- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.441
Yokkk ben sizi bensiz bırakmamSenle çok denk gelemiyoruz zaten hele şimdiden sonra seni buralarda pek göremeyiz heralde aşkısı yumurta çatlayana kadar
Amın cnm Bnm insallah sagol Allah razı olsunİnşallah canım benim sen de regl olmadan pozitifi görürsün inşallah
Olsunn kuzumm çoook amiinnnİnşallah inşallah 40 kere söylersen olurmuş ya bi şeyi ben de tamamlicam 40 a kasım bizim ayımız olsun
Aynen gin içinde birkaç kez söyleyelim hep pozitif enerciiiiiOlsunn kuzumm çoook amiinnn
Bende tamamlayım her gün 5 10 kere söyleyim hepimiz kasımdan hamiş çıkıcaz
De git yattytOlsunn kuzumm çoook amiinnn
Bende tamamlayım her gün 5 10 kere söyleyim hepimiz kasımdan hamiş çıkıcaz
Ahh kuzum benim iyi yapmışsınız afiyetler olsunKuzum valla bugün epey sancıyla kıvrandım gece uyuyamadım gündüz biraz uyumuşum falan yemek bile yapmadım çiğköfte aldık yedikbir de birikmiş projeleri vardı eşimin onları çizdim çok giremedim buralara sen napıyorsun nasılsınız bebişleeee
Bende burdan gönderiyorum pozitifleri hepinize. Kasımda herkesin çift çizgilerini kutlayacağızAynen gin içinde birkaç kez söyleyelim hep pozitif enerciiiiiay ben de yatıyorum sabah önce doktor sonra iş var iyi geceler canlarım
Canım merhaba hamileymissin kusura bakma eski mesajlara inince gördüm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahKuzum dun pik olmak uzereydi zaten
Bugun olmus. Bugunu ve de yarini degerlendirin bence
Evet ikinci günün akşamı siliklesmeye başladıPeki çatlamayı görebildiğinin canım 2 gün yumurtlama ertesi gün de çatlama mı gördün en alttaki test silikleşmiş sanki
Kuzum o kasık ağrıları bozmasın moralini ablam 3 aylık hamile bazı akşamlar kasıklarım çok ağrıyo diyo ama doktor çok şükür sorun yok diyo kötü düşünme yani normalAhh kuzum benim iyi yapmışsınız afiyetler olsunbiz napalim ya arada kasikta değişik hisler olmasa anlamayacagim pek bebişi yarın bir tekrar kan vereyim diyorum aile hekimi beni kovalayacak belki biraz büyürse bende anlamaya başlarim
İnşallah kuzucum inşallahBende burdan gönderiyorum pozitifleri hepinize. Kasımda herkesin çift çizgilerini kutlayacağız
Varsa çıkabilir canımKızlar yarından sonra regl olucam test yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa daha erken mi
Canım lh yüksek geldi bana biraz, bak hormonların olması gereken aralıkları ekliyorumHormon testimden anlayan birileri var mı acaba
E2: 39,56
FSH:6.75
Lh; 11.28
TSH: 2.32
Gunaydin canim senin yumurtlaman 22sinde oldu ise hala sansin var kiz ben 9. Gunde prediktorle ogrenmistim test yapacak misinAmın cnm Bnm insallah sagol Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?