💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Fındıktaydım fazla hareketliydim ama öyle olması şaşırtmıştı beni sanırım çinko eksikliğinden oldu zamanında böyle bir bilgi okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum

Canim bulanti icin betanin epey bir yukselmis olmasi gerekir. Bulantin ondan midir emin olamadim. Ama 4 gun varsa adete cikma ihtimali yuksek. Yap bence. Sadece testin markasindan emin olamadim. Freely nin erken gebelik testi pek hassas degil. Kaset test yok mu elinde?

Guzel olacak guzel

Ay kuzum benimde hsg den sonraki ilk adetimdi Ekim ayı ve o kadar pıhtı geldi ki ben hsgden düşündüm İnofolic de kullandım anlamadım ama aynı şeyi yaşamışız
Sanırım bunu yaşayan çok kişi var benim son 3 aydır hep böyle kuzum hareketsizliğin etkisi çok büyük galiba, en azından benim işim masa başı olduğundan çok hareketsizim gerçekten

Fındıktaydım fazla hareketliydim ama öyle olması şaşırtmıştı beni sanırım çinko eksikliğinden oldu zamanında böyle bir bilgi okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum
Yaa onun etkisi var mıymış, bi bakayım kullandığım takviyelere çinko var mı

Sanırım bunu yaşayan çok kişi var benim son 3 aydır hep böyle kuzum hareketsizliğin etkisi çok büyük galiba, en azından benim işim masa başı olduğundan çok hareketsizim gerçekten
Hareketsizlik kuzum tamamen eminim buna çünkü çalışmıyorum heleki adetin ilk günü koltuğa yapışıyorum ağrıdan ve aya kalkınca olan oluyo hareket şart yanı

Ben İnofolic i kullandığım ilk ay ultrasona girdim yumurtalıklarımın çok güzel olduğunu hatta çatlamanında olduğunu söylemişti doktor bakalım yarın sana ne diyecek bizi etiketle kuzum ben de İnofolic etkisini merak ettim şimdi kist olmamıştır inşallah

Hareketsizlik kuzum tamamen eminim buna çünkü çalışmıyorum heleki adetin ilk günü koltuğa yapışıyorum ağrıdan ve aya kalkınca olan oluyo hareket şart yanı
Evet evet bugün yarım saat yürüdük 2 3 kez ani sancı girdi yolda durdum biraz bekledim o kadar zorladı ama söküldü yani rahatladım çok haklısın ,

İnşallah kuzum bakalım sabah gideyim bi doktora yazarım size

Yok kuzum maalesef yok elımde yarın alırım belki. Eyer yaparsam bakarız yorumlarız beraber inşallah ilişkiden 3 4 gun sonra sol kaşığım ve belimin sol tarafında yanma gıbı bısey oldu ilk gebeliğimde bu dedıgım şey ilişkiden 5 gün sonra olmustu ve gerçekten hamıleymısım kasık batması ilk gebeligimde daha fazlaydı bıde ilk gebeligimde. Göğüs hassasiyeti vardı bunda hiç yok o yüzden kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…