- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.381
Biletlere baktımAhahhaa sen gel ben sana neler yaparım kızzz
Çok kişi var kuzum gerçekten hayır mesaj atıyorum durum öğrenmek için ona bile dönemeyenler varZumruduanka96 kız listede de bayağı kişi var heee hiç sesi çıkmayan bende şimdi baktım da
Bebişim valla bende Ankaradayim. Bir il düşün her yere uzakAy şimdi internetten yağlamaya bakıyodumay çok canım çekti ay olsaydık ne güzel olurdu sen nerdesin
Ankara’nın ne yemeği meşhurBebişim valla bende Ankaradayim. Bir il düşün her yere uzakçıldırtıyor beni bu durum
Döner var işte başka da bişi yokAnkara’nın ne yemeği meşhur
Cidden ya ne oluyorsa akşamları oluyor uzun zamandır gece yemelerini bırakmıştım bu ara yine düştüm bu batağaKız bende sabahları iştahsızlım ama aksam içime bişi düşüyor dünyaları versen yerim öyle iştahlı oluyorum
Yok bebişim ya yoğurtla pek aram yokYanında yoğurtta varmı
Hemen hazırlıklara başlıyorum o zaman bana liste yap neler yemek istersin aşkımBiletlere baktım
Ayyy Antep yemekleri de güzel olurDöner var işte başka da bişi yokbir de Beypazarı tarafında sarma falan var güzel tadı bayağı. Pek gelismemis burda mutfak neyseki antepliyim de kocam ve ailesi yemek kültürü ile tanıştı
Oooo çok iyi yaa bide bizi tanıştırsanaDöner var işte başka da bişi yokbir de Beypazarı tarafında sarma falan var güzel tadı bayağı. Pek gelismemis burda mutfak neyseki antepliyim de kocam ve ailesi yemek kültürü ile tanıştı
Kız valla gelmeye niyet ettim ama aktarma aktarmalı uçak baya havaalanı varmı ordaCidden ya ne oluyorsa akşamları oluyor uzun zamandır gece yemelerini bırakmıştım bu ara yine düştüm bu batağa
Yok bebişim ya yoğurtla pek aram yok
Hemen hazırlıklara başlıyorum o zaman bana liste yap neler yemek istersin aşkım
Ya da yapma hamişler var aramızda
Var kız tabi küçük şehir değil burası a aaaKız valla gelmeye niyet ettim ama aktarma aktarmalı uçak baya havaalanı varmı orda
Aslında eşim izinli oldu zaman Türkiye’ye gelince ailecek tanışabilirizVar kız tabi küçük şehir değil burası a aaa
Keşkeemmmm gelseeennn
Ay ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyleeeAslında eşim izinli oldu zaman Türkiye’ye gelince ailecek tanışabilirizbenden bidaha kurtulamazsın o zaman
Şimdi canım tavuk çorba istedi dedim şimdi corbaciya gidiyoruz bizAyyy Antep yemekleri de güzel oluray açlıktan ölcem galiba
Ama bir sorunumuz varAy ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyleee
Çıkın çıkın gelin kurtulmak isteyen kim
Ohhh ohhh fırsattan istifade git gir benim yerindede iç ohhh sıcak sıcakŞimdi canım tavuk çorba istedi dedim şimdi corbaciya gidiyoruz biziyi e b.k boğaz oldum
Ekliyim aaaapü bana gözden kaçırmışım gördün mü
Tabiki öyle canım benim çok haklısınValla bilemedim ki canım eyer geç döllenme söz konusuysa beta hcg artısı geriden geldıgı için belkide pozıtıfe dönme ihtimali olabilir ama eyer adet gecıkmesınden sonra beta hcg değeri bu sekıldeyse sankı yok gıbı canım umudunu kırmak ve senı üzmek istemem sadece fıkrımı paylaştım
Benimki de bilmiyor kız ahaha yalan mı yok çocukluk arkadaşı oluruz birbirimizi yıllar sonra bulmuş oluruz ohooo sen gelmeye bakAma bir sorunumuz vareşim bu siteye üye olduğu bile bilmiyor ay bi bilse neler yazdımı nasıl tanıştımızı nasıl açıklarım bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?