💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzucum pik gününu sakin boş geçme bir şekilde ayarlamak lazım pik günü esas gün kesinlikle
Evet kuzum bende o yüzden emin olamadım ne zamana denk gelir diye genelde böyle koyuluk görünce ertesi gün pik oluyordu
BUgünü boş geçiyim yarın pik görürsem değerlendiririm yoksa ertesi gün değerlendiririm diye düşünüyorum

Bir sıkıntı yoksa bugünü yarını değerlendir kuzum acıma valla

Kız bakarsın aynı güne dogururuz inşallah. Bebişim senin ovulasyon piki ne zamandı aynı gün mü oldu ki bizim
Insallah kuzum. Aman dogurabilelim de insallah saglikla. Ayni gun 3 gun once 5 gun sonra farketmez 13unde aksam igne yaptim kuzum. 15inin sabahi catladi bence. Cunku cok bariz agrim oldu. Zaten de 36 saat deniyor igneden sonra catlama suresine

Insallah kuzum. Aman dogurabilelim de insallah saglikla. Ayni gun 3 gun once 5 gun sonra farketmez 13unde aksam igne yaptim kuzum. 15inin sabahi catladi bence. Cunku cok bariz agrim oldu. Zaten de 36 saat deniyor igneden sonra catlama suresine
Ay ay temennimiz o zaten şu süreci bir atlaysaydik kalbim ağzımda inan benimde benimki kendi çatladı firlak yumuş 12 Eylül'de kuzum. 11 de pik görmüştüm ovulasyonda. Benim de regle göre 5 temmuz gösteriyor.

canım ben 2 kere kadın doğuma gitmiştim tüm tahlillerim yapıldı. Bi tanesi 4 tsh normal gebe kalmana engel değil ama gebe kalırsan sıkıntı dedi ,bir tanesi 2 ve altı olacak bu değerlerle gebe kalman zor dedi ve dahiliyeye yönlendirip tekrar bakılıp ilaca başlanmasını istedi. Şüphelenmio değilim ben çok az yediğim halde kilo veremiyorum aç geziyorum nerdeyse,sürekli üşürüm saçlarım dökülüyor bişeyler yarım yamalak çalışıo belli. yarın izin aldım işten sabahtan kan verip tekrar baktırıcam ve ilaca başlanacaksa başlanılcak. 3 ay çok erken belki ama nokta atışı tüm pikleri deneyip olmayınca ve her hormonum normal olunca insan bi noluoo oluyo. Var bi sıkıntı ama bakalım günah keçisi hangi hormon çıkacak tsh mıı ya da ne

Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttı
ben seni panikletmek istemedim sakın yanlış anlama canım asla böyle bişey ne bana yapılmasını ne başkasına yapmayı isterim.. Bir başka doktora böyle bir şey olabilir mi diye sor diye dedim ya da tahlil sonuçlarını yorumlatmaya gidersen mutlaka sor diye.. Hepimizin gönlündekini versin Allah inşallah.

Bu testi istediğim doktoru hiç sevmediğim için tekrar ona gitmek istemiyorum, bakalım kendi doktoruma gidicem tekrar

Bu ay ki test serüveni başladı bakalımm ilk defa labo kullanıyorum inşallah uğurlu gelir
Ama dün ki teste 2 damla damlattığım halde dağıldı
Canım ben laboyu 3 damlayla yapıyorum hiç dağılma olmadı aslında belki o testte bisey vardır.
Devlet hastanesinde ücretsizdi keşke devlette verseydin bana da özelde 3 ay önce 800 dedi devlette ücretsiz verdim
Evet ama kendi doktoruma gitmişken baktırayım dedim devlete gitmek çalışırken zor oluyor
As bayrakları ass as artık net hamilesin. Allahım böyle yüzümüzü güldürsün hep sağlıkla artsın büyüsün mercimek
Tatlisim bir iki güne pik olabilir gibi ay bu ne hız masallah. Kaçıncı gün bugün ?

Kız değerlendir arka arkaya bakarsın pik olur
Bebişim spermlerde sıkıntı varsa diye riske atmak istemedim bir dolu bir boş yapıyım diyorum
Ooo hadi bakalımm yok kuzum normal bu sorun yok testte
Tamam bebişim o zaman
Hadi inşallah kuzucumm 9.gün bebişim ya bende anlamadım nasıl böyle oldu demek ki her ay gerçekten değişiyor günü
İnofolice bile geç başladım 13. Gün oluyor yumurtlama diye

Kuzum ya seninkinin c çizgisi benimkinden net çıkmış benimki daha soluk
Az kalmışş pik yaklaşıyoorr
Testlere de güven olmuyor demek ki farklı farklı çıkıyor aynı marka olmasına rağmen
Ayy evet bebişim ya heyecan yaptım sanki ilk defa yapıyor gibi
Aramızda 2 gün var zaten yakalarsın sende beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…