- 9 Ekim 2023
- 7
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.341
Amin canım Amin gönülden isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsinAmın cnm benım benımde bir kızım var Allah’a sükur . Ben tek çocuğum kardeş duygusunu hiç tatmadım çocukken cok üzülürdüm hep özenırdım arkadaşlarıma içimde ukte kaldığı için kızıma bi kardeş istiyorum benım yaşadıklarımı yaşamasın diye. Rabbimden hayırlısı inşallah rabbım sanada nasıp eder bı daha bekletmez bu kadar
Ay ay ay seni yerim yerrAy ay ay kimler gelmiş kimler
Ayy ınsallah cnm benımCanım valla yapma desek yine yapacaksın kendimden biliyorumama freely üstünde 6 gün önce yazan test çöp trendyol yorumlarına da yardirdim öyle sinirliyim. Kuzum benim regle 3 gün kalasiya silik çıkmıştı ben görmeyip çöpe attım testi. 2 gün kalasiya prodoctor kabak gibi cikardi. Allah'ım iki gün daha sabrını versin kuzum şunu söyleyeyim regle 3 gün kalasiya gece kasıklarımda doluluk hissettim ve batma. İnşallah bebiş seninledir
Bende özledim ya bende çok bakamadım kaç gündür arada bakıyorum baktımda sen yoksunAy ay ay seni yerim yerr
Bu ara pek giremiyorum girdiğimde de sen yok oluyorsun bebişim ya özledim yine
Hangi doktormus o gebelige nasil engel degilmis canim bendeSagol kuzum yazdiklarin icin.Tsh im evet yuksek gebelik icin.Doktor engel degil gebelige ama gebelikte bu degeri istemeyiz dese de bence de engel olabilir.Dun kan vermeye gidecektim hem regl hem bademcik agrim beni bitirdi dedim haftaya giderim.Kaldi oyle..ben de insulin direnci de var ayrica yemesem de kilo aliyorum.İste benim bilmedigim bisey vardir yumurta rezervi vs yeterli olsa da hersey onla bitmio :/
Ayrı düştük bebeğim yaBende özledim ya bende çok bakamadım kaç gündür arada bakıyorum baktımda sen yoksun
Yok kuzucum benim çöpe attigim testin markası days comporttu. Ama en net 1 gün sonra prodoctor da gördüm. En son kanımda beta 145 çıktı freely hala silik gösteriyorAyy ınsallah cnm benımsenın çöpe attığın test frelly olan test mi 3 gun kala cok silik çıkan omuydu?? Benim ilk gebeligimde adetime 3gun kala predıctor early kabak gibi çıkarmıştı valla. Ayy nedense bende hiç ısınamadım bu frelly markasına
2 yıldır bu ilk canım . Yazın 2 gün gecikmişti ilk defa. Bir de bu ayGeneldeadetin gecikirmi cnm
Yarın kocacım izinliAyrı düştük bebeğim yayarın kaldığımız yerden devam inşallah
Aha yine bu kızı bulana aşk olsunYarın kocanın izinlipek giremiyorum
Son demleri yaşıyorum yarına temiz çıkarımAha yine bu kızı bulana aşk olsunsenin regl bitti mi kuzum
Şükürler olsun kuzum hadi attığın gol olsunSon demleri yaşıyorum yarına temiz çıkarım
Amin amin kuzumŞükürler olsun kuzum hadi attığın gol olsun
Kuzum benim pik gibi pikleri göresin bu ayAmin amin kuzumoh beee sonunda bende sizin gibi test yapmak için artık gün sayıcam yumurtlama belirtisi arıcam
Ayyy Allahım ağzından bal damlıyo bal hamilelerin duası kabul olur derler beni eksik etme duandan olurmuKuzum benim pik gibi pikleri göresin bu aysonra da çift çizgilerini görürüz inşallah
Bende tam direktim nardan nasıl geldik aklına diyeKızlar nar yiyorken aklıma siz geldiniz belki bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim.
Tüp bebek topiklerinde paylaşılan bir bilgiydi google dan arastırınca da görmüştüm. Nar rahim kalınlığını arttırıyormus. Bebegin yerlesmesi için yeterli rahim kalınlıgı lazım. Transfer olduğumuz zaman rahim kalınlıgı ölçülür ve inceyse transfer yapılmazdı. Gebelik için kalınlık önemli mevsimiyken tüketin kızlar
Şifa olsun inşallahBende tam direktim nardan nasıl geldik aklına diyedevamını okuyunca anladım bilgi için teşekkürler balım yarın herkes nar alsın hem kan yapar
Sen tüp bebek denedin mi kuzumŞifa olsun inşallahmayıs da transfer yapıldı bana ölçümlerim alt sınıra yakındı yazın her yerde nar aradım bulamadım tabi. %100 nar suyu fılan bulup içmiştim transfer aşamasında kalınlık ideal seviyedeydi. Faydası olduguna ınanıyorum
Kız sen bizim listede yoksun ya niyeeeŞifa olsun inşallahmayıs da transfer yapıldı bana ölçümlerim alt sınıra yakındı yazın her yerde nar aradım bulamadım tabi. %100 nar suyu fılan bulup içmiştim transfer aşamasında kalınlık ideal seviyedeydi. Faydası olduguna ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?