💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa inofolicten olduğu kesinleşti o zaman bebeğim hepimiz ilk defa kullanıp bu kadar sancılı olduysak başka birşey gelmiyor aklıma, inşallah kist falan yapmamıştır doktora da gitmiyorum ki haberim olsun
Bence inofolıcten diye düşünüyorum kuzum sonuç olarak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız

Kızlar kocam kızarmış tavuk istedi tavuk yaptım fırında bir iki tadına baktım. Biraz yağlı oldu gerçi belki ondandır ama biraz daha yeyınce yedıkten sonra agır geldi suan. Mide bulantım var ayy acaba belirtimi bu ama adet 6 gün kala erken gebelik testim negatıf çıkınca hamile değilim diye düşünüyorum suan 4 gun var adetime ama gerçekten mide bulantısı yaşıyorum suan böyle bişey adete 4 gun kala mümkün olabılırmı ayyy tuhaf oldum

Kızlar adet gecikmemin 7.günündeyim. 4.gün kan testim 0..1di. Bu şekilde sonradan hamile olunabilir mi? Dr 10.gün kan vermemi istedi adetim hiççç bu kadar gecikmemişti

Onu paylaşmak istemiştim ve komik bir durum olduğunu da düşünmüyorum
Canım yumurtlamadan 2 gün sonra teste çıkmıcağı için S simurgggg öyle yorum yapmış hani komik birşey bulduğu için değil henüz gebelik için oluşmadığı için yanlış anlama

Yok canim laboquik kullanmistim ben ilk gebeligimdede memnundum bu ay yumurtlamama yetismez bi dahaki ay kullanirim artik tutmazsa gebelik testi prodoctor siparis ettim bakalim

Ayy seninde mi sancın çok bu ay bende öyle oldum reglim bitti kasıklarım hala ağrıyor kuzum ya inofolic kullanmıştım ilk defa, ondan olabilir belki
Kuzum ondan galiba ya mafetti beni bi de kızlar bi şey sorcam benim son 3 reglim aynı şekilde oldu bugin de aynısını yaşıyorum, afedersiniz çok pıhtılı geliyorr bazen ve büyük parçalar olduğu için sanırım çok sancılı geliyor, tarif etmek gerekirse tek seferde yarım cevizle 1 ceviz arası bi büyüklükte geliyor hissediyoeum gelişini beni kıvrandırıyor resmen 2 ay önce hsg den önce gitmiştim acile bu yüzden ultrasonla bakmışlardı sorun yok demişlerdi kist falan yoktu bunun sebebi ne olabilir sizce

Inofolictendir canim. Miktari cok azaltmisti bende de temmuz ayinda. Sanciyi hatırlamıyorum ama
Bi daha kullanmayayım kuzum o zaman ya sancım hiç geçmedi bu ay benim daha önce de söyledim ya bi de günde 2 içmiştim yanlış mı yaptım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…