💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzucum benim doluluk oldu kasıkta regl olurkenki gibi hani dona bakmasam o an regl oluyorum derdim ama geçti o his ara ara böyle kendini hissettiren bişi oluyor şimdi kasıklarda toplasan günde 4 keredir. Ağrı desem ağrı değil, batma desem o da değil anlatamıyorum. Değişik. Akıntı vs hiçbir şey yoktu kuzum bende hala da yok. Ay hadi İnşallah prodoctor bana geldiği gibi sana da uğurlu gelsin. Benim yeni kan için de dua edin kuzum yarın öğlen gibi düşer inşallah iyidir sonucum

Kızlar ben şimdi küçük şehirde yaşıyorum hastane randevusu bulamıyorum eşimde çalıştığı için ayarlama yapamıyorum her neyse sağlık ocağı çok yakın bana yeni yerleştiğim için buraya da hiç daha önce gitmedim gitsem hangi testlere bakıyolar bana lazım olan sağlık ocağında D vitamini falan bakarlar mı . Birde bugün adetimin ilk günü bugün mesela kan versem değerlerimi etkiler mi normal günde mi gidiyim

Asko ben anlayamadim bu ay yumurtlama gunu cidden ole birseydi sanki dogum yapiyrdum ole acidi ve hala 6 gundur devmli belim kasiklarim devmli bir yanma var hamile kalcam diye üsuttummu nedr insallh cannn eczaneleri tirin tirim etcem bulcam o testi pazar gunu 12.gunum garanti olsun diye o gun yaparim sanirim

İnsallhh cnm sen tamamsin artaraka cogaldi minnak buyuyor sans olursun hepimize bizde kavusuruz topik hamileler haberi ile dolup tassin

Canım d vitamini pahalı bir test o yüzden aile hekimleri artık yapmıyor. Sadece folat yani folik asit ve b12 vitaminine bakıyor. Onun dışında bazı hormonlara ve tam kan tahliline bakıyorlar. Sanırım artık devlette randevusuz giriş de oluyor sabah erkenden gidip sıra numarasi almayı deneyebilirsin küçük şehir ise.

Evet kuzum sen söyledinn yok kesmicem zaten 2 haftalık kullanımım var sonra da takip edicem inşallah düşmez tekrar kuzum ben belirti konusunda yorum yapmayayım zaten progesteron artışıyla oluyo birçok belirti ama inşallah vardır bebiş

Kuzucum benim acı eşiğim de yüksek belki bişi anlamiyorumdur bilmiyorum ki. Hele bu ara ilaçsız migren ataklari geçirdim kesseler ruhum duymaz o hale geldim

Modun da d vitaminin gibi yüksek olsun kuzum süper enerji hadi bu ay o ay inşallah
Bu d vitaminiyle ben bu ay düşmem hiç merak etme kuzzum, ya benden başka d vitamini için bu kadar sevinen var mı acaba delirdim mi ben

D vitamini bakmiyr cano ama kucuk bir kasaba diyrsun belki bakanilir bazi s.ocaklari bakanilir genel kan testine bakar hemogram tsh t4 t3 falan ole biliyrum Linakiz

Bu d vitaminiyle ben bu ay düşmem hiç merak etme kuzzum, ya benden başka d vitamini için bu kadar sevinen var mı acaba delirdim mi ben
Ben varım bebişim d vitamini eksikliği yüzünden iki sene önce omzumdaki kas yırtıldı bebisi geçtim benim için de çok önemliydi bu vitamin

İnsallh can bende yorum yapamiyrumki can sanki regli oLcakmisimda olamiyrmusum gibi patlayacak bombeee gibi ortalarda geziyrum 6.gundr insallh hayrli haberlerimiz olsun

Kesme ilacini ne olur ne olmaz bana doktrum kes dedi ama ziyan mi olsun hahahahah

Ben varım bebişim d vitamini eksikliği yüzünden iki sene önce omzumdaki kas yırtıldı bebisi geçtim benim için de çok önemliydi bu vitamin
He o zaman delirmedim tamam çok geçmiş olsun kuzum sana da ya ünide benim 4 e kadar düşmüştü ama ben bu kadar önemli bi vitamin olduğunu düşünmemiştim açıkçası, o yüzden bu kadar mutlu oldum bende

Olmasın olmasın ben de bitircem biraz daha artsın ki düşmesi zor olsun ayy hadid inşallah 10. Gün falan yaparsın ilk testini artık

Olur mu çok önemli. 30 gün fizik tedavi aldım ben kolajenler d vitaminleri kullandım da omzum anca düzeldi ilacı da yok malesef. Bir de vitigilo var bende minnacık çok şükür o büyüyordu ufak ufak d vitaminim yükseldiği gibi durdu. Kız çok önemli o vitamin

Kızlar bu amh testi de ne kadar pahalıymış 700 lira verdim sadece ona baksınlar diye özel sağlık sigortası da karşılamıyor mus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…