💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

ben tarlusalı bitirdim adet olmayı bekliyorum sonra ysmin kullanıcam sonra ne olacak transfer neye göre olacak arkadaşlar ?

İnşallah cnm test falanda hiç bşey yapmadım ilk verdiğim kan hcg 87ydi 4 gün oldu biraz önce tekrar verdim devlet hastanesinin aile hekimliğine verdim inşallah bugün çıkar sen naptın cnm
oo 4 gün de baya olmuş kuzumm inşallah çooookca artmıştır
hemencik çıksın da sevinelimm ne güzel artmış diye
Benim 9.günüm canım ovu testlerim bugün gelebildi sonunda, başlıcam yapmaya hemencik

Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttı

Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttı
sen uzun zamandır deniyor musun hamile kalmayı canım, yaş kaç? Ya da pcos belirtilerin var mı düzensiz adet, yüzde kıllanma ya da göbek bölgesinde yağlanma kilo problemi gibi şeyler? Bu tarz belirtilerin yoksa hiç korkma en büyük belirtisi bunlar diye biliyorum.

Bu ay ki test serüveni başladı bakalımm ilk defa labo kullanıyorum inşallah uğurlu gelir
Ama dün ki teste 2 damla damlattığım halde dağıldı

Eklentiler

• 7FBF5338-48F5-4D04-81C8-A2403D3C632D.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
25 yaşındayım, 8 aydır deniyoruz kuzum, hiç bir belirtim yok, doktor ultrasonda hiç pcos görünümü var dememişti

Valla yazmadan duramadım. Benim de 3.5 4 cıvarında geziyorum hatta bir kere 4ün üzerine çıkmış. Hastaneden çalışıyorum kaç kere dahiliyeye kan verdim bir kere bile yüksek diyen olmadı. Allahtan son gittiğim kadın doğum doktoru ilaç verdi. Hayır ben mi bilicem ilaç falan versene yahu. Şimdi yarın doz euthyrox içiyorum 25 mg. inşallah işe yarar. Sen ilaç kullanıyor musun canım

Kopkoyu olmadı hiç
Kuzum bende pco görüntüsü var ama başka hiçbir belirti yok, yani kıllanma tüylenme adet gecikmesi falan hiç yok sadece fazla yumurtam var. Fazla yumurta olduğunda yumurtlama dönemlerinde yuurtalar yer olmadığı için çok büyüyemiyorlar bu yüzden ben de hiç kopkoyu göremiyorum, bunu farkettiğimden beri sadece yumurtamı doğal yolla nasıl büyütebileceğime odaklandım evet biraz daha koyu oldu testlerim ama hiç tam anlamıyla yumurtlama diyemedim. Zaten o yüzden bu ay klomen başladım doktor kendisi de söyledi artık yumurtanı biz büyütücez biz çatlatıcaz dedi. İnşallah sonucunda gebe kalabilirim tabii ama sana da denemeni tavsiye ederim kuzum doktorunu değiştir bir de bence

Aslında başka doktora gidiyorum canım şimdi tekrar eski doktoruma gitmeyi düşünüyorum, inşallah güzel şeyler elde ederiz

Aslında başka doktora gidiyorum canım şimdi tekrar eski doktoruma gitmeyi düşünüyorum, inşallah güzel şeyler elde ederiz
İnşallah canım benim ben 2 yıl 3 aydır bebek istiyorum hiç nasip olmadı, eşim de ben de her testi yaptırdık hsg de çekildim başka hiçbir sorunum yok. Doktor kilo ver dedi 5 6 kg verdim daha sağlıklı beslenmeye çalıştım ama yine de olmadı. Ama tüm bu süreçte kendimde gözlemlediğim şey ne yaparsam yapayım pik göremiyorum testte, bu yüzden artık vakit kaybetmeden klomeni denemek istedim bakalım neler olacak, en güzeli olsun senin için de kasım bizim ayımız olacak

Ah kuzum inşallah ya bu kadar çabayı Allahım boş çevirmesin

Pcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki ya
Hayır canım olsa zaten doktorun söyler ultrasonda görünen bişey merak etme içini ferah tut, ki olsa bile benimde polikistik over görünümü var gebeliğe engel değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…