- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.401
Yumurtlama geç olduysa adet tarihi de değişiyor canım 13 14. Güne kadar bekle inşallah bebiş vardır tabideArkadaşlar yumurtlama sonrası 11. Gün oldu bugün adet olmam lazımdı ama olmadım labroquick ovulasyon testleri yanında gelen gebelik testi denedim direk negatif çıktı çok mu erken baktım acaba yoksa adet geçikecek mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Dur azcık yalan düşünelimBenimki de bilmiyor kız ahaha yalan mı yok çocukluk arkadaşı oluruz birbirimizi yıllar sonra bulmuş oluruz ohooo sen gelmeye bak
Dersimize iyi çalışalım bebişimDur azcık yalan düşünelim
İnşallah vardır bana gene sabırla bekleme yollarıYumurtlama geç olduysa adet tarihi de değişiyor canım 13 14. Güne kadar bekle inşallah bebiş vardır tabide
Canımcim ovulasyon ile takip ettiysen catlamadan sonra 14 sayacaksin kadinların nerdeyse hepsinde sabit o sayı. Adet gunumuzu ovulasyon belirliyor. Daha var adetine 3 gün inşallah bebiş de vardır.Arkadaşlar yumurtlama sonrası 11. Gün oldu bugün adet olmam lazımdı ama olmadım labroquick ovulasyon testleri yanında gelen gebelik testi denedim direk negatif çıktı çok mu erken baktım acaba yoksa adet geçikecek mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Hadi yaa evet bu sefer ilk defa çok geç yumurtladım normal döngüm 25 günde bir olduğu için sanırım inşallah vardır çok sağolCanımcim ovulasyon ile takip ettiysen catlamadan sonra 14 sayacaksin kadinların nerdeyse hepsinde sabit o sayı. Adet gunumuzu ovulasyon belirliyor. Daha var adetine 3 gün inşallah bebiş de vardır.
Neyse sen iyi bir hikaye uydur ezber yaparız aşkımAynen açık verirsek patlarız
Düşünüyorum bir kaç güne bulurum patlatırız yalanıNeyse sen iyi bir hikaye uydur ezber yaparız aşkım
Evet canım bugün 2. Günüm sabah doktor randevum var klomene başlicam nasipse hem de bi hormonlarıma falan baktırıcamAyy insallah canım ikimizde hamıleyım dıye yazarız burayabakalım ne olcak durumlar son 4 gun var adetime sen nptın regl oldunmu
nşallah kuşummİnşallah geçer hemencik bebeğim ya doktora bunu da sor bakalım belki farklı birşey söyler
Güzel haberlerle gel bebeğim
Tamam cınım iyi bi performans bekliyorum sendenDüşünüyorum bir kaç güne bulurum patlatırız yalanı
Bende bekliyorumTamam cınım iyi bi performans bekliyorum senden
Bebişim yok yaa bekliyorum ya gelmeyeceği tuttuİ
nşallah kuşummsen başladın mı ovülasyon testine gelmediler mi halaaa
Hadi bakalımBende bekliyorumgörcez bakam ne çıkcak
Ay entrika en sevdiğim kız saat erken ya dahaHadi bakalımgidiyim yatıyım uykum geldi rüyamda kesin seninle entrika peşinde oluruz
Höhhh saat 12 yi geçti burda balkabağına dönüşmem lazımAy entrika en sevdiğim kız saat erken ya daha
Hadı hayırlı olsun sımdıden canım sonu güzel olur ınsallah sonuncu başlangıcın olurEvet canım bugün 2. Günüm sabah doktor randevum var klomene başlicam nasipse hem de bi hormonlarıma falan baktırıcam
Aaaa saatler değişti dimi şimdi 2 saat ilerisiniz bizdenHöhhh saat 12 yi geçti burda balkabağına dönüşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?