- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.461
Siz ve hangi testi yapmalıyım erken gebelik mi kaset miVarsa çıkabilir canım
Bence erkenle yapabilirsinSiz ve hangi testi yapmalıyım erken gebelik mi kaset mi
Yaparken bir şeyler gerekiyir mu idrar tutmak beklemek falanBence erkenle yapabilirsin
Canim catlamis evet. Insallah olmustur ama sen yine de emin olmak icin gun asiri bir iki kez devam et benceCanım merhaba hamileymissin kusura bakma eski mesajlara inince gördüm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahbenim bugünkü test sonucuyla birlikte hepsini atiyorum simdi bugun catlamis mi oluyor biz bugunude degerlendirdik bundan sonrasında ne yapmamı onerirsinEki Görüntüle 3325742
Merhaba canım elinde başka test varsa tekrarla içine sinmiyorsa kan ver ama olabiliyor bazen öyleKızlaarr
İlk idrarınsa bugün gerek yok ama eğer yaptıysan evet 2 3 saat en azından tutman ve sıvı tüketmemen gerekiyoe canımYaparken bir şeyler gerekiyir mu idrar tutmak beklemek falanbiraz yeniyim de bu konularda
Canımmm günaydın
Canım yani küçük bi ihtimal çıkabilir ama varsa bile büyük ihtimalle çıkmaz bence yapma moralin bozulmasınArkadaşlar Günaydın. Adetime 5 gün var. Acaba kanda hcg çıkar mı? Yoksa erken mi? Bugün boş günüm. Yapmazsam adetim geçerse haftaya pazartesi yapıcam. Ne dersiniz? Bugün mü yapsam çıkar mı? Yoksa oturayım oturduğum yerde, haftaya mı yapayım?
Haklısın.Canım yani küçük bi ihtimal çıkabilir ama varsa bile büyük ihtimalle çıkmaz bence yapma moralin bozulmasın
Çoooook erken daha bence haftaya yapın garanti olurArkadaşlar Günaydın. Adetime 5 gün var. Acaba kanda hcg çıkar mı? Yoksa erken mi? Bugün boş günüm. Yapmazsam adetim geçerse haftaya pazartesi yapıcam. Ne dersiniz? Bugün mü yapsam çıkar mı? Yoksa oturayım oturduğum yerde, haftaya mı yapayım?
Cnm günaydın 20 21 yumurtlama 22 çatlama bugun eyer test alabilmeye gıdebılırsem yaparım belki. Eşim şehır. Dısına çıktı eczanede bıraz uzak yürüme mesafesindeGunaydin canim senin yumurtlaman 22sinde oldu ise hala sansin var kiz ben 9. Gunde prediktorle ogrenmistim test yapacak misin
Canım varsa iki farklı marka aliver benceCnm günaydın 20 21 yumurtlama 22 çatlama bugun eyer test alabilmeye gıdebılırsem yaparım belki. Eşim şehır. Dısına çıktı eczanede bıraz uzak yürüme mesafesindetam olarak ismi neydi cnm predıctor early mi?
Cnm günaydın ben adetıme 6 gun kala yaptım negatıf çıktı. cok erken yaptığım için pişma oldum sonuçtan emın olamadığım için kafam çok karışık bence yapma çünkü çıkan sonuç kafa karıştırıyor biraz daha bekle bekleyebıleceksen naçizane fikrim buArkadaşlar Günaydın. Adetime 5 gün var. Acaba kanda hcg çıkar mı? Yoksa erken mi? Bugün boş günüm. Yapmazsam adetim geçerse haftaya pazartesi yapıcam. Ne dersiniz? Bugün mü yapsam çıkar mı? Yoksa oturayım oturduğum yerde, haftaya mı yapayım?
ay pardon canım kan testi demişsin ben idrar testınden bahsettım daha yeni uyandım da gözlerim açılmadı dahaArkadaşlar Günaydın. Adetime 5 gün var. Acaba kanda hcg çıkar mı? Yoksa erken mi? Bugün boş günüm. Yapmazsam adetim geçerse haftaya pazartesi yapıcam. Ne dersiniz? Bugün mü yapsam çıkar mı? Yoksa oturayım oturduğum yerde, haftaya mı yapayım?
Tmm cnmCanım varsa iki farklı marka aliver bencehadi inşallah
Oh çok şükür bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?