💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayır canım olsa zaten doktorun söyler ultrasonda görünen bişey merak etme içini ferah tut, ki olsa bile benimde polikistik over görünümü var gebeliğe engel değil canım
Ultrasonda görünse doktor şüphelenirdi elbet diye tahmin ediyorum çünkü 4 kere de aynı doktora gittim bi kere polipten şüphelendi sonraki ay tekrar gel dediğinde gitmiştim ve rahmimin yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu söylemişti, yoksa neden sağlıklı desin ki zaten ya, içimi ferah tutmalıyım dimi

Evet moralini bozma bende bakar bakmaz pko görünümü var dedi ama herşey normal dedi çok yaygın bişey canım çoğu kişi onda olduğunu bilmeden bebiş sahibi oluyor benim ablalarımda da var ama 4 yiğenim var ama istersen Bidaha gidersen özellikle sorarsın canım

Çok teşekkür ederim yardımın için kuzum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Oleyyyy kuzummm oleyyyy çok çok sevindim benimde aklımdaydın az önce yazdım sana . Ay çok şükür kuzum benim haşhaş tohumu büyümüs annesi gördün mü bak. Pazartesi falan kese görünür bence kuzum doktor randevunu al. Ben sonucu bekleyeceğim hadi darısı başıma

Merveeee57 bu ay yumurtlamam erken olacak sanırım
Birde bunun çizgisi de sanki olması gerektiği kadar koyu gelmedi bana normal mi sence
S simurgggg bliiss siz böyle gördükten ne kadar sonra pik oldu kuzuşlarım labonun prosu sizsiniz
Dün ilişki oldu 2 güne pik olursa bugün ve yarın ara verip ertesi gün pik günü olur diye düşünüyorum o zaman ilişki olsun diyorum sizce nasıl yapıyım

Aynen kuzum ben de haftaya pazartesiye randevu alayim diye dusundum senin guzel haberini de bekliyorum. Cikar cikmaz etiketle beni

Kuzucum pik gününu sakin boş geçme bir şekilde ayarlamak lazım pik günü esas gün kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…