- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.521
İşte bende güvenlettiremiyorum.Yani normal şartlarda hamilesin derdimanlayamadım kuzum bu artımed cidden sıkıntılı galiba ya
Valla pik günü ve 1 gun öncesi çok önemli kızlar bunu bilir bunu söylerim bende tutan o oldu.Yaaa bak hamiş çıktın
Kız merak ettm yarın da yapsanaİşte bende güvenlettiremiyorum.
Kısmet kuzum valla ne ovulasyon ne bışey Allah ne verdiyse bu ay denıcem belime kuvvetValla pik günü ve 1 gun öncesi çok önemli kızlar bunu bilir bunu söylerim bende tutan o oldu.
Ay burda sıcakkanlı olmamak elde mi tüm kızlar öyle maşallah insan kendini çok rahat hissediyorSıcakkanlı olduğunu zaten biz burda yazışmalardan bile hissediyoruz bebişimm
Artık artımet testimde kalmadıKız merak ettm yarın da yapsana
Valla kuzucum eskiler ovu mu takip ediyormuş sanki iki güne bir actionKısmet kuzum valla ne ovulasyon ne bışey Allah ne verdiyse bu ay denıcem belime kuvvet
Doğru bakalım bu ay neler olacak ama bu salak test beni şüpheye düşürmedi değilValla kuzucum eskiler ovu mu takip ediyormuş sanki iki güne bir actionhep öyle olmuş bebeleri. Benim mesai sonrası üstümden tır geçmiş gibi oluyordu aklımıza mi geliyor
Ohh cok şükürArtık artımet testimde kalmadı
Kız valla bu testler kafayı yedırır adamaOhh cok şükürbu ayin sonuna kalmadan pembis testlerini görmek istiyoruz kuzum
Kız benim bir arkadaşım vardı iş yerinden çocuğu da tanırım iyice kardeşim olsun pek iyi bir çocuktu dedim arkadaşım vardı hemşerisi aralarını yapayım sonra bunlar evlendilerDoğru bakalım bu ay neler olacak ama bu salak test beni şüpheye düşürmedi değil
Ohhh maşallah ya ne kan takibi ne kese bekleme en güzeli olmuşKız benim bir arkadaşım vardı iş yerinden çocuğu da tanırım iyice kardeşim olsun pek iyi bir çocuktu dedim arkadaşım vardı hemşerisi aralarını yapayım sonra bunlar evlendilerbebise karar vermişler ama arkadaşımin adetleri inanılmaz düzensiz hele bir deneyelim demişler. Neyse kızcağız adet olmayinca normal diye düşünmüş sonra biraz daha zaman geçince bir sıkıntı mı var diye meger 9-10 haftalık hamileymis ne kese mi göründü dertleri oldu ne kalp duyma dertleri oldu
Canım bu gebelik testi değil mi? Ovulasyon mu ?Kızlar cumartesi testim koyuydu dün yaptığım test siliklesti neden olur ya
Ovulasyon koyulasmasini beklerken siliklestiCanım bu gebelik testi değil mi? Ovulasyon mu ?
ee çizgi var bunda nasıl oluyoBugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugün
Alla alla testte mi bir sorun var acaba canım ya 2 saat sıvı alımını falan kestin di mi ? Bir de koyu çıkan test kaçıncı gündü reglden sonra? İnşallah degerlendirmissindir o pik sayılır gibi çünküCanım bu gebelik testi değil mi? Ovulasyon mu ?
İşte bende bilmiyorum kuzum valla yaee çizgi var bunda nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?