- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.621
Bende seniiSeni yicem bakkuzumm hadi başlat test maratonunu biz de peşinden gelelim yap da bize de at testiniii
Kuzum labo iyidir ben de kullandım memnun kalmıştım ondan en azından pik mi değil mi anlıyosunBende senii
Yapınca atarım bebişimm 12 de bırakmıştım sıvı alımını 3 te yaparım, testler inşallah iyi çıkar şans yok bende ama
Evet ateş pahasi olmuş özeller öbür türlü zor olurdu baya.Öyle öyle kuzum hiç yoktan iyidir çok rahat oluyor hastane süreçleri
Ay ne güzel mislenmistir evinBebeğimm biraz temizlik yaptım sonra ablamlar aradı dedikoduya bir girmişiz bu saat olmuş
Sen naptın kuzucumm sonuçların çıktı mı
Yaa iyi bari kuzucumKuzum labo iyidir ben de kullandım memnun kalmıştım ondan en azından pik mi değil mi anlıyosun
Insallah kuzumtabiki yazarim buraya. Cok merak ediyorum ya. Bir tarafim diyor ki hic bitmeyecek bu endise. diyelim artis oldu. Kese gorunecek mi? Bebek olacak mi icinde kalp atimi olacak mi vs vs uzayip gidiyor. Neyse bugun guzel bir artis gorelim de insallah umut olsun bizlere
Amin canım allah razi olsun bizde o duygu ilk kez tatmak için bukadar çırpınıyoruz rabbim boşa çıkarmaz inşallah evlatlarını da sana bağışlasın 3.cuyude nasip etsin inşallahTamam canim haber vermezmiyim tabiki vericem.burada hamiş kalanları gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.bu benim 3. Olacak inşallah rabbim verirse.sanki ilk kez hamile kalacakmisim gibi hep heyecan yapıyorum nedense? Oyuzden kendime dua etmeden önce inan hep diyorumki rabbim tatmayanlari tattır inşallah bir an önce hamile kalırlar özellikle buradaki kızlara çok dua ediyorum.cunku çok şükür 2 evladım varken ben 3. İçin bu kadar mücadele ediyorsam ilk isteyenleri daha çok anlıyorum.rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah herkes en kısa sürede dileginee kavuşsun hamile kalsin
Bİrazcık öyle oldu kuzucum ama yaramaz arkamdan eski haline getiriyor çok sinirleniyorum sonra okul tatildi bugünEvet ateş pahasi olmuş özeller öbür türlü zor olurdu baya.
Ay ne güzel mislenmistir evinbenim tek amh var zaten canım o da yarın çıkacak
Inşallah canım insallah aminnnAmin canım allah razi olsun bizde o duygu ilk kez tatmak için bukadar çırpınıyoruz rabbim boşa çıkarmaz inşallah evlatlarını da sana bağışlasın 3.cuyude nasip etsin inşallah
Yaa iyi bari kuzucumbliiss de hep labo kullanıyormuş çok memnunum demişti
İnşallah gebelik testinin de iyiliğini tecrübe edebiliriz
Sen testle takip yapacak mısın kuzucum daha önce sormuş muydum hatırlayamadım
Evet canım bende labo kullanıyorum suan kaç tane kaldı bakmadım sipariş vermem gerekebilir inatla bakmıyorum amaBİrazcık öyle oldu kuzucum ama yaramaz arkamdan eski haline getiriyor çok sinirleniyorum sonra okul tatildi bugün
yaa gördüm şimdi bebeğim nasıl pahalıymış ya yuh yanii
Özeller almış başını gitmiş Allah yardım etsin hepimize ya
Bu nee resmen pembişş bu testleri üretenler insanların duygularıyla resmen dalga geçiyor yaa Allahtan yumurtlama sonrası takip yapmıyorsun sevinip sonunda hüsrana uğrardıkBugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugün
Bebişim doktor kontrolünde ilerleyeceksin ya iğneden bir gün önce başlayıp iğne zamanı takip etsen yetmez miiEvet canım bende labo kullanıyorum suan kaç tane kaldı bakmadım sipariş vermem gerekebilir inatla bakmıyorum amaay okulları son dk tatil yapti dimi sürpriz oldu size
Sorma sorma bir de ekstra muayene ücreti versem kim bilir ne olacak oradan yırtıyorum en azından
Şansımı denedim gittim evlenirken yaptırdığım testlerden demirin düşük olduğunu gördü benim haberim yoktu. Adet bitsin tekrar gidicem rütin bi bakcam değerlerime ama dediğin gibi kadın doğuma gitmem gerekecek önemli olanlar içinCanım d vitamini pahalı bir test o yüzden aile hekimleri artık yapmıyor. Sadece folat yani folik asit ve b12 vitaminine bakıyor. Onun dışında bazı hormonlara ve tam kan tahliline bakıyorlar. Sanırım artık devlette randevusuz giriş de oluyor sabah erkenden gidip sıra numarasi almayı deneyebilirsin küçük şehir ise.
Bakalım innovita nasıl ben de ilk kez kullanıcam onuYaa iyi bari kuzucumbliiss de hep labo kullanıyormuş çok memnunum demişti
İnşallah gebelik testinin de iyiliğini tecrübe edebiliriz
Sen testle takip yapacak mısın kuzucum daha önce sormuş muydum hatırlayamadım
Evetttt gözümüz kulağımız sizdeeeeesacibelinde S simurgggg Değerleriniz güzelce artmıştır zaten ama netleştirip içinizin rahatlaması açısından iyi olmuş kan verdiğiniz bebişlerim sonuç çıkınca güzel haberlerinizi bekliyorum
Evet kuzucum öyle diyoKızlar amh değerim 5.93 mü anlayamadım ya
İyi bi değer mi acaba kuzumEvet kuzucum öyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?