💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kız bende sabahları iştahsızlım ama aksam içime bişi düşüyor dünyaları versen yerim öyle iştahlı oluyorum
Cidden ya ne oluyorsa akşamları oluyor uzun zamandır gece yemelerini bırakmıştım bu ara yine düştüm bu batağa
Yanında yoğurtta varmı
Yok bebişim ya yoğurtla pek aram yok
Biletlere baktım
Hemen hazırlıklara başlıyorum o zaman bana liste yap neler yemek istersin aşkım
Ya da yapma hamişler var aramızda

Döner var işte başka da bişi yok bir de Beypazarı tarafında sarma falan var güzel tadı bayağı. Pek gelismemis burda mutfak neyseki antepliyim de kocam ve ailesi yemek kültürü ile tanıştı
Ayyy Antep yemekleri de güzel olur ay açlıktan ölcem galiba

Kız valla gelmeye niyet ettim ama aktarma aktarmalı uçak baya havaalanı varmı orda

Tabiki öyle canım benim çok haklısın ben de öyle düşünüyordum ama geç döllenme olayları olabildiği için adet gecikse de 10.gün net cevap belli olurmuş. Benim de umudum yok ama bakalım artık rabbim bizleri de görsün inşallah

Arkadaşlar yumurtlama sonrası 11. Gün oldu bugün adet olmam lazımdı ama olmadım labroquick ovulasyon testleri yanında gelen gebelik testi denedim direk negatif çıktı çok mu erken baktım acaba yoksa adet geçikecek mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…