- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.321
Valla bende suan hıc göğüs agrısı yok akıntı yok ilişkiden 3 4 gun sonra sol kasıgımda ve sol bel tarafımda agrı yanma gibi bişey oldu bilmıyorum kişiden kişiye göre degısıyor belkide canım ben adetime 6 gun kala erken gebelik testı yaptım Negatif çıktı o yüzden umudum kırıldı birazTest yapmadım benim şad 30 da ama geç yumurtlama olduğu için bekliyom aşırı göğüs ağrısı var kasik da ağrı ozellik le sağ da akintim da var ama bazen beyaz bazen de krem mo sarımsı mi onu çözemedim ben böyle sende belirtti var mı bu arada bunlar bende adetten önce olur zaten gebelik olsa bile ayırt edemem
Olabılır mantıklıUlusa sesleniş yap Anka kuşum TRT ye çık ben gidip cami minaresınden duyuru yapacağım bı gıdısle
Bide öyle denemek lazım vallaBenim olurda bir ay hiçbir şeyim olmaz hiçbir yerim ağrımazsa o zaman hamileyim dicem
Ahahaha dişi hamilleriz bizYa ahahahaha harika espri ya ben de hamilim o zaman
Sorma kuzum ya ben de öyleyimParmağım ağırsa bile kendimi hamile ilan ediyorum
Hahaha daha neleri belirti sayıcaz bakalım kendimi hiç iyi görmüyorumAhaha kocamın mide yanmasını bile hamılelık belirtisi sanacaö akşam tavuğu fazla kaçırdı halbuki adamcağız
İşte öyleyiz ama henüz hamile değilizSorma kuzum ya ben de öyleyim
Erken yapmışsın benim 2 evladım var pco var bende oğlum kendiliğinden oldu kızım ise ovu testiyle ve macun ile gene kaldım şimdi yine vu ve macun kullandım beklemedeyim kızımı yumurtlamanin 13 gününde öğrendim adetime 3 gün kala ve inan ki belirtim ne olmuştu kızım da hatırlamıyorum hayırlısı ile bekleyelim benim tabip ettiğim bir bayan var onu ve macunu ondan alıyorum bana yumurtlama gününden hesapla ve 15 günde test yap demişti ona göre cuma günü yapmalıyım ama duyabilir sem sanki adet olacakmışım gibide geliyor bilemedimValla bende suan hıc göğüs agrısı yok akıntı yok ilişkiden 3 4 gun sonra sol kasıgımda ve sol bel tarafımda agrı yanma gibi bişey oldu bilmıyorum kişiden kişiye göre degısıyor belkide canım ben adetime 6 gun kala erken gebelik testı yaptım Negatif çıktı o yüzden umudum kırıldı biraz
Ayy cnm ınsallah cıkarÇıkabilir cnm benim 4 gün kala çıkmıştı testte
Hahaha daha neleri belirti sayıcaz bakalım kendimi hiç iyi görmüyorum
İnşallahhhAyy cnm ınsallah cıkar
Ayy insallah canım ikimizde hamıleyım dıye yazarız burayaAma inşallah sen hamilesindir
Canım ınsallah bekleyelim hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler veririz buraya Allah’ın izniyleErken yapmışsın benim 2 evladım var pco var bende oğlum kendiliğinden oldu kızım ise ovu testiyle ve macun ile gene kaldım şimdi yine vu ve macun kullandım beklemedeyim kızımı yumurtlamanin 13 gününde öğrendim adetime 3 gün kala ve inan ki belirtim ne olmuştu kızım da hatırlamıyorum hayırlısı ile bekleyelim benim tabip ettiğim bir bayan var onu ve macunu ondan alıyorum bana yumurtlama gününden hesapla ve 15 günde test yap demişti ona göre cuma günü yapmalıyım ama duyabilir sem sanki adet olacakmışım gibide geliyor bilemedim
Amin canım Rabbım nasip etmiştir.rabhim kimseyi evlatsizlikla sınamasın bende oğlumu 4.5 yıl bekledim ve çok zor bir süreçti o yüzden yeniden evlat istiyorumCanım ınsallah bekleyelim hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler veririz buraya Allah’ın izniyle
Canım valla yapma desek yine yapacaksın kendimden biliyorumKızlarrrrZumruduanka96 sacibelinde @simurgggg adetıme 4 gun var erken gebelik testi yapayım mı sızce 6 gun kala frelly pembe kapaklı erken gebelik testindem yaptım tertemiz bır. Negatif çıktı kasıgımda cok ufacık batmalar oluyor bıde demın tavuk yedım mıde bulantısı yasadım kokudan iğrendim acaba test erken olduugu için göstermemiş olabılırmı kafamda delı sorular
İnşallah geçer hemencik bebeğim ya doktora bunu da sor bakalım belki farklı birşey söylerYa sancı ki ne sancı kıvrandırıyo resmen kuzumsabah baksın doktorum yazıcam
Ay ay ay kimler gelmiş kimlerİnşallah geçer hemencik bebeğim ya doktora bunu da sor bakalım belki farklı birşey söyler
Güzel haberlerle gel bebeğim
Yaaa canım benim çok üzüldüm ama her zaman her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim sağlıklaKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
fnd_50 @melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Amın cnm benım benımde bir kızım var Allah’a sükur . Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç tatmadım çocukken cok üzülürdüm hep özenırdım arkadaşlarıma içimde ukte kaldığı için kızıma bi kardeş istiyorum benım yaşadıklarımı yaşamasın diye. Rabbimden hayırlısı inşallah rabbım sanada nasıp eder bı daha bekletmez bu kadarAmin canım Rabbım nasip etmiştir.rabhim kimseyi evlatsizlikla sınamasın bende oğlumu 4.5 yıl bekledim ve çok zor bir süreçti o yüzden yeniden evlat istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?