💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aşkım hareketsiz kalınca kan pıhtılaşabılıyo ıçerde ondanda kaynaklanabılıyo

Yaa inofolicten olduğu kesinleşti o zaman bebeğim hepimiz ilk defa kullanıp bu kadar sancılı olduysak başka birşey gelmiyor aklıma, inşallah kist falan yapmamıştır doktora da gitmiyorum ki haberim olsun
Ben yarın sabah dicem doktora bi baksın kist falan var mı diye yazarım sana da kuzum

Onu paylaşmak istemiştim ve komik bir durum olduğunu da düşünmüyorum
Canim aramizdan bir cok kisi olarak yumurtlamadan sonra ilk bir kac gun cikmayacagini bile bile test yaptik. Ama bunlarin coguna da güldük gectik. Komik oldugu icin degildi hic biri eglencesineydi. Sende yumurtlamanin 2.gunu ancak eglencesine yapmissindir diye dusunerek oyle yazdim. Yine de kimseyi kirmak istemem elbette. Kusura bakma yanlis anlasilma olmus

Aşkım hareketsiz kalınca kan pıhtılaşabılıyo ıçerde ondanda kaynaklanabılıyo
Ondan mı oluyo kuzum yani başkabi şeyden dolayı değil demi ? Az önce eşimle yarım saat çıktık yürüdük gerçekten çok geldi bu sefer dediğin gibi o zaman hareketsizlikten oluyo haklısın bundan sonra regl olmam inşallah ama olursam özellikle yüricem çekilir dert değil ya

Yok canim laboquik kullanmistim ben ilk gebeligimdede memnundum bu ay yumurtlamama yetismez bi dahaki ay kullanirim artik tutmazsa gebelik testi prodoctor siparis ettim bakalim
Anladım cnm bakalım hayırlısı olsun bundan sonrası için hakkımızda

Bi daha kullanmayayım kuzum o zaman ya sancım hiç geçmedi bu ay benim daha önce de söyledim ya bi de günde 2 içmiştim yanlış mı yaptım acaba
Canim inofolic burada cok konusuldu. Kimi cok fayda gordugunu gebe kaldigini yazdi. Kimi adetinin duzensizken duzene girdigini soyledi. Ister istemez etkileniyoruz yazilanlardan. Ben de alip kullanmistim oyle ama bana iyi gelmedi bence. O yuzden tekrar kullanmadim ben

Evet kuzum ben de daha alacağımı sanmıyorum başka birçok takviye var 2 gündür eşimle pregnacare başladık zaten, sonra da folidays ten devam edicem

Öyle kuzum kendimi dinlemiyorum artık

Geçen ay sizin yaşadığınızı yaşadım sancılı ve büyük ciğer parçaları attım resmen normal adet kanamasına dönmedi öyle geldi geçti şimdide adet gecikmesi yaşıyorum o zamanlar çörekotu çakşır suyu içmiştim

Ondan ondan kuzum aynı dert bendede oluyo çünkü böyle oturayım saatlerce bu kalkıyorum ayağı pıt diye parça düşüyo kocaman

Ay kuzum benimde hsg den sonraki ilk adetimdi Ekim ayı ve o kadar pıhtı geldi ki ben hsgden düşündüm İnofolic de kullandım anlamadım ama aynı şeyi yaşamışız

Kızlarrrr Zumruduanka96 sacibelinde S simurgggg adetıme 4 gun var erken gebelik testi yapayım mı sızce 6 gun kala frelly pembe kapaklı erken gebelik testindem yaptım tertemiz bır. Negatif çıktı kasıgımda cok ufacık batmalar oluyor bıde demın tavuk yedım mıde bulantısı yasadım kokudan iğrendim acaba test erken olduugu için göstermemiş olabılırmı kafamda delı sorular

Kuzum çatlamadan kaç gün geçti biliyomusun

Aynen tam olarak ciğer parçası gibiydi ama zümrüdüankanın dediği doğru olabilir canım yani hareketsizlikten. İki gündür tam grlmeyen reglim bugün yarım saat yürüyünce söküldü resmen senin de aklında bulunsun ben de bu ay eşimle çörekotu bal tarçına başladım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…