gebe kalıp böyle belirtiler yaşayan var mı?
Canım süt beyazı koyu kocamla akıntı gebelik belirtisi olabiliyor bi tanıdığımın cok yoğun kovanla ve süt beyazı akıntısı olmustu hamıle kalmıstı
Ayy klavye yanlış yazdı koyu kıvamlı yazacaktım canımArkadaşlar iyi akşamlar. Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyetimiz nice yüzyıllara ulaşsın.
Süt renkli, koyu kıvamlı akıntılar acaba gebelik belirtileri arasında mıdır? Daha önce gebe kalıp böyle belirtiler yaşayan var mı?
Bu aydan hem çok umutluyum hem de üzülmeyeyim diye çok temkinli gidiyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Canım süt beyazı koyu kocamla akıntı gebelik belirtisi olabiliyor bi tanıdığımın cok yoğun kovanla ve süt beyazı akıntısı olmustu hamıle kalmıstı
Anlamıştım. Yoksa koyu kocamlı akıntı nasıl olsundu.Ayy klavye yanlış yazdı koyu kıvamlı yazacaktım canım
Test bozuk gibi canim. Neyin 2. Gunu bu aradaKızlar test bozuk mu acaba bakar mısınız 2. Gün bugün böyle çıktı dün birşey yoktu hergün yapmaya başladım artık tetsiama çizgi garip geldi bana
Yumurtlamanın üstünden 2 gün geçti yani yazmak zor geldi uzun uzunTest bozuk gibi canim. Neyin 2. Gunu bu arada
Fazla idrardan olur mu acaba biraz fazla damlattim gibi geldi sonraTest bozuk gibi canim. Neyin 2. Gunu bu arada
Ayyy bende aynen öyle yaaa hala da var kasıklarımda ağrı demek mi cidden ilaçla alakalı birde doktor kontrolünde kullanmadığımdan biraz korktum ama tövbe tutmuyorumSivilce bende de oldu kuzum normalde yüzümde sivilce çıkmazdı sadece biraz çenemde çıkardı bu sefer yanağımda alnımda felan çıktıBelki hormonları düzenlediği içindir Regl geldikten sonrada acayip kıvrandım nerdeyse sancıdan hastaneye gidecektim o derece ama işe yarıyor bence ya
Yumurtlamanin 2.gununde testte gercekten 2.bir cizgi olup olmadiginiz konusmuyoruzdur umarimYumurtlamanın üstünden 2 gün geçti yani yazmak zor geldi uzun uzun
Ayy seninde mi sancın çok bu ay bende öyle oldum reglim bitti kasıklarım hala ağrıyor kuzum ya inofolic kullanmıştım ilk defa, ondan olabilir belkiKuzum ben dün regl oldum ama hiç yaşamadığım kadar sancı yaşıyorum afedersin özellikle tuvalete gittiğimde rahmime öyle bir sancı giriyo ki canım çıkacak sanıyorumreglim de azaldı az geliyor acaba inofolic ya da soğan küründen mi
Inofolictendir canim. Miktari cok azaltmisti bende de temmuz ayinda. Sanciyi hatırlamıyorum amaKuzum ben dün regl oldum ama hiç yaşamadığım kadar sancı yaşıyorum afedersin özellikle tuvalete gittiğimde rahmime öyle bir sancı giriyo ki canım çıkacak sanıyorumreglim de azaldı az geliyor acaba inofolic ya da soğan küründen mi
Ben ben bendedir aynısı oldu kuzumAyy seninde mi sancın çok bu ay bende öyle oldum reglim bitti kasıklarım hala ağrıyor kuzum ya inofolic kullanmıştım ilk defa, ondan olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?