- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.301
Evet kuzum ya büyük ihtimalle öyleBence inofolıcten diye düşünüyorum kuzum sonuç olarak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız
Yaa bende merak ediyorum kuzum onu bazı aylar benden de koca koca pıhtı şeklinde geliyor ama sancılı gelmiyor neyse kiKuzum ondan galiba ya mafetti benibi de kızlar bi şey sorcam benim son 3 reglim aynı şekilde oldu bugin de aynısını yaşıyorum, afedersiniz çok pıhtılı geliyorr bazen ve büyük parçalar olduğu için sanırım çok sancılı geliyor, tarif etmek gerekirse tek seferde yarım cevizle 1 ceviz arası bi büyüklükte geliyor hissediyoeum gelişini beni kıvrandırıyor resmen 2 ay önce hsg den önce gitmiştim acile bu yüzden ultrasonla bakmışlardı sorun yok demişlerdi kist falan yoktu bunun sebebi ne olabilir sizce
Ayy çok iyi olur bebişim tekrar kullanmaya da başladım içim rahat olur kist falan değilseBen yarın sabah dicem doktora bi baksın kist falan var mı diye yazarım sana da kuzum
Yumurta kalitesini arttırıyormuş canım o yüzden kullanıyorumİnofolic ne için kullanıyosun. Ne gibi bi faydası var acaba ?
Inslalah vardir kuzumYok kuzum maalesef yok elımde yarın alırım belki. Eyer yaparsam bakarız yorumlarız beraber inşallah ilişkiden 3 4 gun sonra sol kaşığım ve belimin sol tarafında yanma gıbı bısey oldu ilk gebeliğimde bu dedıgım şey ilişkiden 5 gün sonra olmustu ve gerçekten hamıleymısım kasık batması ilk gebeligimde daha fazlaydı bıde ilk gebeligimde. Göğüs hassasiyeti vardı bunda hiç yok o yüzden kafam cok karışık
aynen valla öyle o yüzden babaannelerimiz tarlalarda çalışa çalışa peşpeşe 8 10 tane doğum yapıyolardıNerde hareket orda bereketdiye boşa dememişler dimi
Insalah cnm hamılesın dua et bizlere hayırlısı için kuzucumInslalah vardir kuzum
Ya sancı ki ne sancı kıvrandırıyo resmen kuzumEvet kuzum ya büyük ihtimalle öyle
Yaa bende merak ediyorum kuzum onu bazı aylar benden de koca koca pıhtı şeklinde geliyor ama sancılı gelmiyor neyse ki
Ayy çok iyi olur bebişim tekrar kullanmaya da başladım içim rahat olur kist falan değilse
Yumurta kalitesini arttırıyormuş canım o yüzden kullanıyorum
Ahaha kocamın mide yanmasını bile hamılelık belirtisi sanacaö akşam tavuğu fazla kaçırdı halbuki adamcağızBoğazımın ağrımasını burnumun tıkalı olmasını bile gebelik belirtisine bağlıyorum allahımmm sen gör bizi
valla ya biz gene bitane doğuralım diye yapmadınız kalmıyoaynen valla öyle o yüzden babaannelerimiz tarlalarda çalışa çalışa peşpeşe 8 10 tane doğum yapıyolardı
Canım 20 21 yumurtlama gördüm 22 yi takıp edemedım elımde test kalmadığı için amabuyuk ıhtımal 22 de çatlamıştır biz 22 ekım sayalım çatlamamı
Yaşamayan biri olarak konuluyorum bende yaşamıyordum ama ek vitamin takviyesi olarak kullandımHayır ben kaldımo zaman kullanmama gerek yok yumurta gelişiminde bi problem yaşamıyorum çok şükür
Biz de doğurcaz bebeğim inanıyorumvalla ya biz gene virane doğuralım diye yapmadınız kalmıyo
Ayyhadı hayırlısıı ınsallah güzel haberler veririz buraya aynı zamanlarda yumurtlamışız hemen hemen test falan yaptınmı benı suan adetime 4 gün varBende 20 de yumurtlama gördüm 23 de çatladı beklemedeyim bende
Parmağım ağırsa bile kendimi hamile ilan ediyorumBoğazımın ağrımasını burnumun tıkalı olmasını bile gebelik belirtisine bağlıyorum allahımmm sen gör bizi
Benim olurda bir ay hiçbir şeyim olmaz hiçbir yerim ağrımazsa o zaman hamileyim dicemParmağım ağırsa bile kendimi hamile ilan ediyorum
Ulusa sesleniş yap Anka kuşum TRT ye çık ben gidip cami minaresınden duyuru yapacağım bı gıdısleParmağım ağırsa bile kendimi hamile ilan ediyorum
Test yapmadım benim şad 30 da ama geç yumurtlama olduğu için bekliyom aşırı göğüs ağrısı var kasik da ağrı ozellik le sağ da akintim da var ama bazen beyaz bazen de krem mo sarımsı mi onu çözemedim ben böyle sende belirtti var mı bu arada bunlar bende adetten önce olur zaten gebelik olsa bile ayırt edememAyyhadı hayırlısıı ınsallah güzel haberler veririz buraya aynı zamanlarda yumurtlamışız hemen hemen test falan yaptınmı benı suan adetime 4 gün var
paralel evrende erkek olsam adım Hamil olurdu şimdiki ismim hamile iç sesim öyle dıyor dişi Hamilim ben çünkü belirtilerim onu gösteriyorKızlar burda herkes bi şeyin prosu ya ben de yalancı belirti prosuyum galibaolabilecek bütün belirtileri bu ay yaşadığımı düşünüyorum çünkü hamilelerden daha hamileydim
Çıkabilir cnm benim 4 gün kala çıkmıştı testteKızlarrrrZumruduanka96 @sacibelinde S simurgggg adetıme 4 gun var erken gebelik testi yapayım mı sızce 6 gun kala frelly pembe kapaklı erken gebelik testindem yaptım tertemiz bır. Negatif çıktı kasıgımda cok ufacık batmalar oluyor bıde demın tavuk yedım mıde bulantısı yasadım kokudan iğrendim acaba test erken olduugu için göstermemiş olabılırmı kafamda delı sorular
Ya ahahahaha harika espri ya ben de hamilim o zamanparalel evrende erkek olsam adım Hamil olurdu şimdiki ismim hamile iç sesim öyle dıyor dişi Hamilim ben çünkü belirtilerim onu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?