💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok canim sadece pembe olan predictor cikarmisti yaninda kaset testte yaptim onda bile cikmisti ustelik beta sadece 9.96 cikmisti yarin yap garanti olsun kuzum

Yok canim sadece pembe olan predictor cikarmisti yaninda kaset testte yaptim onda bile cikmisti ustelik beta sadece 9.96 cikmisti yarin yap garanti olsun kuzum
Aynen öyle bende yarın yapayım garanti olsun aklımda soru işareti kalmasın yoksa en azından adet olana kadar merak edecegıme erkenden ögrenmıs olurum yarın yapayım

Aynen öyle bende yarın yapayım garanti olsun aklımda soru işareti kalmasın yoksa en azından adet olana kadar merak edecegıme erkenden ögrenmıs olurum yarın yapayım
Aynen hadi hayirlisi bende bugun yumurtlama gunum oldugunu hissediyorum sol yumurtaligimda agrim var 3 gunu degerlendiricem bakalim

Bitti canim. Testimin pozitif ciktigi gun cok agrim oldu. Sonra da araliklarla oldu agrilarim ama cok yogun degil
Benimde testimin pik ve silik olduğu 2 gün ağrım cok oldu kasiklarim belim felan ağrıdı bugun hicbiseyim yok ama canım birde yumurtlama bittikten sonra sende akinti baslamismiydi

Aynen hadi hayirlisi bende bugun yumurtlama gunum oldugunu hissediyorum sol yumurtaligimda agrim var 3 gunu degerlendiricem bakalim
İnsallah güzel sonuç alırsın cnm yumurta akı gibi akıntın varmı varsa eyer o Günlerde yumurtlama oluyor kaç günde bir regl oluyorsun ve kaç gün sürüyor reglin bitti demi

Kızlar bu ovulasyon testiyle gebelik ogrenmek hakkında bi bilginiz varmi acaba?

Yani meraktan bi yapayim dedim bugün yada yarın regl gunum sonuç bu yumurtluyormuyum yeniden acaba

Eklentiler

• 20231030_123652.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 45
Maşallah kuzum çok güzel yükselmiş
Evet kuzucum valla bu kadar beklemiyodum 20 nin üstünde olsa bile sevinecektim şok oldum ya cidden çok mutluyum inşallah bu yumurtalarıma da etki eder ilacımı çarşamba başlıyorum aldım haftaya salı kontrol

Ya kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Yaaa ben dedim sana yukselir diyeee cok sevindim benmkiyle ayni olmus d.colefor kesme hemen pregnacareyede baslamissindr super hadi bakalim hayrli haberlerin olsun
Benim bugun 6.günüm oldu yumurtlamdan beri agrim çok insallh hastalanmam yada usutmemisimdr devmli batmalarim var kuzum sacibelinde asko seninde olemiydi 6 gundur devmli bir agrim var bir yogunluk rahimde dolgunluk yoksa enfeksiyonmu oldum diyecem ama akinti normal birde canim benm hafta sonuna denk geliyor s.ocaginda kan versem 9.gun cikarmi cuma 10.gunum yada senin prodoctir testinden alip pazar gunu 12.gun testmi yapayim evde aklim karman corman hafta sonuna denk geldi yaaaaaaa
Atesten anlayan prolarim icinde buraya birakayim hele bir bakin canlar

Eklentiler

• Screenshot_20231030_125055_Femometer.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…