- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.361
Yarın kocacım izinlipek giremiyorum
Evet tüp bebekle bir oğlum var kardeş için mayıs da transfer yapıldı ama negatif oldu maalesef. Gecen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da aşılama olacagım ınsallahSen tüp bebek denedin mi kuzum
Rabbim tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canım benimEvet tüp bebekle bir oğlum var kardeş için mayıs da transfer yapıldı ama negatif oldu maalesef. Gecen ay kimyasal geçirdim. Bu ay da aşılama olacagım ınsallah
Kimyasal olunca silmiştinKız sen bizim listede yoksun ya niyeee
Kız biz senle bir yakın otursak allaaaahh
Elbet bir gün buluşaaacağız
Amiin hepimize inşallahRabbim tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canım benim
Ekliyim aaaaKimyasal olunca silmiştin
Offf keşkeeee yaa çok ihtiyacım varKız biz senle bir yakın otursak allaaaahh
HeyaaaOfff keşkeeee yaa çok ihtiyacım var
Fingir fingir gülmekten başımızdan bela eksik olmazdı kesin
Vallahi yaa inşallah bir gün olur imkansız diye birşey yok çok dua ediyim bu konu hakkındaHeyaaaay ne güzel olurdu kız sen nerde yaşıyordun
Et etVallahi yaa inşallah bir gün olur imkansız diye birşey yok çok dua ediyim bu konu hakkında
Kayseri kuzucum
Kayseri yağlamasıEt etohhh hergün Kayseri mantısı yerdim valla
Ay şimdi internetten yağlamaya bakıyodumKayseri yağlamasınam nam hepbirlikte aynı şehirde olsaydık keşke cidden ya
Ahahhaa sen gel ben sana neler yaparım kızzzEt etohhh hergün Kayseri mantısı yerdim valla
Ayy keşke yaa ne güzel olurdu vallaKayseri yağlamasınam nam hepbirlikte aynı şehirde olsaydık keşke cidden ya
Sen bensin yaa gece gündüz aklım yemekte şuan makarna kemiriyorum gece geceAy şimdi internetten yağlamaya bakıyodumay çok canım çekti ay olsaydık ne güzel olurdu sen nerdesin
Valla bilemedim ki canım eyer geç döllenme söz konusuysa beta hcg artısı geriden geldıgı için belkide pozıtıfe dönme ihtimali olabilir ama eyer adet gecıkmesınden sonra beta hcg değeri bu sekıldeyse sankı yok gıbı canım umudunu kırmak ve senı üzmek istemem sadece fıkrımı paylaştım2 yıldır bu ilk canım . Yazın 2 gün gecikmişti ilk defa. Bir de bu ay
Kız bende sabahları iştahsızlım ama aksam içime bişi düşüyor dünyaları versen yerim öyle iştahlı oluyorumSen bensin yaa gece gündüz aklım yemekte şuan makarna kemiriyorum gece gece
Yanında yoğurtta varmıSen bensin yaa gece gündüz aklım yemekte şuan makarna kemiriyorum gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?