💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Olsunn kuzumm çoook amiinnn
Bende tamamlayım her gün 5 10 kere söyleyim hepimiz kasımdan hamiş çıkıcaz
Aynen gin içinde birkaç kez söyleyelim hep pozitif enerciiiii ay ben de yatıyorum sabah önce doktor sonra iş var iyi geceler canlarım

Ahh kuzum benim iyi yapmışsınız afiyetler olsun biz napalim ya arada kasikta değişik hisler olmasa anlamayacagim pek bebişi yarın bir tekrar kan vereyim diyorum aile hekimi beni kovalayacak belki biraz büyürse bende anlamaya başlarim

canım benim sat bat tarihini günceller misin? Ekim ayı olmadı malesef önümüzdeki aylara bakıcaz bat 26 ekim sat 20 kasım inşallah bu ay güzel haberler alır bekleyen herkes

Kuzum dun pik olmak uzereydi zaten
Bugun olmus. Bugunu ve de yarini degerlendirin bence
Canım merhaba hamileymissin kusura bakma eski mesajlara inince gördüm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah benim bugünkü test sonucuyla birlikte hepsini atiyorum simdi bugun catlamis mi oluyor biz bugunude degerlendirdik bundan sonrasında ne yapmamı onerirsin

Herkes uyuyor galiba sayfayı yenileyip duruyorum kimse birşey yazmıyor

Kuzum o kasık ağrıları bozmasın moralini ablam 3 aylık hamile bazı akşamlar kasıklarım çok ağrıyo diyo ama doktor çok şükür sorun yok diyo kötü düşünme yani normal bebiş kendine yer açmaya çalışıyor rahim kasılıyor ondan bu ağrıların

Hormon testimden anlayan birileri var mı acaba

E2: 39,56
FSH:6.75
Lh; 11.28
TSH: 2.32
Canım lh yüksek geldi bana biraz, bak hormonların olması gereken aralıkları ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20231030_074506.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…