- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.281
Fındıktaydım fazla hareketliydim ama öyle olması şaşırtmıştı beni sanırım çinko eksikliğinden oldu zamanında böyle bir bilgi okumuştum ne kadar doğru bilemiyorumAynen tam olarak ciğer parçası gibiydi ama zümrüdüankanın dediği doğru olabilir canım yani hareketsizlikten. İki gündür tam grlmeyen reglim bugün yarım saat yürüyünce söküldü resmen senin de aklında bulunsunben de bu ay eşimle çörekotu bal tarçına başladım bakalım ne olacak
Ne demek aşkım her zamanAyyy aynen kuzum tam olarak o valla Allah raxı olsun bundan sonea dikkat edicem
Canim bulanti icin betanin epey bir yukselmis olmasi gerekir. Bulantin ondan midir emin olamadim. Ama 4 gun varsa adete cikma ihtimali yuksek. Yap bence. Sadece testin markasindan emin olamadim. Freely nin erken gebelik testi pek hassas degil. Kaset test yok mu elinde?KızlarrrrZumruduanka96 @sacibelinde S simurgggg adetıme 4 gun var erken gebelik testi yapayım mı sızce 6 gun kala frelly pembe kapaklı erken gebelik testindem yaptım tertemiz bır. Negatif çıktı kasıgımda cok ufacık batmalar oluyor bıde demın tavuk yedım mıde bulantısı yasadım kokudan iğrendim acaba test erken olduugu için göstermemiş olabılırmı kafamda delı sorular
Guzel olacak guzelAynen tam olarak ciğer parçası gibiydi ama zümrüdüankanın dediği doğru olabilir canım yani hareketsizlikten. İki gündür tam grlmeyen reglim bugün yarım saat yürüyünce söküldü resmen senin de aklında bulunsunben de bu ay eşimle çörekotu bal tarçına başladım bakalım ne olacak
22 aş sayarsak çatlamadan sonra 7 gün olur testler için erken moral bozmaCanım 20 21 yumurtlama gördüm 22 yi takıp edemedım elımde test kalmadığı için amabuyuk ıhtımal 22 de çatlamıştır biz 22 ekım sayalım çatlamamı
Sanırım bunu yaşayan çok kişi var benim son 3 aydır hep böyle kuzum hareketsizliğin etkisi çok büyük galiba, en azından benim işim masa başı olduğundan çok hareketsizim gerçektenAy kuzum benimde hsg den sonraki ilk adetimdi Ekim ayı ve o kadar pıhtı geldi ki ben hsgden düşündüm İnofolic de kullandım anlamadım ama aynı şeyi yaşamışız
Yaa onun etkisi var mıymış, bi bakayım kullandığım takviyelere çinko var mıFındıktaydım fazla hareketliydim ama öyle olması şaşırtmıştı beni sanırım çinko eksikliğinden oldu zamanında böyle bir bilgi okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum
Bak hemenYaa onun etkisi var mıymış, bi bakayım kullandığım takviyelere çinko var mı
Hareketsizlik kuzum tamamen eminim buna çünkü çalışmıyorum heleki adetin ilk günü koltuğa yapışıyorum ağrıdan ve aya kalkınca olan oluyo hareket şart yanıSanırım bunu yaşayan çok kişi var benim son 3 aydır hep böyle kuzum hareketsizliğin etkisi çok büyük galiba, en azından benim işim masa başı olduğundan çok hareketsizim gerçekten
Şimdi pregnacare başladım onda varmış çok sağol canım fayda eder inşallahBak hemen
Ben İnofolic i kullandığım ilk ay ultrasona girdim yumurtalıklarımın çok güzel olduğunu hatta çatlamanında olduğunu söylemişti doktor bakalım yarın sana ne diyecek bizi etiketle kuzum ben de İnofolic etkisini merak ettim şimdi kist olmamıştır inşallahSanırım bunu yaşayan çok kişi var benim son 3 aydır hep böyle kuzum hareketsizliğin etkisi çok büyük galiba, en azından benim işim masa başı olduğundan çok hareketsizim gerçekten
Evet evet bugün yarım saat yürüdük 2 3 kez ani sancı girdi yolda durdum biraz bekledim o kadar zorladı ama söküldü yani rahatladım çok haklısın ,Hareketsizlik kuzum tamamen eminim buna çünkü çalışmıyorum heleki adetin ilk günü koltuğa yapışıyorum ağrıdan ve aya kalkınca olan oluyo hareket şart yanı
İnşallahŞimdi pregnacare başladım onda varmış çok sağol canım fayda eder inşallah
İnşallah kuzum bakalım sabah gideyim bi doktora yazarım sizeBen İnofolic i kullandığım ilk ay ultrasona girdim yumurtalıklarımın çok güzel olduğunu hatta çatlamanında olduğunu söylemişti doktor bakalım yarın sana ne diyecek bizi etiketle kuzum ben de İnofolic etkisini merak ettim şimdi kist olmamıştır inşallah
Nerde hareket orda bereketEvet evet bugün yarım saat yürüdük 2 3 kez ani sancı girdi yolda durdum biraz bekledim o kadar zorladı ama söküldü yani rahatladım çok haklısın ,
Ayy tamam canım benım22 aş sayarsak çatlamadan sonra 7 gün olur testler için erken moral bozma
Yok kuzum maalesef yok elımde yarın alırım belki. Eyer yaparsam bakarız yorumlarız beraber inşallah ilişkiden 3 4 gun sonra sol kaşığım ve belimin sol tarafında yanma gıbı bısey oldu ilk gebeliğimde bu dedıgım şey ilişkiden 5 gün sonra olmustu ve gerçekten hamıleymısım kasık batması ilk gebeligimde daha fazlaydı bıde ilk gebeligimde. Göğüs hassasiyeti vardı bunda hiç yok o yüzden kafam cok karışıkCanim bulanti icin betanin epey bir yukselmis olmasi gerekir. Bulantin ondan midir emin olamadim. Ama 4 gun varsa adete cikma ihtimali yuksek. Yap bence. Sadece testin markasindan emin olamadim. Freely nin erken gebelik testi pek hassas degil. Kaset test yok mu elinde?
Hayır ben kaldımYumurta gelişimi için kullanıyo kuzum burda kullanmayan kalmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?