💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa ahahaha inşallah sende çatlayacakmış gibi bir t çizgisi görürsün o zaman kuzucum
Uğurlu gelsin innovita sana

Gorursun inşallah innovitadan valla ben memnun kaldım iki ay kullandım 30 tanesi öyle bitti inşallah sana da uğur getirir kuzum

kuzum belki vücut gebeliğe hazırlıyodur kendini,
inşallah en doğru zamanda bebişin seninle olucak,
güzel haberlerini alırız kısa zamanda kuzum :)

pcos var mı kuzum sende? bana dr um 5 ün üzeri pcos şüphesi taşır demişti
Yok kuzum hiç öyle bi şey demediler hatta diğer değerlerim de bu şekilde çıkmıştı ağustosta

Eklentiler

• IMG_4687.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 49
kuzum belki vücut gebeliğe hazırlıyodur kendini,
inşallah en doğru zamanda bebişin seninle olucak,
güzel haberlerini alırız kısa zamanda kuzum :)
Amin canımmm. Hepiniz iyi ki varsınız öyle güzel moral veriyorsunuz ki.. İnşallah dediğin gibi hazırlıyordur rahim kendini. Çünkü ben her regl dönemini kabus gibi geçirdim.O yüzden garip geliyor şu an bana bu ağrısızlık :)

Yok kuzum hiç öyle bi şey demediler hatta diğer değerlerim de bu şekilde çıkmıştı ağustosta
tsh in falan çok güzel kuzum maşallah. Diğer değerlerin de iyi. Araştıra araştıra baka baka uzman olduk artık. Benim dr öyle demişti amh için ama birinin dediği birini tutmuyor. Sen yine de sor kuzum detaylıca

Pcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki ya

Güzel düşünelim güzel olsun kuzum sende iyiki varsınnn :) inşallah kasım ayında alırız güzel haberlerini de sağlıcakla :)

Olacak kuzum Allah’ın izniyle benim de d vitaminim 17ydi ben de alayım ek takviye
Al kuzum ama benim takviyelerle artmamıştı ben de d-colefor ilacı kullandım sen de kullan bence çünkü benim de 15 ten çıktı bu seviyeye hem de 1 ayda

İnşallah cnm test falanda hiç bşey yapmadım ilk verdiğim kan hcg 87ydi 4 gün oldu biraz önce tekrar verdim devlet hastanesinin aile hekimliğine verdim inşallah bugün çıkar sen naptın cnm

Pcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki ya

Canım aşırı bir değerin yok panik olma değeri 9 10 çıkan var. Bu sonuca göre direkt pcossun denemez ama takip yapılmasını öneririm. Doktorlara göre hava hoş kuzum normalsin diyip yolluolar biz de biçare çabalıyoruz bebeğim olsun diye.. 4 tsh a normal dedi bana biri ya. 4 le ben nasıl gebe kalayım 2 ve altı olması gerekirken. En ufak detaylar bile bazen gözden kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…