- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.541
Şuanki hali buee çizgi var bunda nasıl oluyo
Kesinlikle öyleAy burda sıcakkanlı olmamak elde mi tüm kızlar öyle maşallah insan kendini çok rahat hissediyor
O günü değerlendirdim sıvı alimini kestim ama köyü çıkan test 10. GünAlla alla testte mi bir sorun var acaba canım ya 2 saat sıvı alımını falan kestin di mi ? Bir de koyu çıkan test kaçıncı gündü reglden sonra? İnşallah degerlendirmissindir o pik sayılır gibi çünkü
Başka varsa onu yapArtık artımet testimde kalmadı
Yok yok bittiBaşka varsa onu yap
Dunde deneme oldu bu gün aşırı ilişkiyi bugun durup yarin mi deneyeyim canimCanim catlamis evet. Insallah olmustur ama sen yine de emin olmak icin gun asiri bir iki kez devam et bence10 gun sonra da test yapmaya basla
Canim böyle durumlarda en temizi ya reglden hemen sonra gün aşırı ilişki ya da doktor ile yumurta takibi inşallah bu ay olmuştur amaO günü değerlendirdim sıvı alimini kestim ama köyü çıkan test 10. Gün
Ben de heyecanla yaptım ama sonuç bu neyse yedek almıştım sabaha yine yapicam yarından sonra da regl olucam. Ama basil dönüyor. İçten ateş basıyor. Sabahta sol taraftan kaşık bel ve bacak ağrım vardı. Reglden 5 gün önce de kahverengi lekelenme geldi 3 gün. Bu kadarı psikolojik olamaz gibi geliyor sizceCanım bunda çizgi yok ama yarım saatlik idrarla çıkma ihtimali çok düşük zaten
Insallah kuzum
Aynen kuzumDunde deneme oldu bu gün aşırı ilişkiyi bugun durup yarin mi deneyeyim canim
Ay sorma bende de öyle. Bazen geriyor beni bu durum keşke daha geç ogrenseydim bebisi diyorum. Daha hashas tohumu kadarken öğrenmenin sıkıntısı işte. Bir de pek belirtim yok benim o da değişik hissettiriyor korkuyorum biraz da. İnşallah güzel çıkar sonuclarimizInsallah kuzumtabiki yazarim buraya. Cok merak ediyorum ya. Bir tarafim diyor ki hic bitmeyecek bu endise. diyelim artis oldu. Kese gorunecek mi? Bebek olacak mi icinde kalp atimi olacak mi vs vs uzayip gidiyor. Neyse bugun guzel bir artis gorelim de insallah umut olsun bizlere
Lekelenme dışındakilerin hepsi psikolojik olabilir canım ben bu ay fazla fazla yaşadım hepsini ama regl oldumBen de heyecanla yaptım ama sonuç bu neyse yedek almıştım sabaha yine yapicam yarından sonra da regl olucam. Ama basil dönüyor. İçten ateş basıyor. Sabahta sol taraftan kaşık bel ve bacak ağrım vardı. Reglden 5 gün önce de kahverengi lekelenme geldi 3 gün. Bu kadarı psikolojik olamaz gibi geliyor sizce
Ya siz niye hep kötü düşünüyosunuz her şey güzel olacakkk artışlarınız da çok güzel olacak kese de gözükecek Allah ın izniyle sağlıkla doğacaklar da iyi düşününnnAy sorma bende de öyle. Bazen geriyor beni bu durum keşke daha geç ogrenseydim bebisi diyorum. Daha hashas tohumu kadarken öğrenmenin sıkıntısı işte. Bir de pek belirtim yok benim o da değişik hissettiriyor korkuyorum biraz da. İnşallah güzel çıkar sonuclarimiz
Valla bende ovulasyona para yetişmedi almiyorum 2 aydırDoğru bakalım bu ay neler olacak ama bu salak test beni şüpheye düşürmedi değil
Ahahaha hashas tohumu yaziyordu gercekten femometerdeAy sorma bende de öyle. Bazen geriyor beni bu durum keşke daha geç ogrenseydim bebisi diyorum. Daha hashas tohumu kadarken öğrenmenin sıkıntısı işte. Bir de pek belirtim yok benim o da değişik hissettiriyor korkuyorum biraz da. İnşallah güzel çıkar sonuclarimiz
Tamam canım bide senin yumurta catladiktan sonra ağrıların bittimi hamile oldugunu ogrenene kadar agrin belirtin felan oldu muAynen kuzum
İnşallah gün aşırı ilişkimiz var zaten çatlama gününü merak ediyorum sadece bugün tekrar yapicam inşallah koyulaşır bu ay adet olursam femara tedavisine baslicaz zaten inşallah gerek kalmazCanim böyle durumlarda en temizi ya reglden hemen sonra gün aşırı ilişki ya da doktor ile yumurta takibi inşallah bu ay olmuştur ama
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar iyi haftalar 3 gündür felaket hastayım ise gidemedim siz de dikkat edin kendinize tam hastalık havası
Hemşire de kalem ucu kadar dediydi yavrumaAhahaha hashas tohumu yaziyordu gercekten femometerdeyine büyük bile soylemis sanki daha noktasal duzey olabilir bizim ogrenmemiz umarim findiga cevize dogru yol aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?