💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende senii
Yapınca atarım bebişimm 12 de bırakmıştım sıvı alımını 3 te yaparım, testler inşallah iyi çıkar şans yok bende ama
Kuzum labo iyidir ben de kullandım memnun kalmıştım ondan en azından pik mi değil mi anlıyosun

Öyle öyle kuzum hiç yoktan iyidir çok rahat oluyor hastane süreçleri
Evet ateş pahasi olmuş özeller öbür türlü zor olurdu baya.
Bebeğimm biraz temizlik yaptım sonra ablamlar aradı dedikoduya bir girmişiz bu saat olmuş
Sen naptın kuzucumm sonuçların çıktı mı
Ay ne güzel mislenmistir evin benim tek amh var zaten canım o da yarın çıkacak

Kuzum labo iyidir ben de kullandım memnun kalmıştım ondan en azından pik mi değil mi anlıyosun
Yaa iyi bari kuzucum bliiss de hep labo kullanıyormuş çok memnunum demişti
İnşallah gebelik testinin de iyiliğini tecrübe edebiliriz
Sen testle takip yapacak mısın kuzucum daha önce sormuş muydum hatırlayamadım

Bitmiyo kiii kuzum kese göründü alttan, karından ne zaman görüneecek,beta artıyo mu , bebek ne zaman görüncek , kalp atışı ne zaman vs vs. ... duramadım doktora yazdım çarşamba gidicem tekrar :)

Amin canım allah razi olsun bizde o duygu ilk kez tatmak için bukadar çırpınıyoruz rabbim boşa çıkarmaz inşallah evlatlarını da sana bağışlasın 3.cuyude nasip etsin inşallah

Evet ateş pahasi olmuş özeller öbür türlü zor olurdu baya.

Ay ne güzel mislenmistir evin benim tek amh var zaten canım o da yarın çıkacak
Bİrazcık öyle oldu kuzucum ama yaramaz arkamdan eski haline getiriyor çok sinirleniyorum sonra okul tatildi bugün
yaa gördüm şimdi bebeğim nasıl pahalıymış ya yuh yanii
Özeller almış başını gitmiş Allah yardım etsin hepimize ya

Evet canım bende labo kullanıyorum suan kaç tane kaldı bakmadım sipariş vermem gerekebilir inatla bakmıyorum ama ay okulları son dk tatil yapti dimi sürpriz oldu size
Sorma sorma bir de ekstra muayene ücreti versem kim bilir ne olacak oradan yırtıyorum en azından

Bugünkü yaptım test bu artımed gene aynı marka kuzum regli bitiş günü bugün
Bu nee resmen pembişş bu testleri üretenler insanların duygularıyla resmen dalga geçiyor yaa Allahtan yumurtlama sonrası takip yapmıyorsun sevinip sonunda hüsrana uğrardık
BAşka test denedin mi bebişim hiç, ayrıydınız ama bir ihtimal 2 kere yumurtlama yaşayıp tutmuş olabilir mi, adette oldun gerçi ama ne biliyim insanın kafası karışıyor yinede

Bebişim doktor kontrolünde ilerleyeceksin ya iğneden bir gün önce başlayıp iğne zamanı takip etsen yetmez mii
Evet yaa son dk yapılacak şey değil, erken uyumuş olsam alarmla uyanıp birde okula gitsem ne söverdim
Ay iyi bari kuzucum ona şükredelim
Ben devlette baktırmıştım o yüzden böyle pahalı olduğunu bilmiyordum baktıracak olursam yine devlete gidiyim

Kizlar benim bu ay adetim 3 gun sürdü normden az bugun ovülasyon yapayım dedim boyle cikti adetin 5.gunu bugün

Eklentiler

• 20231030_140538.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20231030_140454.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 54
Şansımı denedim gittim evlenirken yaptırdığım testlerden demirin düşük olduğunu gördü benim haberim yoktu. Adet bitsin tekrar gidicem rütin bi bakcam değerlerime ama dediğin gibi kadın doğuma gitmem gerekecek önemli olanlar için

Bakalım innovita nasıl ben de ilk kez kullanıcam onu evet kuzum takip edicem hiç şansa bırakmak istemiyorum bir de klomenin etkisini testlerle de takip etmek istiyorum bakalım neler olacak bak bu ay S simurgggg da sacibelinde de çatlayacakmış gibi bi t çizgisi gördüler ovülasyon testlerinde amacım onu görebilmek

Kızlar amh değerim 5.93 mü anlayamadım ya

Eklentiler

• IMG_4734.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar selam. Herkese mükemmel bir hafta diliyorum. Bir sorum var. Benim bu yaşıma kadar regl dönemim çok ama çok ağrılı ve yoğun kanamalı geçerdi. Yatakta sanki kurban kesmişim gibi oluyordu ve günde 5 6 arveles yuttuğumu ve kustuğumu bile bilirim.Pcos yok adet düzensiziliği vs de yok.. 3 aydır korunmuyoruz ben hamile kalamadım henüz ama regl ağrılarım yok oldu ve kanamam daha insancıl oldu gibi bişey. Çok az bişey ağrıyor hap bile yutmama gerek kalmıyor nerdeyse. Bu neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…