- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.581
Yumurtalara etkisi kesin güzel olacak daha kaliteli olur şimdiValla ilk kez d vitaminimi böyle yüksek görüyorum çok mutluyum ya
Kuzucum benim doluluk oldu kasıkta regl olurkenki gibi hani dona bakmasam o an regl oluyorum derdimYaaa ben dedim sana yukselir diyeee cok sevindim benmkiyle ayni olmus d.colefor kesme hemen pregnacareyede baslamissindr super hadi bakalim hayrli haberlerin olsun
Benim bugun 6.günüm oldu yumurtlamdan beri agrim çok insallh hastalanmam yada usutmemisimdr devmli batmalarim var kuzumsacibelinde asko seninde olemiydi 6 gundur devmli bir agrim var bir yogunluk rahimde dolgunluk yoksa enfeksiyonmu oldum diyecem ama akinti normal birde canim benm hafta sonuna denk geliyor s.ocaginda kan versem 9.gun cikarmi cuma 10.gunum yada senin prodoctir testinden alip pazar gunu 12.gun testmi yapayim evde aklim karman corman hafta sonuna denk geldi yaaaaaaa
Atesten anlayan prolarim icinde buraya birakayim hele bir bakin canlar
Ovulasyon testiyle öğrenenleri duymuştum canim umitlendirmek istemem ama sanırım hamissinYani meraktan bi yapayim dedim bugün yada yarın regl gunum sonuç bu yumurtluyormuyum yeniden acaba
Asko ben anlayamadim bu ay yumurtlama gunu cidden ole birseydi sanki dogum yapiyrdum ole acidi ve hala 6 gundur devmli belim kasiklarim devmli bir yanma var hamile kalcam diye üsuttummu nedr insallh cannn eczaneleri tirin tirim etcem bulcam o testi pazar gunu 12.gunum garanti olsun diye o gun yaparim sanirimKuzucum benim doluluk oldu kasıkta regl olurkenki gibi hani dona bakmasam o an regl oluyorum derdimama geçti o his ara ara böyle kendini hissettiren bişi oluyor şimdi kasıklarda toplasan günde 4 keredir. Ağrı desem ağrı değil, batma desem o da değil anlatamıyorum. Değişik. Akıntı vs hiçbir şey yoktu kuzum bende hala da yok. Ay hadi İnşallah prodoctor bana geldiği gibi sana da uğurlu gelsin. Benim yeni kan için de dua edin kuzum yarın öğlen gibi düşer inşallah iyidir sonucum
Canım d vitamini pahalı bir test o yüzden aile hekimleri artık yapmıyor. Sadece folat yani folik asit ve b12 vitaminine bakıyor. Onun dışında bazı hormonlara ve tam kan tahliline bakıyorlar. Sanırım artık devlette randevusuz giriş de oluyor sabah erkenden gidip sıra numarasi almayı deneyebilirsin küçük şehir ise.Kızlar ben şimdi küçük şehirde yaşıyorum hastane randevusu bulamıyorum eşimde çalıştığı için ayarlama yapamıyorum her neyse sağlık ocağı çok yakın bana yeni yerleştiğim için buraya da hiç daha önce gitmedim gitsem hangi testlere bakıyolar bana lazım olan sağlık ocağında D vitamini falan bakarlar mı . Birde bugün adetimin ilk günü bugün mesela kan versem değerlerimi etkiler mi normal günde mi gidiyim
Evet kuzum sen söyledinnYaaa ben dedim sana yukselir diyeee cok sevindim benmkiyle ayni olmus d.colefor kesme hemen pregnacareyede baslamissindr super hadi bakalim hayrli haberlerin olsun
Benim bugun 6.günüm oldu yumurtlamdan beri agrim çok insallh hastalanmam yada usutmemisimdr devmli batmalarim var kuzumsacibelinde asko seninde olemiydi 6 gundur devmli bir agrim var bir yogunluk rahimde dolgunluk yoksa enfeksiyonmu oldum diyecem ama akinti normal birde canim benm hafta sonuna denk geliyor s.ocaginda kan versem 9.gun cikarmi cuma 10.gunum yada senin prodoctir testinden alip pazar gunu 12.gun testmi yapayim evde aklim karman corman hafta sonuna denk geldi yaaaaaaa
Atesten anlayan prolarim icinde buraya birakayim hele bir bakin canlar
Kuzucum benim acı eşiğim de yüksek belki bişi anlamiyorumdur bilmiyorum ki. Hele bu ara ilaçsız migren ataklari geçirdim kesseler ruhum duymaz o hale geldimAsko ben anlayamadim bu ay yumurtlama gunu cidden ole birseydi sanki dogum yapiyrdum ole acidi ve hala 6 gundur devmli belim kasiklarim devmli bir yanma var hamile kalcam diye üsuttummu nedr insallh cannn eczaneleri tirin tirim etcem bulcam o testi pazar gunu 12.gunum garanti olsun diye o gun yaparim sanirim
İnsallhh cnm sen tamamsin artaraka cogaldi minnak buyuyor sans olursun hepimize bizde kavusuruz topik hamileler haberi ile dolup tassin
Süper inşallah Kasım ayı senin ayın olur canımYa kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Bu d vitaminiyle ben bu ay düşmem hiç merak etme kuzzum, ya benden başka d vitamini için bu kadar sevinen var mı acaba delirdim mi benModun da d vitaminin gibi yüksek olsun kuzumsüper enerji hadi bu ay o ay inşallah
İnşallah kuzum inşallahYumurtalara etkisi kesin güzel olacak daha kaliteli olur şimdi
İnşallah isteyen herkesin ayı olur canım benim teşekkür ederimSüper inşallah Kasım ayı senin ayın olur canım
Ben varım bebişimBu d vitaminiyle ben bu ay düşmem hiç merak etme kuzzum, ya benden başka d vitamini için bu kadar sevinen var mı acaba delirdim mi ben
İnsallh can bende yorum yapamiyrumki can sanki regli oLcakmisimda olamiyrmusum gibi patlayacak bombeee gibi ortalarda geziyrum 6.gundr insallh hayrli haberlerimiz olsunEvet kuzum sen söyledinnyok kesmicem zaten 2 haftalık kullanımım var sonra da takip edicem inşallah düşmez tekrar kuzum ben belirti konusunda yorum yapmayayım zaten progesteron artışıyla oluyo birçok belirti ama inşallah vardır bebiş
gebelik testlerini yapıyorum bi gölge var ama gerisi gelmiyor.hep önüme bu konu geldi bi alıp yapayim dedim durum bu anlayamadım canimOvulasyon testiyle öğrenenleri duymuştum canim umitlendirmek istemem ama sanırım hamissin
He o zaman delirmedim tamamBen varım bebişimd vitamini eksikliği yüzünden iki sene önce omzumdaki kas yırtıldı bebisi geçtim benim için de çok önemliydi bu vitamin
Olmasın olmasın ben de bitircem biraz daha artsın ki düşmesi zor olsunİnsallh can bende yorum yapamiyrumki can sanki regli oLcakmisimda olamiyrmusum gibi patlayacak bombeee gibi ortalarda geziyrum 6.gundr insallh hayrli haberlerimiz olsun
Kesme ilacini ne olur ne olmaz bana doktrum kes dedi ama ziyan mi olsun hahahahah
Olur mu çok önemli. 30 gün fizik tedavi aldım ben kolajenler d vitaminleri kullandım da omzum anca düzeldi ilacı da yok malesef. Bir de vitigilo var bende minnacık çok şükür o büyüyordu ufak ufak d vitaminim yükseldiği gibi durdu. Kız çok önemli o vitaminHe o zaman delirmedim tamamçok geçmiş olsun kuzum sana da ya ünide benim 4 e kadar düşmüştü ama ben bu kadar önemli bi vitamin olduğunu düşünmemiştim açıkçası, o yüzden bu kadar mutlu oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?