- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.681
Ultrasonda görünse doktor şüphelenirdi elbet diye tahmin ediyorum çünkü 4 kere de aynı doktora gittim bi kere polipten şüphelendi sonraki ay tekrar gel dediğinde gitmiştim ve rahmimin yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu söylemişti, yoksa neden sağlıklı desin ki zaten ya, içimi ferah tutmalıyım dimiHayır canım olsa zaten doktorun söyler ultrasonda görünen bişey merak etme içini ferah tut, ki olsa bile benimde polikistik over görünümü var gebeliğe engel değil canım
Evet moralini bozma bende bakar bakmaz pko görünümü var dedi ama herşey normal dedi çok yaygın bişey canım çoğu kişi onda olduğunu bilmeden bebiş sahibi oluyor benim ablalarımda da var ama 4 yiğenim varUltrasonda görünse doktor şüphelenirdi elbet diye tahmin ediyorum çünkü 4 kere de aynı doktora gittim bi kere polipten şüphelendi sonraki ay tekrar gel dediğinde gitmiştim ve rahmimin yumurtalıklarımın çok sağlıklı olduğunu söylemişti, yoksa neden sağlıklı desin ki zaten ya, içimi ferah tutmalıyım dimi
Çok teşekkür ederim yardımın için kuzumEvet moralini bozma bende bakar bakmaz pko görünümü var dedi ama herşey normal dedi çok yaygın bişey canım çoğu kişi onda olduğunu bilmeden bebiş sahibi oluyor benim ablalarımda da var ama 4 yiğenim varama istersen Bidaha gidersen özellikle sorarsın canım
Yaa çok sevindim kuzucumm hamilesin tabiii artık kabullenebilirsin o kadar netKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Insallah kuzumYaa çok sevindim kuzucumm hamilesin tabiii artık kabullenebilirsin o kadar net
Darısı kesesini gördüm kalp atışını duydum haberlerine inşallah
Oleyyyy kuzummm oleyyyyKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
tebrik ederim canım. Artık net diyebiliriz evet. Katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi. Haziran annesi mi oluyorsunKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
S simurggggMerveeee57 bu ay yumurtlamam erken olacak sanırım
Birde bunun çizgisi de sanki olması gerektiği kadar koyu gelmedi bana normal mi sence
Aynen kuzum ben de haftaya pazartesiye randevu alayim diye dusundumOleyyyy kuzummm oleyyyyçok çok sevindim benimde aklımdaydın az önce yazdım sana . Ay çok şükür kuzum benim haşhaş tohumu büyümüs annesi gördün mü bak. Pazartesi falan kese görünür bence kuzum doktor randevunu al. Ben sonucu bekleyeceğim hadi darısı başıma
Amiinn inşallah bebeğimmInsallah kuzumdarisi sizin de boyle haberlerinizi alabildigimiz o cok yakin gune olsun
4 temmuz gorunuyor dogum tarihi kuzum. Burda kasimda sizlerin de guzel haberini alip sizi de temmuza goturmek gibi bir niyetim vartebrik ederim canım. Artık net diyebiliriz evet. Katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi. Haziran annesi mi oluyorsun
Valla bende bekliyorum hemen etiketlerim kuzumAynen kuzum ben de haftaya pazartesiye randevu alayim diye dusundumsenin guzel haberini de bekliyorum. Cikar cikmaz etiketle beni
Kuzucum pik gününu sakin boş geçme bir şekilde ayarlamak lazım pik günü esas gün kesinlikle
Kız bakarsın aynı güne dogururuz inşallah. Bebişim senin ovulasyon piki ne zamandı aynı gün mü oldu ki bizim4 temmuz gorunuyor dogum tarihi kuzum. Burda kasimda sizlerin de guzel haberini alip sizi de temmuza goturmek gibi bir niyetim var
Çook tatlısın ya4 temmuz gorunuyor dogum tarihi kuzum. Burda kasimda sizlerin de guzel haberini alip sizi de temmuza goturmek gibi bir niyetim var
Bana erken erken dedin oyle de oldu sen diyorsan doğru diyorsun kuzumMerveeee57 bu ay yumurtlamam erken olacak sanırım
Birde bunun çizgisi de sanki olması gerektiği kadar koyu gelmedi bana normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?