💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bence inofolıcten diye düşünüyorum kuzum sonuç olarak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız
Evet kuzum ya büyük ihtimalle öyle
Yaa bende merak ediyorum kuzum onu bazı aylar benden de koca koca pıhtı şeklinde geliyor ama sancılı gelmiyor neyse ki
Ben yarın sabah dicem doktora bi baksın kist falan var mı diye yazarım sana da kuzum
Ayy çok iyi olur bebişim tekrar kullanmaya da başladım içim rahat olur kist falan değilse
İnofolic ne için kullanıyosun. Ne gibi bi faydası var acaba ?
Yumurta kalitesini arttırıyormuş canım o yüzden kullanıyorum

Inslalah vardir kuzum

Ya sancı ki ne sancı kıvrandırıyo resmen kuzum sabah baksın doktorum yazıcam

Boğazımın ağrımasını burnumun tıkalı olmasını bile gebelik belirtisine bağlıyorum allahımmm sen gör bizi
Ahaha kocamın mide yanmasını bile hamılelık belirtisi sanacaö akşam tavuğu fazla kaçırdı halbuki adamcağız

Bende 20 de yumurtlama gördüm 23 de çatladı beklemedeyim bende
Ayyhadı hayırlısıı ınsallah güzel haberler veririz buraya aynı zamanlarda yumurtlamışız hemen hemen test falan yaptınmı benı suan adetime 4 gün var

Ayyhadı hayırlısıı ınsallah güzel haberler veririz buraya aynı zamanlarda yumurtlamışız hemen hemen test falan yaptınmı benı suan adetime 4 gün var
Test yapmadım benim şad 30 da ama geç yumurtlama olduğu için bekliyom aşırı göğüs ağrısı var kasik da ağrı ozellik le sağ da akintim da var ama bazen beyaz bazen de krem mo sarımsı mi onu çözemedim ben böyle sende belirtti var mı bu arada bunlar bende adetten önce olur zaten gebelik olsa bile ayırt edemem

Kızlar burda herkes bi şeyin prosu ya ben de yalancı belirti prosuyum galiba olabilecek bütün belirtileri bu ay yaşadığımı düşünüyorum çünkü hamilelerden daha hamileydim
paralel evrende erkek olsam adım Hamil olurdu şimdiki ismim hamile iç sesim öyle dıyor dişi Hamilim ben çünkü belirtilerim onu gösteriyor

Çıkabilir cnm benim 4 gün kala çıkmıştı testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…