💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

O günü değerlendirdim sıvı alimini kestim ama köyü çıkan test 10. Gün

Canım bunda çizgi yok ama yarım saatlik idrarla çıkma ihtimali çok düşük zaten
Ben de heyecanla yaptım ama sonuç bu neyse yedek almıştım sabaha yine yapicam yarından sonra da regl olucam. Ama basil dönüyor. İçten ateş basıyor. Sabahta sol taraftan kaşık bel ve bacak ağrım vardı. Reglden 5 gün önce de kahverengi lekelenme geldi 3 gün. Bu kadarı psikolojik olamaz gibi geliyor sizce

S simurgggg bebişim senin test benimkinden önce çıkar haber et bize de inşallah artışlarını göreceğiz
Insallah kuzum tabiki yazarim buraya. Cok merak ediyorum ya. Bir tarafim diyor ki hic bitmeyecek bu endise. diyelim artis oldu. Kese gorunecek mi? Bebek olacak mi icinde kalp atimi olacak mi vs vs uzayip gidiyor. Neyse bugun guzel bir artis gorelim de insallah umut olsun bizlere

Ay sorma bende de öyle. Bazen geriyor beni bu durum keşke daha geç ogrenseydim bebisi diyorum. Daha hashas tohumu kadarken öğrenmenin sıkıntısı işte. Bir de pek belirtim yok benim o da değişik hissettiriyor korkuyorum biraz da. İnşallah güzel çıkar sonuclarimiz

Lekelenme dışındakilerin hepsi psikolojik olabilir canım ben bu ay fazla fazla yaşadım hepsini ama regl oldum lekelenme umut verici inşallah pozitif görürsün

Ya siz niye hep kötü düşünüyosunuz her şey güzel olacakkk artışlarınız da çok güzel olacak kese de gözükecek Allah ın izniyle sağlıkla doğacaklar da iyi düşününnn S simurgggg

Ahahaha hashas tohumu yaziyordu gercekten femometerde yine büyük bile soylemis sanki daha noktasal duzey olabilir bizim ogrenmemiz umarim findiga cevize dogru yol aliriz

Canim böyle durumlarda en temizi ya reglden hemen sonra gün aşırı ilişki ya da doktor ile yumurta takibi inşallah bu ay olmuştur ama
İnşallah gün aşırı ilişkimiz var zaten çatlama gününü merak ediyorum sadece bugün tekrar yapicam inşallah koyulaşır bu ay adet olursam femara tedavisine baslicaz zaten inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…