💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canim catlamis evet. Insallah olmustur ama sen yine de emin olmak icin gun asiri bir iki kez devam et bence 10 gun sonra da test yapmaya basla

Arkadaşlar Günaydın. Adetime 5 gün var. Acaba kanda hcg çıkar mı? Yoksa erken mi? Bugün boş günüm. Yapmazsam adetim geçerse haftaya pazartesi yapıcam. Ne dersiniz? Bugün mü yapsam çıkar mı? Yoksa oturayım oturduğum yerde, haftaya mı yapayım?

Yaparken bir şeyler gerekiyir mu idrar tutmak beklemek falanbiraz yeniyim de bu konularda
İlk idrarınsa bugün gerek yok ama eğer yaptıysan evet 2 3 saat en azından tutman ve sıvı tüketmemen gerekiyoe canım yeniysen negatif deyip atma hemen biz de bakalım

Canım yani küçük bi ihtimal çıkabilir ama varsa bile büyük ihtimalle çıkmaz bence yapma moralin bozulmasın

Çoooook erken daha bence haftaya yapın garanti olur

Gunaydin canim senin yumurtlaman 22sinde oldu ise hala sansin var kiz ben 9. Gunde prediktorle ogrenmistim test yapacak misin
Cnm günaydın 20 21 yumurtlama 22 çatlama bugun eyer test alabilmeye gıdebılırsem yaparım belki. Eşim şehır. Dısına çıktı eczanede bıraz uzak yürüme mesafesinde tam olarak ismi neydi cnm predıctor early mi?

Cnm günaydın ben adetıme 6 gun kala yaptım negatıf çıktı. cok erken yaptığım için pişma oldum sonuçtan emın olamadığım için kafam çok karışık bence yapma çünkü çıkan sonuç kafa karıştırıyor biraz daha bekle bekleyebıleceksen naçizane fikrim bu

ay pardon canım kan testi demişsin ben idrar testınden bahsettım daha yeni uyandım da gözlerim açılmadı daha kan testi de olsa bence cok erken .çıksa bile beta hcg sınırda cıkabılır çünkü daha yenı yenı yükselmeye başlıyordur belki başlamamıştır bile

Kıslarrr çıktım şimdi doktorun yanından kan tahlili verdim sonucunu slmaya geldiğimde yazıcak klomeni. B bernaad kuzucum hiç endişelenme doktor kist falan yok tertemiz dedi inofolic kist yapmamış yani
Oh çok şükür bebeğimm Bende rahatça kullanıyım o zaman devamını
Sonuçlarında inşallah güzel çıkacak bebişim klomeni kap gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…