- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.661
oo 4 gün de baya olmuş kuzumm inşallah çooookca artmıştırİnşallah cnm test falanda hiç bşey yapmadım ilk verdiğim kan hcg 87ydi 4 gün oldu biraz önce tekrar verdimdevlet hastanesinin aile hekimliğine verdim inşallah bugün çıkar sen naptın cnm
Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttıCanım aşırı bir değerin yok panik olma değeri 9 10 çıkan var. Bu sonuca göre direkt pcossun denemez ama takip yapılmasını öneririm. Doktorlara göre hava hoş kuzum normalsin diyip yolluolar biz de biçare çabalıyoruz bebeğim olsun diye.. 4 tsh a normal dedi bana biri ya. 4 le ben nasıl gebe kalayım 2 ve altı olması gerekirken. En ufak detaylar bile bazen gözden kaçıyor.
sen uzun zamandır deniyor musun hamile kalmayı canım, yaş kaç? Ya da pcos belirtilerin var mı düzensiz adet, yüzde kıllanma ya da göbek bölgesinde yağlanma kilo problemi gibi şeyler? Bu tarz belirtilerin yoksa hiç korkma en büyük belirtisi bunlar diye biliyorum.Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttı
Hadi hayırlısı kuzucum bende yapcam birazdanBu ay ki test serüveni başladı bakalımmilk defa labo kullanıyorum inşallah uğurlu gelir
Ama dün ki teste 2 damla damlattığım halde dağıldı
Kuzum valla bilemedim, mesela sen ovülasyon testiyle takip yaptığında tam anlamıyla pik gördün mü hiç ?Bana ultrasonda hiç öyle bi şey demediler kuzum ya
Aayyy inşallah kuzum yaa ben inanıyorum, olacaak olacaakkHadi hayırlısı kuzucum bende yapcam birazdan
Uğurlu gelsin ikimize de
25 yaşındayım, 8 aydır deniyoruz kuzum, hiç bir belirtim yok, doktor ultrasonda hiç pcos görünümü var dememiştisen uzun zamandır deniyor musun hamile kalmayı canım, yaş kaç? Ya da pcos belirtilerin var mı düzensiz adet, yüzde kıllanma ya da göbek bölgesinde yağlanma kilo problemi gibi şeyler? Bu tarz belirtilerin yoksa hiç korkma en büyük belirtisi bunlar diye biliyorum.
Bu ay herkes testini değiştirmiş şans getirsin hepimizeBu ay ki test serüveni başladı bakalımmilk defa labo kullanıyorum inşallah uğurlu gelir
Ama dün ki teste 2 damla damlattığım halde dağıldı
Kopkoyu olmadı hiçKuzum valla bilemedim, mesela sen ovülasyon testiyle takip yaptığında tam anlamıyla pik gördün mü hiç ?
İnşallah canım benimm, olacakkAayyy inşallah kuzum yaa ben inanıyorum, olacaak olacaakk
Valla yazmadan duramadım. Benim de 3.5 4 cıvarında geziyorum hatta bir kere 4ün üzerine çıkmış. Hastaneden çalışıyorum kaç kere dahiliyeye kan verdim bir kere bile yüksek diyen olmadı. Allahtan son gittiğim kadın doğum doktoru ilaç verdi. Hayır ben mi bilicem ilaç falan versene yahu. Şimdi yarın doz euthyrox içiyorum 25 mg. inşallah işe yarar. Sen ilaç kullanıyor musun canımCanım aşırı bir değerin yok panik olma değeri 9 10 çıkan var. Bu sonuca göre direkt pcossun denemez ama takip yapılmasını öneririm. Doktorlara göre hava hoş kuzum normalsin diyip yolluolar biz de biçare çabalıyoruz bebeğim olsun diye.. 4 tsh a normal dedi bana biri ya. 4 le ben nasıl gebe kalayım 2 ve altı olması gerekirken. En ufak detaylar bile bazen gözden kaçıyor.
Kuzum bende pco görüntüsü var ama başka hiçbir belirti yok, yani kıllanma tüylenme adet gecikmesi falan hiç yok sadece fazla yumurtam var. Fazla yumurta olduğunda yumurtlama dönemlerinde yuurtalar yer olmadığı için çok büyüyemiyorlar bu yüzden ben de hiç kopkoyu göremiyorum, bunu farkettiğimden beri sadece yumurtamı doğal yolla nasıl büyütebileceğime odaklandım evet biraz daha koyu oldu testlerim ama hiç tam anlamıyla yumurtlama diyemedim. Zaten o yüzden bu ay klomen başladım doktor kendisi de söyledi artık yumurtanı biz büyütücez biz çatlatıcaz dedi. İnşallah sonucunda gebe kalabilirim tabii ama sana da denemeni tavsiye ederim kuzum doktorunu değiştir bir de benceKopkoyu olmadı hiç
Aslında başka doktora gidiyorum canım şimdi tekrar eski doktoruma gitmeyi düşünüyorum, inşallah güzel şeyler elde ederizKuzum bende pco görüntüsü var ama başka hiçbir belirti yok, yani kıllanma tüylenme adet gecikmesi falan hiç yok sadece fazla yumurtam var. Fazla yumurta olduğunda yumurtlama dönemlerinde yuurtalar yer olmadığı için çok büyüyemiyorlar bu yüzden ben de hiç kopkoyu göremiyorum, bunu farkettiğimden beri sadece yumurtamı doğal yolla nasıl büyütebileceğime odaklandım evet biraz daha koyu oldu testlerim ama hiç tam anlamıyla yumurtlama diyemedim. Zaten o yüzden bu ay klomen başladım doktor kendisi de söyledi artık yumurtanı biz büyütücez biz çatlatıcaz dedi. İnşallah sonucunda gebe kalabilirim tabii ama sana da denemeni tavsiye ederim kuzum doktorunu değiştir bir de bence
Amin inşallah canım, öyle olacak ben çok inanıyorumBu ay herkes testini değiştirmiş şans getirsin hepimize
Devlet hastanesinde ücretsizdi keşke devlette verseydin bana da özelde 3 ay önce 800 dedi devlette ücretsiz verdimKızlar bu amh testi de ne kadar pahalıymış 700 lira verdim sadece ona baksınlar diye özel sağlık sigortası da karşılamıyor mus
İnşallah canım benimAslında başka doktora gidiyorum canım şimdi tekrar eski doktoruma gitmeyi düşünüyorum, inşallah güzel şeyler elde ederiz
Ah kuzum inşallah ya bu kadar çabayı Allahım boş çevirmesinİnşallah canım benimben 2 yıl 3 aydır bebek istiyorum hiç nasip olmadı, eşim de ben de her testi yaptırdık hsg de çekildim başka hiçbir sorunum yok. Doktor kilo ver dedi 5 6 kg verdim daha sağlıklı beslenmeye çalıştım ama yine de olmadı. Ama tüm bu süreçte kendimde gözlemlediğim şey ne yaparsam yapayım pik göremiyorum testte, bu yüzden artık vakit kaybetmeden klomeni denemek istedim bakalım neler olacak, en güzeli olsun senin için de kasım bizim ayımız olacak
Hayır canım olsa zaten doktorun söyler ultrasonda görünen bişey merak etme içini ferah tut, ki olsa bile benimde polikistik over görünümü var gebeliğe engel değil canımPcos şüphelense ultrasonda bakarkende şüphelenirdi diye düşünüyorum ya 8 ay içinde 4 kez doktora gittim hiç şüphelenmemişti, amh değerime ben kendim baktırmak istedim meraktan, acaba pcos mudur ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?