- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.641
Yaa ahahaha inşallah sende çatlayacakmış gibi bir t çizgisi görürsün o zaman kuzucumBakalım innovita nasıl ben de ilk kez kullanıcam onuevet kuzum takip edicem hiç şansa bırakmak istemiyorum bir de klomenin etkisini testlerle de takip etmek istiyorum bakalım neler olacak bak bu ay @simurgggg da sacibelinde de çatlayacakmış gibi bi t çizgisi gördüler ovülasyon testlerinde amacım onu görebilmek
Gorursun inşallah innovitadan valla ben memnun kaldım iki ay kullandım 30 tanesi öyle bitti inşallah sana da uğur getirir kuzumBakalım innovita nasıl ben de ilk kez kullanıcam onuevet kuzum takip edicem hiç şansa bırakmak istemiyorum bir de klomenin etkisini testlerle de takip etmek istiyorum bakalım neler olacak bak bu ay @simurgggg da sacibelinde de çatlayacakmış gibi bi t çizgisi gördüler ovülasyon testlerinde amacım onu görebilmek
pcos var mı kuzum sende? bana dr um 5 ün üzeri pcos şüphesi taşır demiştiİyi bi değer mi acaba kuzum
Kızlar selam. Herkese mükemmel bir hafta diliyorum. Bir sorum var. Benim bu yaşıma kadar regl dönemim çok ama çok ağrılı ve yoğun kanamalı geçerdi. Yatakta sanki kurban kesmişim gibi oluyordu ve günde 5 6 arveles yuttuğumu ve kustuğumu bile bilirim.Pcos yok adet düzensiziliği vs de yok.. 3 aydır korunmuyoruz ben hamile kalamadım henüz ama regl ağrılarım yok oldu ve kanamam daha insancıl oldu gibi bişey. Çok az bişey ağrıyor hap bile yutmama gerek kalmıyor nerdeyse. Bu neden olabilir?
Yok kuzum hiç öyle bi şey demediler hatta diğer değerlerim de bu şekilde çıkmıştı ağustostapcos var mı kuzum sende? bana dr um 5 ün üzeri pcos şüphesi taşır demişti
Amin canımmm. Hepiniz iyi ki varsınız öyle güzel moral veriyorsunuz ki.. İnşallah dediğin gibi hazırlıyordur rahim kendini. Çünkü ben her regl dönemini kabus gibi geçirdim.O yüzden garip geliyor şu an bana bu ağrısızlık :)kuzum belki vücut gebeliğe hazırlıyodur kendini,
inşallah en doğru zamanda bebişin seninle olucak,
güzel haberlerini alırız kısa zamanda kuzum :)
tsh in falan çok güzel kuzum maşallah. Diğer değerlerin de iyi. Araştıra araştıra baka baka uzman olduk artık. Benim dr öyle demişti amh için ama birinin dediği birini tutmuyor. Sen yine de sor kuzum detaylıcaYok kuzum hiç öyle bi şey demediler hatta diğer değerlerim de bu şekilde çıkmıştı ağustosta
Pcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki yatsh in falan çok güzel kuzum maşallah. Diğer değerlerin de iyi. Araştıra araştıra baka baka uzman olduk artık. Benim dr öyle demişti amh için ama birinin dediği birini tutmuyor. Sen yine de sor kuzum detaylıca
Amin canımmm. Hepiniz iyi ki varsınız öyle güzel moral veriyorsunuz ki.. İnşallah dediğin gibi hazırlıyordur rahim kendini. Çünkü ben her regl dönemini kabus gibi geçirdim.O yüzden garip geliyor şu an bana bu ağrısızlık :)
Olacak kuzum Allah’ın izniyle benim de d vitaminim 17ydi ben de alayım ek takviyeValla ben de gördüğümden beri havalardayım sanki hamile olduğumu öğrendim ya o kadar mutlu oldum çok saçmasağol kuzum inşallah haftaya belli olacak bakalım etkisi var mı
Kuzum yani çok bilmiyorum ama bana pco gibi geldi, benim gibi yani hormonlarda sorun yok ama yumurta sayısı fazlaİyi bi değer mi acaba kuzum
İkimizde görelim bebişimmYaa ahahaha inşallah sende çatlayacakmış gibi bir t çizgisi görürsün o zaman kuzucum
Uğurlu gelsin innovita sana
Ultrasonda pcos görünümü var demiş miydi doktor kuzumKuzum yani çok bilmiyorum ama bana pco gibi geldi, benim gibi yani hormonlarda sorun yok ama yumurta sayısı fazla
İnşallah kuzucum inşallahGorursun inşallah innovitadan valla ben memnun kaldım iki ay kullandım 30 tanesi öyle bitti inşallah sana da uğur getirir kuzum
Al kuzum ama benim takviyelerle artmamıştı ben de d-colefor ilacı kullandım sen de kullan bence çünkü benim de 15 ten çıktı bu seviyeye hem de 1 aydaOlacak kuzum Allah’ın izniyle benim de d vitaminim 17ydi ben de alayım ek takviye
Evet canım demişti bana ben hiç amh baktırmadım o yüzden zaten fazla diyeUltrasonda pcos görünümü var demiş miydi doktor kuzum
Bana ultrasonda hiç öyle bi şey demediler kuzum yaEvet canım demişti bana ben hiç amh baktırmadım o yüzden zaten fazla diye
İnşallah kuzucum yaa çok aminnİkimizde görelim bebişimmsana da labo uğurlu gelsin
İnşallah cnm test falanda hiç bşey yapmadım ilk verdiğim kan hcg 87ydi 4 gün oldu biraz önce tekrar verdimOy oyy eminim ki o senin her zamanki güzelliğindir bebişimFaydası olmuştur illa ki bebeğim uzun zamandır kullanıyorsun
Benimde testleirm şimdi geldi 3 gibi yaparım
Ayy hadi hayırlısı canım test yapmış mıydın sonra hiç, koyulaşma nasıl
Pcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?