- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.561
kızlar bende bugün kan vermeye gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırızBebişim bizim aile hekimi 10 a kadar kan alıyor valla toplantim da vardı rallici gibi gittim geldimsen naptın kuzum
Yok canim sadece pembe olan predictor cikarmisti yaninda kaset testte yaptim onda bile cikmisti ustelik beta sadece 9.96 cikmisti yarin yap garanti olsun kuzumCnm günaydın 20 21 yumurtlama 22 çatlama bugun eyer test alabilmeye gıdebılırsem yaparım belki. Eşim şehır. Dısına çıktı eczanede bıraz uzak yürüme mesafesindetam olarak ismi neydi cnm predıctor early mi?
Bitti canim. Testimin pozitif ciktigi gun cok agrim oldu. Sonra da araliklarla oldu agrilarim ama cok yogun degilTamam canım bide senin yumurta catladiktan sonra ağrıların bittimi hamile oldugunu ogrenene kadar agrin belirtin felan oldu mu
Herkesten kan sonucu gelecek bugun desenizekızlar bende bugün kan vermeye gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Canim catlama gununden 9 gun sonra yaptigim testte gordum regl 6 gun vardi ekliyorum ilk ogrendigim fotoyudaCanım benim de o testten var hala fotosu varsa atar mısın merak ettimçatlama sonrası 9.gün müydü ve regl kaç gün önceydi canım
Aynen öyle bende yarın yapayım garanti olsun aklımda soru işareti kalmasın yoksa en azından adet olana kadar merak edecegıme erkenden ögrenmıs olurumYok canim sadece pembe olan predictor cikarmisti yaninda kaset testte yaptim onda bile cikmisti ustelik beta sadece 9.96 cikmisti yarin yap garanti olsun kuzum
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun canım
Aynen hadi hayirlisiAynen öyle bende yarın yapayım garanti olsun aklımda soru işareti kalmasın yoksa en azından adet olana kadar merak edecegıme erkenden ögrenmıs olurumyarın yapayım
Benimde testimin pik ve silik olduğu 2 gün ağrım cok oldu kasiklarim belim felan ağrıdı bugun hicbiseyim yok ama canım birde yumurtlama bittikten sonra sende akinti baslamismiydiBitti canim. Testimin pozitif ciktigi gun cok agrim oldu. Sonra da araliklarla oldu agrilarim ama cok yogun degil
İnsallah güzel sonuç alırsın cnm yumurta akı gibi akıntın varmı varsa eyer o Günlerde yumurtlama oluyor kaç günde bir regl oluyorsun ve kaç gün sürüyor reglin bitti demiAynen hadi hayirlisibende bugun yumurtlama gunum oldugunu hissediyorum sol yumurtaligimda agrim var 3 gunu degerlendiricem bakalim
Ha şöyle ya kötü düşünüp kötüyü çağırmayın bebişlerinizi de üzmeyinnnGamli baykuslar gibiyizyok kuzum iyiyiz umutluyuz. Akla gelen kotu ihtimalleri silip atıyoruz zihnimizden tamam
O çok etkili bir ilaç canım zaten folidaysin içinde de var d vitamini ben iyi çıkacağına emindimYa kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Maşallah kuzum çok güzel yükselmişYa kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Valla ilk kez d vitaminimi böyle yüksek görüyorum çok mutluyum yaO çok etkili bir ilaç canım zaten folidaysin içinde de var d vitamini ben iyi çıkacağına emindim
Evet kuzucum valla bu kadar beklemiyodum 20 nin üstünde olsa bile sevinecektim şok oldum ya cidden çok mutluyumMaşallah kuzum çok güzel yükselmiş
Yaaa ben dedim sana yukselir diyeee cok sevindim benmkiyle ayni olmus d.colefor kesme hemen pregnacareyede baslamissindr super hadi bakalim hayrli haberlerin olsunYa kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Modun da d vitaminin gibi yüksek olsun kuzumEvet kuzucum valla bu kadar beklemiyodum 20 nin üstünde olsa bile sevinecektim şok oldum ya cidden çok mutluyuminşallah bu yumurtalarıma da etki eder ilacımı çarşamba başlıyorum aldım haftaya salı kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?