💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oh çok şükür bebeğimm Bende rahatça kullanıyım o zaman devamını
Sonuçlarında inşallah güzel çıkacak bebişim klomeni kap gel
Aynrn kuzucum kullan sen inşallah kuşum en çok d vitaminimi merak ediyorum 5 haftadır d-colefor kullanıyorum bakalım faydası oldu mu inşallah olmuştur ama ben olduğunu düşünüyorum çünkü cildimde çok fark etti bi güzelleşme var d vitaminine bağlıyorum ben

İlk idrarınsa bugün gerek yok ama eğer yaptıysan evet 2 3 saat en azından tutman ve sıvı tüketmemen gerekiyoe canım yeniysen negatif deyip atma hemen biz de bakalım
Mesajınızı görmeden yarım saatlik idrarla yaptım ben bir çizgi göremedim ama grupta baktığımda çoğu goremedigimde var deniyordu bir bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20231030_094930.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20231030_094922.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 80
Gunaydin canim senin yumurtlaman 22sinde oldu ise hala sansin var kiz ben 9. Gunde prediktorle ogrenmistim test yapacak misin
Canım benim de o testten var hala fotosu varsa atar mısın merak ettim çatlama sonrası 9.gün müydü ve regl kaç gün önceydi canım

Mesajınızı görmeden yarım saatlik idrarla yaptım ben bir çizgi göremedim ama grupta baktığımda çoğu goremedigimde var deniyordu bir bakar misiniz
Canım bunda çizgi yok ama yarım saatlik idrarla çıkma ihtimali çok düşük zaten

Günaydın kızlar iyi haftalar 3 gündür felaket hastayım ise gidemedim siz de dikkat edin kendinize tam hastalık havası

Kıslarrr çıktım şimdi doktorun yanından kan tahlili verdim sonucunu slmaya geldiğimde yazıcak klomeni. @bernaad kuzucum hiç endişelenme doktor kist falan yok tertemiz dedi inofolic kist yapmamış yani
Mervecim Kasım bizim ayimiz olacak inşallah. Sifa olsun ilaçlar sonuçların çıkınca hemen paylaş bizimle hepsi iyi çıkacak inşallah

Sağol kuzum benim şu sonuçlar da temiz çıkarsa inşallah tertemiz başlicam bu aya
Bugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugün

Eklentiler

• 8786C36C-E727-40C6-BCD7-F4680DC6659B.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
  • C67A8445-88CB-49FD-95FA-CC78E37C0E11.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 71
Aşkım aile hekiminden 1000 den sonrasını ölçmüyo haberin olsun
Kuzucum benim en son 4 gün önce 145 ti betam 1000 e daha var ya benim aile hekimi şeker gibi adam amh i bilmiyordu ama ne istesem hemen yapalım diyor. kan versem olur mu dedim bugün girdim yanına ooo sacibelinde hanım ne istiyorsanız yapalım tabi diyor

Ay bu amh ı bılmeyen doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…