- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.421
Ben hiç anlamıyorum o işlerden sen öyle diyorsan öyledir bebişim sana güvenim sonsuzAaaa saatler değişti dimi şimdi 2 saat ilerisiniz bizden
Hadi yat yat yarın konuşuruz balımBen hiç anlamıyorum o işlerden sen öyle diyorsan öyledir bebişim sana güvenim sonsuz
Ooo yarın gelir gelmez yap hemen kuzum kaçırmazsın akıntın daha yeni başladıysa merak etmeBebişim yok yaa bekliyorum ya gelmeyeceği tuttuyarın gelir inşallahh ya 9.günüm oluyor yarın, akıntım da başladı gününü kaçırırsam birde testleri de boşa yapmış olcam
Ay görüyüm kızz kesin çok gülerimHadi yat yat yarın konuşuruz balımrüyanda beni görrrr
Ayıp ediyorsun atlar mıyım hiç kuzucumOoo yarın gelir gelmez yap hemen kuzum kaçırmazsın akıntın daha yeni başladıysa merak etmeama yine de değerlendirse miydiniz bugünü
İnşallah canım benim sen de regl olmadan pozitifi görürsün inşallahHadı hayırlı olsun sımdıden canım sonu güzel olur ınsallah sonuncu başlangıcın olur
Kısmet kuşumAy görüyüm kızz kesin çok gülerim
İyi geceler bebişim yarın seni buralarda görebilirsek konuşuruz tabi ama sanmam ki görebilelim
KızlaarrKızlar ya bana bi yardımcı olun 27 eylülde adet oldum. Bittikten sonra ovü testine başladım pik göremedim sadece bir gün vardı sizde dediniz o gün pik olabilir değerlendir. Bende değerlendirdim. 27 ekim de adet oldum. İlk gün ped doldurmayacak kadardı. 2 ve 3. Gün hep kahverengi lekelenme olarak geldi. Akşamda gebelik testi yaptım negatif.
Kısmet kuşumbenim çalışmalara başlama zamanım yarın sahalara dönüyorum
Sana güveniyorum zaten söylemem hata kuzumAyıp ediyorsun atlar mıyım hiç kuzucum
Sana güveniyorum zaten söylemem hata kuzumbize de at testini yarın
İnşallah kuzumm, ben de 6 gün geriden geliyorum muhtemelen ben gün sayarken sen pozitifini çoktaaan görmüş olacaksınCanımsınn
Atarım tabi bebişimm inşallah erkenden gelir
İnşallah inşallahAllah güç kuvvet ve bebiş versin inşallahh
Ağzımdan aldınMerveeee57 kuşum napiyosun hiç görünmedin de bugün
Kuzum valla bugün epey sancıyla kıvrandım gece uyuyamadım gündüz biraz uyumuşum falan yemek bile yapmadım çiğköfte aldık yedikMerveeee57 kuşum napiyosun hiç görünmedin de bugün
Oyyyy inşallah bebeğim yaa ne güzel şeyler söylüyorsun seenİnşallah kuzumm, ben de 6 gün geriden geliyorum muhtemelen ben gün sayarken sen pozitifini çoktaaan görmüş olacaksın
Senle çok denk gelemiyoruz zaten hele şimdiden sonra seni buralarda pek göremeyiz heralde aşkısı yumurta çatlayana kadarAğzımdan aldın
Ayrılamıyorum kii tam dalcam bi bakıyım diyorumİnşallah inşallahhani yatıyodun
İnşallah inşallah 40 kere söylersen olurmuş ya bi şeyi ben de tamamlicam 40 a kasım bizim ayımız olsunOyyyy inşallah bebeğim yaa ne güzel şeyler söylüyorsun seen
Arkamdan da hemencik sen gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?