💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin canım Amin gönülden isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin

Ayy ınsallah cnm benım senın çöpe attığın test frelly olan test mi 3 gun kala cok silik çıkan omuydu?? Benim ilk gebeligimde adetime 3gun kala predıctor early kabak gibi çıkarmıştı valla. Ayy nedense bende hiç ısınamadım bu frelly markasına

Hangi doktormus o gebelige nasil engel degilmis canim bende tatluboncuk arkadasimizin her kelimesine katiliyrum ve bende hasimato hastasiyim hergun ilac yutmk zorundayim tsh hormonu skintili oldugunda yumurtalarini. Buyumesini bile engeller cok butun vcudun beyni o cok onmli bir hormon ve cidden soluyrum zor bir hastalik genetik bir olay bu ay benm ilacim fazla geldi 0.15lere dustu ve ben kalp carpintisindan hergun korktum smdi ilacim dozunu dusurdu doktrum gecen ay yumi bile gormedim 0.15 iken bu ay gordum hamd olsun bugun 5.gunum rabbim hayrlisini kolay yoldan nasip etsin rabbim merhamet etsin bize insallh mucizelerimize kavusuruz

Yok kuzucum benim çöpe attigim testin markası days comporttu. Ama en net 1 gün sonra prodoctor da gördüm. En son kanımda beta 145 çıktı freely hala silik gösteriyor mavi kapaklı olan freely aynı gün yapılan testte farkı böyle gorebilirsin

Eklentiler

• IMG_20231024_142007.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar nar yiyorken aklıma siz geldiniz belki bilmeyenler vardır diye paylaşmak istedim.
Tüp bebek topiklerinde paylaşılan bir bilgiydi google dan arastırınca da görmüştüm. Nar rahim kalınlığını arttırıyormus. Bebegin yerlesmesi için yeterli rahim kalınlıgı lazım. Transfer olduğumuz zaman rahim kalınlıgı ölçülür ve inceyse transfer yapılmazdı. Gebelik için kalınlık önemli mevsimiyken tüketin kızlar

Bende tam direktim nardan nasıl geldik aklına diye devamını okuyunca anladım bilgi için teşekkürler balım yarın herkes nar alsın hem kan yapar

Bende tam direktim nardan nasıl geldik aklına diye devamını okuyunca anladım bilgi için teşekkürler balım yarın herkes nar alsın hem kan yapar
Şifa olsun inşallah mayıs da transfer yapıldı bana ölçümlerim alt sınıra yakındı yazın her yerde nar aradım bulamadım tabi. %100 nar suyu fılan bulup içmiştim transfer aşamasında kalınlık ideal seviyedeydi. Faydası olduguna ınanıyorum

Sen tüp bebek denedin mi kuzum

Kız sen bizim listede yoksun ya niyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…