- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 18
- 27
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.601
Erken gebelik testiyle denedin mi hic canım adetine nekadar vargebelik testlerini yapıyorum bi gölge var ama gerisi gelmiyor.hep önüme bu konu geldi bi alıp yapayim dedim durum bu anlayamadım canim
Hahha bennnnn 13 nedr dedim ya dedim delimisin kizim dedim kendime guneslendim habire denize grdigim okdar gunes nereme ne diye fayda etmedi dedim yaaaaBu d vitaminiyle ben bu ay düşmem hiç merak etme kuzzum, ya benden başka d vitamini için bu kadar sevinen var mı acaba delirdim mi ben
Ay bakalim kararsizim 10.gunmu yapsam 12.gunmu diye su prodoctor testini bulayim hele elime gecsin bakalim elimde 4 tane laboquick norml testi var pazar gunu 12.gun 10.gun cumaOlmasın olmasın ben de bitircem biraz daha artsın ki düşmesi zor olsunayy hadid inşallah 10. Gün falan yaparsın ilk testini artık
Kuzum sigortan yüzündendir o. Benim kendi şirketimin yaptığı sigorta karşılamiyordu geçen sene 400 lira vermiştim hatta d vitaminini de karşılamadı. bu sene eşimin sigortasindan da yaptırdım, şirketi eşe de ucretisiz yapıyormuş o karşıladı valla.Kızlar bu amh testi de ne kadar pahalıymış 700 lira verdim sadece ona baksınlar diye özel sağlık sigortası da karşılamıyor mus
Âdet bugün yada yarın olmam gerekiyor. biraz duzensizlesti 3 aydır korumayı biraktigimizdan beri erken gebelik denemedim ama gecikince test yapayim artık diyorum.netten aldığım testler bitmelik oldu cünkü.bakalım hayırlısı olsun cnm buraya sonucu bildiririmErken gebelik testiyle denedin mi hic canım adetine nekadar var
Canim ben 27-28 gunde bir oluyorum bugun regl baslangicindan 13gun gecti yumurtlama sancisi var muhtemelen yarin ya da sonraki gun catlama olacaktir o yuzden 3 gun degerlendiricem sonrada gun aşırı bakalimİnsallah güzel sonuç alırsın cnm yumurta akı gibi akıntın varmı varsa eyer o Günlerde yumurtlama oluyor kaç günde bir regl oluyorsun ve kaç gün sürüyor reglin bitti demi
Bende merak ettim şimdi 2 güne gelmezse test yap müjdeyi ver bizeÂdet bugün yada yarın olmam gerekiyor. biraz duzensizlesti 3 aydır korumayı biraktigimizdan beri erken gebelik denemedim ama gecikince test yapayim artık diyorum.netten aldığım testler bitmelik oldu cünkü.bakalım hayırlısı olsun cnm buraya sonucu bildiririm
Evet evet tss olduğu için karşılamadı muhtemelen genel değil diye. Tam yapsalar şunu ne güzel olacak aslındaKuzum sigortan yüzündendir o. Benim kendi şirketimin yaptığı sigorta karşılamiyordu geçen sene 400 lira vermiştim hatta d vitaminini de karşılamadı. bu sene eşimin sigortasindan da yaptırdım, şirketi eşe de ucretisiz yapıyormuş o karşıladı valla.
Aynen kuzum valla çok önemliymiş ben de artık düşmesine izin vermicem gerekirse ufak dozlarda sürekli kullanıcam vallaOlur mu çok önemli. 30 gün fizik tedavi aldım ben kolajenler d vitaminleri kullandım da omzum anca düzeldi ilacı da yok malesef. Bir de vitigilo var bende minnacık çok şükür o büyüyordu ufak ufak d vitaminim yükseldiği gibi durdu. Kız çok önemli o vitamin
Oy oyy eminim ki o senin her zamanki güzelliğindir bebişimAynrn kuzucum kullan seninşallah kuşum en çok d vitaminimi merak ediyorum 5 haftadır d-colefor kullanıyorum bakalım faydası oldu mu inşallah olmuştur ama ben olduğunu düşünüyorum çünkü cildimde çok fark etti bi güzelleşme var d vitaminine bağlıyorum ben
Ayy hadi hayırlısı canım test yapmış mıydın sonra hiç, koyulaşma nasılkızlar bende bugün kan vermeye gidiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Kuzum sabredebiliyosan tabii ki pazar yap en güzeli, biz sabredemediğimizden 7. Gün başlıyoruzHahha bennnnn 13 nedr dedim ya dedim delimisin kizim dedim kendime guneslendim habire denize grdigim okdar gunes nereme ne diye fayda etmedi dedim yaaaaneyseki iyi cikti hamd olsun bombee gibi hayrli haberlerimz olsun
Ay bakalim kararsizim 10.gunmu yapsam 12.gunmu diye su prodoctor testini bulayim hele elime gecsin bakalim elimde 4 tane laboquick norml testi var pazar gunu 12.gun 10.gun cumapazar yapsam ertesi gun hemen s.ocagina giderim diye planlar planlar bende
Tamam canim haber vermezmiyim tabiki vericem.burada hamiş kalanları gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.bu benim 3. Olacak inşallah rabbim verirse.sanki ilk kez hamile kalacakmisim gibi hep heyecan yapıyorum nedense? Oyuzden kendime dua etmeden önce inan hep diyorumki rabbim tatmayanlari tattır inşallah bir an önce hamile kalırlar özellikle buradaki kızlara çok dua ediyorum.cunku çok şükür 2 evladım varken ben 3. İçin bu kadar mücadele ediyorsam ilk isteyenleri daha çok anlıyorum.rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah herkes en kısa sürede dileginee kavuşsun hamile kalsinBende merak ettim şimdi 2 güne gelmezse test yap müjdeyi ver bize
Kuzummm çok sevindim yumurtalıklarına etkisi çok iyi olacak bu değerinYa kızlar aşırı mutluyum d vitaminim 34.3 çıktı ilaç fayda etmiş
Seni yicem bakOy oyy eminim ki o senin her zamanki güzelliğindir bebişimFaydası olmuştur illa ki bebeğim uzun zamandır kullanıyorsun
Benimde testleirm şimdi geldi 3 gibi yaparım
Ayy hadi hayırlısı canım test yapmış mıydın sonra hiç, koyulaşma nasıl
Multivitamin mixlerin içinde çok az miktarda varmış bu arada çok yeterli değil dedi hemsire bana. Kan sonucum bir cikarsa ekstra demir, magnezyum ve d vitamini önerir doktorun dedi.Aynen kuzum valla çok önemliymiş ben de artık düşmesine izin vermicem gerekirse ufak dozlarda sürekli kullanıcam valla
Valla ben de gördüğümden beri havalardayım sanki hamile olduğumu öğrendim ya o kadar mutlu oldum çok saçmaKuzummm çok sevindim yumurtalıklarına etkisi çok iyi olacak bu değerin
Öyle öyle kuzum hiç yoktan iyidir çok rahat oluyor hastane süreçleriEvet evet tss olduğu için karşılamadı muhtemelen genel değil diye. Tam yapsalar şunu ne güzel olacak aslındaneyse buna da şükür muayene vs diger testlere para vermiyoruz en azından.
Bebeğimm biraz temizlik yaptım sonra ablamlar aradı dedikoduya bir girmişiz bu saat olmuş
Aynen kuzum daha düşük içerikli bi vitamin kullanabilirsin düzenli olarak tabii doktorun daha iyi bilir ona danışmadan kullanma derim benMultivitamin mixlerin içinde çok az miktarda varmış bu arada çok yeterli değil dedi hemsire bana. Kan sonucum bir cikarsa ekstra demir, magnezyum ve d vitamini önerir doktorun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?