- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.481
Teşekkür ederimCanım lh yüksek geldi bana biraz, bak hormonların olması gereken aralıkları ekliyorum
Aynrn kuzucum kullan senOh çok şükür bebeğimmBende rahatça kullanıyım o zaman devamını
Sonuçlarında inşallah güzel çıkacak bebişim klomeni kap gel
Ne demek canım benimTeşekkür ederimcevap verdiğiniz için canım
Mesajınızı görmeden yarım saatlik idrarla yaptım ben bir çizgi göremedim ama grupta baktığımda çoğu goremedigimde var deniyordu bir bakar misinizİlk idrarınsa bugün gerek yok ama eğer yaptıysan evet 2 3 saat en azından tutman ve sıvı tüketmemen gerekiyoe canımyeniysen negatif deyip atma hemen biz de bakalım
Çok sevindim kuzum şükürKıslarrr çıktım şimdi doktorun yanından kan tahlili verdim sonucunu slmaya geldiğimde yazıcak klomeni. @bernaad kuzucum hiç endişelenme doktor kist falan yok tertemiz dedi inofolic kist yapmamış yani
Canım benim de o testten var hala fotosu varsa atar mısın merak ettimGunaydin canim senin yumurtlaman 22sinde oldu ise hala sansin var kiz ben 9. Gunde prediktorle ogrenmistim test yapacak misin
Canım bunda çizgi yok ama yarım saatlik idrarla çıkma ihtimali çok düşük zatenMesajınızı görmeden yarım saatlik idrarla yaptım ben bir çizgi göremedim ama grupta baktığımda çoğu goremedigimde var deniyordu bir bakar misiniz
Sağol kuzum benim şu sonuçlar da temiz çıkarsa inşallah tertemiz başlicam bu ayaÇok sevindim kuzum şükür
Cok sevindim kuzum. Bekle beni kasim diyorsun o zaman.Kıslarrr çıktım şimdi doktorun yanından kan tahlili verdim sonucunu slmaya geldiğimde yazıcak klomeni. @bernaad kuzucum hiç endişelenme doktor kist falan yok tertemiz dedi inofolic kist yapmamış yani
Mervecim Kasım bizim ayimiz olacak inşallah. Sifa olsun ilaçlarKıslarrr çıktım şimdi doktorun yanından kan tahlili verdim sonucunu slmaya geldiğimde yazıcak klomeni. @bernaad kuzucum hiç endişelenme doktor kist falan yok tertemiz dedi inofolic kist yapmamış yani
Bebişim bizim aile hekimi 10 a kadar kan alıyor valla toplantim da vardı rallici gibi gittim geldim
Aa verdin yani supersinBebişim bizim aile hekimi 10 a kadar kan alıyor valla toplantim da vardı rallici gibi gittim geldimsen naptın kuzum
Bugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugünSağol kuzum benim şu sonuçlar da temiz çıkarsa inşallah tertemiz başlicam bu aya
Aşkım aile hekiminden 1000 den sonrasını ölçmüyo haberin olsunBebişim bizim aile hekimi 10 a kadar kan alıyor valla toplantim da vardı rallici gibi gittim geldimsen naptın kuzum
Kuzum burda da var özel sağlık sigortam da var da buna da verseydim 3 farklı lab sonucu olacaktı artıkAa verdin yani supersinben de oglen arasi gidip verecegim. Yakinlarda bir ozel hastane var orada yaptiriyorum ben. 1 saate cikiyor genelde
Kuzucum benim en son 4 gün önce 145 ti betam 1000 e daha var yaAşkım aile hekiminden 1000 den sonrasını ölçmüyo haberin olsun
Ay bu amh ı bılmeyen doktorKuzucum benim en son 4 gün önce 145 ti betam 1000 e daha var yabenim aile hekimi şeker gibi adam amh i bilmiyordu ama ne istesem hemen yapalım diyor. kan versem olur mu dedim bugün girdim yanına ooo sacibelinde hanım ne istiyorsanız yapalım tabi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?