💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok sevindim kuzum. Bekle beni kasim diyorsun o zaman. Hadi hayirlisi sonuclar ne zman cikacakmis?
Aynen öyle kuzucum bekle kasım geliyorum sonuçlar çıköaya başladı bile 11 den sonra işten çıkıp gidip sonuçları alıcam kuzum ilacımı da alıp geleyim bugün başlicam

Mervecim Kasım bizim ayimiz olacak inşallah. Sifa olsun ilaçlar sonuçların çıkınca hemen paylaş bizimle hepsi iyi çıkacak inşallah
İnşallah canımmm kasım bizim ayımız olacaakk sonuçlarım çıksın hemen atıcam buraya

Yaaa ne güzel kız baksana ben adet bıttı test yaptım gene artımed ilk 5 dakka veriyorum resme attıydım buraya
Kuşum niye artimed götürdün yanında. Böyle kutusunu gorunce bile bir fena oluyorum onun zararlı bişi gibi içinde test değil de asit var sanki tipi bile bozuk testin

Arkadaslar bisii sorucam, sperm bayatlaması diye bir sey var mı, yani esimle 26 günlük bir ayrılıktan sonra cinsel iliskiye giriyor olacagız, iceride bu kadar bekleyen sperm kötü bir sey mi sizce

Eklentiler

• image.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaslar bisii sorucam, sperm bayatlaması diye bir sey var mı, yani esimle 26 günlük bir ayrılıktan sonra cinsel iliskiye giriyor olacagız, iceride bu kadar bekleyen sperm kötü bir sey mi sizce
Kız ben bir aylık ayrılıktan sonra şey ettim bence olmaz tam tersi tazedir onlar

Yaaa ne tatlı ya çok samimi ortam desene
Evet evet kuzum bunlar aile boyu doktormus bir de eşi de ovu takibi yapmis erken öğrenmiş bebişi falan diyor senin gibi hatta ikizleri olmuş fotosunu falan gösterdi bana doktor gerçi rahmetli annem benim için sunu derdi tavşan amcası tazı dayısı bu kizin gittiği her yerde bir arkadaş edinir hızlıca diye

Canım 1 tane korunmalı ilişki yapın bence valla olabilir. Sperm testi için en fazla 7 gün perhiz veriyorlar çünkü

Kuzum burda yok ama sen hangi ulkedeydin kesin Clear blue vardır orda. Bulsaydim tr de inan alacaktim o testten de tr de yok gözü kör olasıca
Burda var danımarkada ama ben bu teste nasıl güvenip boşu boşuna para vereyım adet daha bugün bitti

Sıcakkanlı olduğunu zaten biz burda yazışmalardan bile hissediyoruz bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…