- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.241
Ovu testlerin geldi mi tatlim. Ne zaman basliyorsun yapmaya?Ayy seninde mi sancın çok bu ay bende öyle oldum reglim bitti kasıklarım hala ağrıyor kuzum ya inofolic kullanmıştım ilk defa, ondan olabilir belki
Yaa inofolicten olduğu kesinleşti o zaman bebeğim hepimiz ilk defa kullanıp bu kadar sancılı olduysak başka birşey gelmiyor aklıma, inşallah kist falan yapmamıştır doktora da gitmiyorum ki haberim olsunBen ben bendedir aynısı oldu kuzum
Bence inofolıcten diye düşünüyorum kuzum sonuç olarak hepimiz aynı şeyleri yaşamışızYaa inofolicten olduğu kesinleşti o zaman bebeğim hepimiz ilk defa kullanıp bu kadar sancılı olduysak başka birşey gelmiyor aklıma, inşallah kist falan yapmamıştır doktora da gitmiyorum ki haberim olsun
Benı de eklermısın sat bat ne oluyor bilmiyorumHamillerimizide ekliyorum topikimizi canım ekliyim mi seni
Rica ederim ne demekBu aydan hem çok umutluyum hem de üzülmeyeyim diye çok temkinli gidiyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
AhahhaAnlamıştım. Yoksa koyu kocamlı akıntı nasıl olsundu.
Son adet tarihin ve beklediğin adet tarihin canımBenı de eklermısın sat bat ne oluyor bilmiyorum
Canım hani benide ekleyecektin bat 2 kasımTeşekkür ederim balım hepimizi
Kuzum özelden yazılmayınca görmüyorum bazen burdan ekliyim hemenCanım hani benide ekleyecektin bat 2 kasım
Ekledim kuzumCanım hani benide ekleyecektin bat 2 kasım
Teşekkürler canım bu arada son adet tarıhımı yazmayı unutmuşum 8 ekimKuzum özelden yazılmayınca görmüyorum bazen burdan ekliyim hemen
Geneldeadetin gecikirmi cnmKızlar adet gecikmemin 7.günündeyim. 4.gün kan testim 0..1di. Bu şekilde sonradan hamile olunabilir mi? Dr 10.gün kan vermemi istediadetim hiççç bu kadar gecikmemişti
Onu paylaşmak istemiştim ve komik bir durum olduğunu da düşünmüyorumYumurtlamanin 2.gununde testte gercekten 2.bir cizgi olup olmadiginiz konusmuyoruzdur umarim
Yok canim laboquik kullanmistim ben ilk gebeligimdede memnundum bu ay yumurtlamama yetismez bi dahaki ay kullanirim artik tutmazsaAyy bende aşırı tezcanlıyım cok sabırsızımdır bu ay korunmadık eczaneden artimed marka ovulasyon testi aldım hiç işime sinmedi sanki kalitesiz gibi geldi test bana.20 21 ekimde yumurtlamayı gördüm 18 19 20 ve 21 de ilişki oldu 22 ekim çatlamaydı büyük ıhtımal Ama elimde test kalmadığı için o gün ovulasyon testi yapamadım zaten. Çatlama günü o günse o günü kaçırmış Olduk ilişki olmadı o gün çünkü. Hangi marka test sipariş ettin canım bir gebenin günlündenmi
Kuzum ondan galiba ya mafetti beniAyy seninde mi sancın çok bu ay bende öyle oldum reglim bitti kasıklarım hala ağrıyor kuzum ya inofolic kullanmıştım ilk defa, ondan olabilir belki
Bi daha kullanmayayım kuzum o zaman ya sancım hiç geçmedi bu ay benim daha önce de söyledim yaInofolictendir canim. Miktari cok azaltmisti bende de temmuz ayinda. Sanciyi hatırlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?