💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Valla bende suan hıc göğüs agrısı yok akıntı yok ilişkiden 3 4 gun sonra sol kasıgımda ve sol bel tarafımda agrı yanma gibi bişey oldu bilmıyorum kişiden kişiye göre degısıyor belkide canım ben adetime 6 gun kala erken gebelik testı yaptım Negatif çıktı o yüzden umudum kırıldı biraz

Erken yapmışsın benim 2 evladım var pco var bende oğlum kendiliğinden oldu kızım ise ovu testiyle ve macun ile gene kaldım şimdi yine vu ve macun kullandım beklemedeyim kızımı yumurtlamanin 13 gününde öğrendim adetime 3 gün kala ve inan ki belirtim ne olmuştu kızım da hatırlamıyorum hayırlısı ile bekleyelim benim tabip ettiğim bir bayan var onu ve macunu ondan alıyorum bana yumurtlama gününden hesapla ve 15 günde test yap demişti ona göre cuma günü yapmalıyım ama duyabilir sem sanki adet olacakmışım gibide geliyor bilemedim

Canım ınsallah bekleyelim hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler veririz buraya Allah’ın izniyle

Canım valla yapma desek yine yapacaksın kendimden biliyorum ama freely üstünde 6 gün önce yazan test çöp trendyol yorumlarına da yardirdim öyle sinirliyim. Kuzum benim regle 3 gün kalasiya silik çıkmıştı ben görmeyip çöpe attım testi. 2 gün kalasiya prodoctor kabak gibi cikardi. Allah'ım iki gün daha sabrını versin kuzum şunu söyleyeyim regle 3 gün kalasiya gece kasıklarımda doluluk hissettim ve batma. İnşallah bebiş seninledir

Yaaa canım benim çok üzüldüm ama her zaman her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim sağlıkla

Amin canım Rabbım nasip etmiştir.rabhim kimseyi evlatsizlikla sınamasın bende oğlumu 4.5 yıl bekledim ve çok zor bir süreçti o yüzden yeniden evlat istiyorum
Amın cnm benım benımde bir kızım var Allah’a sükur . Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç tatmadım çocukken cok üzülürdüm hep özenırdım arkadaşlarıma içimde ukte kaldığı için kızıma bi kardeş istiyorum benım yaşadıklarımı yaşamasın diye. Rabbimden hayırlısı inşallah rabbım sanada nasıp eder bı daha bekletmez bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…