- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.501
Aynen öyle kuzucum bekle kasım geliyorumCok sevindim kuzum. Bekle beni kasim diyorsun o zaman.Hadi hayirlisi sonuclar ne zman cikacakmis?
Ama bebiş haberine benim kadar sevindi adam kutlama gibi bişi oldu saçma, sağlık ocağında doktor hemşire ben hop hop hopladikAy bu amh ı bılmeyen doktor
İnşallah canımmm kasım bizim ayımız olacaakkMervecim Kasım bizim ayimiz olacak inşallah. Sifa olsun ilaçlarsonuçların çıkınca hemen paylaş bizimle hepsi iyi çıkacak inşallah
Yaaa ne güzelAma bebiş haberine benim kadar sevindi adam kutlama gibi bişi oldu saçma, sağlık ocağında doktor hemşire ben hop hop hopladik
AhahahaKuzum burda da var özel sağlık sigortam da var da buna da verseydim 3 farklı lab sonucu olacaktı artıkriske atmayayim dedim
Kuzum bu niye böyle Allah Allah sen bi beta mı baktırsan yani bilmiyorum mümkün mü amaBugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugün
Kuşum niye artimed götürdün yanında. Böyle kutusunu gorunce bile bir fena oluyorum onun zararlı bişi gibiYaaa ne güzelkız baksana ben adet bıttı test yaptım gene artımed ilk 5 dakka veriyorum resme attıydım buraya
Yaaa ne tatlı ya çok samimi ortam deseneAma bebiş haberine benim kadar sevindi adam kutlama gibi bişi oldu saçma, sağlık ocağında doktor hemşire ben hop hop hopladik
Bu defa barkod nosunu aldım kanımın belki daha önce öğrenirim kuzum e nabiza düşmedenAhahahakafalar iyice karisirdi o zaman iyi yapmissin canim. Ayni yerde olmasi önemli gercekten
Şuanki halini atayım mıKuzum bu niye böyle Allah Allah sen bi beta mı baktırsan yani bilmiyorum mümkün mü ama
ay nebıleyım ya ondan almış bulundumKuşum niye artimed götürdün yanında. Böyle kutusunu gorunce bile bir fena oluyorum onun zararlı bişi gibiiçinde test değil de asit var sanki tipi bile bozuk testin
Kız ben bir aylık ayrılıktan sonra şey ettimArkadaslar bisii sorucam, sperm bayatlaması diye bir sey var mı, yani esimle 26 günlük bir ayrılıktan sonra cinsel iliskiye giriyor olacagız, iceride bu kadar bekleyen sperm kötü bir sey mi sizce
Evet evet kuzum bunlar aile boyu doktormus bir de eşi de ovu takibi yapmis erken öğrenmiş bebişi falan diyor senin gibiYaaa ne tatlı ya çok samimi ortam desene
Canım 1 tane korunmalı ilişki yapın bence valla olabilir. Sperm testi için en fazla 7 gün perhiz veriyorlar çünküArkadaslar bisii sorucam, sperm bayatlaması diye bir sey var mı, yani esimle 26 günlük bir ayrılıktan sonra cinsel iliskiye giriyor olacagız, iceride bu kadar bekleyen sperm kötü bir sey mi sizce
Kuzum burda yok ama sen hangi ulkedeydin kesin Clear blue vardır orda. Bulsaydim tr de inan alacaktim o testten de tr de yok gözü kör olasıcaŞuanki halini atayım mı
ay nebıleyım ya ondan almış bulundum
Seninki keyfineydi bebişimKız ben bir aylık ayrılıktan sonra şey ettimbence olmaz tam tersi tazedir onlar
Burda var danımarkada ama ben bu teste nasıl güvenip boşu boşuna para vereyım adet daha bugün bittiKuzum burda yok ama sen hangi ulkedeydin kesin Clear blue vardır orda. Bulsaydim tr de inan alacaktim o testten de tr de yok gözü kör olasıca
Yaaa bak hamiş çıktınSeninki keyfineydi bebişimbu ay bende de öyle bişi olmuştu hemen kalktım WC ye hatta ovu dönemimde değilim zaten diye. Pike 3-4 gün vardı sanırım
Yani normal şartlarda hamilesin derdimŞuanki halini atayım mı
ay nebıleyım ya ondan almış bulundum
Sıcakkanlı olduğunu zaten biz burda yazışmalardan bile hissediyoruz bebişimmEvet evet kuzum bunlar aile boyu doktormus bir de eşi de ovu takibi yapmis erken öğrenmiş bebişi falan diyor senin gibihatta ikizleri olmuş fotosunu falan gösterdi bana doktor gerçi rahmetli annem benim için sunu derdi tavşan amcası tazı dayısı bu kizin gittiği her yerde bir arkadaş edinir hızlıca diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?