💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yumurtlama geç olduysa adet tarihi de değişiyor canım 13 14. Güne kadar bekle inşallah bebiş vardır tabide

Canımcim ovulasyon ile takip ettiysen catlamadan sonra 14 sayacaksin kadinların nerdeyse hepsinde sabit o sayı. Adet gunumuzu ovulasyon belirliyor. Daha var adetine 3 gün inşallah bebiş de vardır.

Canımcim ovulasyon ile takip ettiysen catlamadan sonra 14 sayacaksin kadinların nerdeyse hepsinde sabit o sayı. Adet gunumuzu ovulasyon belirliyor. Daha var adetine 3 gün inşallah bebiş de vardır.
Hadi yaa evet bu sefer ilk defa çok geç yumurtladım normal döngüm 25 günde bir olduğu için sanırım inşallah vardır çok sağol

Ayy insallah canım ikimizde hamıleyım dıye yazarız buraya bakalım ne olcak durumlar son 4 gun var adetime sen nptın regl oldunmu
Evet canım bugün 2. Günüm sabah doktor randevum var klomene başlicam nasipse hem de bi hormonlarıma falan baktırıcam

Kızlar ya bana bi yardımcı olun 27 eylülde adet oldum. Bittikten sonra ovü testine başladım pik göremedim sadece bir gün vardı sizde dediniz o gün pik olabilir değerlendir. Bende değerlendirdim. 27 ekim de adet oldum. İlk gün ped doldurmayacak kadardı. 2 ve 3. Gün hep kahverengi lekelenme olarak geldi. Akşamda gebelik testi yaptım negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…