- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.701
Evet kuzum bende o yüzden emin olamadım ne zamana denk gelir diye genelde böyle koyuluk görünce ertesi gün pik oluyorduKuzucum pik gününu sakin boş geçme bir şekilde ayarlamak lazım pik günü esas gün kesinlikle
Bir sıkıntı yoksa bugünü yarını değerlendir kuzum acıma vallaEvet kuzum bende o yüzden emin olamadım ne zamana denk gelir diye genelde böyle koyuluk görünce ertesi gün pik oluyordu
BUgünü boş geçiyim yarın pik görürsem değerlendiririm yoksa ertesi gün değerlendiririm diye düşünüyorum
Ayy inşallah kuzucum böyle koyu görünce şaşırdım testler tam zamanında ulaşmış elimeBana erken erken dedin oyle de oldu sen diyorsan doğru diyorsun kuzumhadi firtsin yumuslar
Insallah kuzum. Aman dogurabilelim de insallah saglikla. Ayni gun 3 gun once 5 gun sonra farketmezKız bakarsın aynı güne dogururuz inşallah. Bebişim senin ovulasyon piki ne zamandı aynı gün mü oldu ki bizim
Bebeğim dün ilişki oldu o yüzden biriksin spermler sonra yumoşu hemen yakalasın diye boş geçiyim diyorum belki yarın pik olurBir sıkıntı yoksa bugünü yarını değerlendir kuzum acıma valla
Ay ay temennimiz o zaten şu süreci bir atlaysaydik kalbim ağzımda inan benimdeInsallah kuzum. Aman dogurabilelim de insallah saglikla. Ayni gun 3 gun once 5 gun sonra farketmez13unde aksam igne yaptim kuzum. 15inin sabahi catladi bence. Cunku cok bariz agrim oldu. Zaten de 36 saat deniyor igneden sonra catlama suresine
canım ben 2 kere kadın doğuma gitmiştim tüm tahlillerim yapıldı. Bi tanesi 4 tsh normal gebe kalmana engel değil ama gebe kalırsan sıkıntı dedi ,bir tanesi 2 ve altı olacak bu değerlerle gebe kalman zor dedi ve dahiliyeye yönlendirip tekrar bakılıp ilaca başlanmasını istedi. Şüphelenmio değilim ben çok az yediğim halde kilo veremiyorum aç geziyorum nerdeyse,sürekli üşürüm saçlarım dökülüyor bişeyler yarım yamalak çalışıo belli. yarın izin aldım işten sabahtan kan verip tekrar baktırıcam ve ilaca başlanacaksa başlanılcak. 3 ay çok erken belki ama nokta atışı tüm pikleri deneyip olmayınca ve her hormonum normal olunca insan bi noluoo oluyo. Var bi sıkıntı ama bakalım günah keçisi hangi hormon çıkacak tsh mıı ya da neValla yazmadan duramadım. Benim de 3.5 4 cıvarında geziyorum hatta bir kere 4ün üzerine çıkmış. Hastaneden çalışıyorum kaç kere dahiliyeye kan verdim bir kere bile yüksek diyen olmadı. Allahtan son gittiğim kadın doğum doktoru ilaç verdi. Hayır ben mi bilicem ilaç falan versene yahu. Şimdi yarın doz euthyrox içiyorum 25 mg. inşallah işe yarar. Sen ilaç kullanıyor musun canım
ben seni panikletmek istemedim sakın yanlış anlama canım asla böyle bişey ne bana yapılmasını ne başkasına yapmayı isterim.. Bir başka doktora böyle bir şey olabilir mi diye sor diye dedim ya da tahlil sonuçlarını yorumlatmaya gidersen mutlaka sor diye.. Hepimizin gönlündekini versin Allah inşallah.Gerçekten doktorları anlamak çok zor kuzum ya hele en son gittiğim doktor gerçekten başımı çok ağrıttı
Çok şükürr canımmKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hiçbirimizin çabalarını karşılıksız bırakmasınAh kuzum inşallah ya bu kadar çabayı Allahım boş çevirmesin
Kız değerlendir arka arkaya bakarsın pik olurBebeğim dün ilişki oldu o yüzden biriksin spermler sonra yumoşu hemen yakalasın diye boş geçiyim diyorum belki yarın pik olur
Ooo hadi bakalımmMerveeee57 bu ay yumurtlamam erken olacak sanırım
Birde bunun çizgisi de sanki olması gerektiği kadar koyu gelmedi bana normal mi sence
Kizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Maaşallah harika çıkmış değerin harikaaaKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Bu testi istediğim doktoru hiç sevmediğim için tekrar ona gitmek istemiyorum, bakalım kendi doktoruma gidicem tekrarben seni panikletmek istemedim sakın yanlış anlama canım asla böyle bişey ne bana yapılmasını ne başkasına yapmayı isterim.. Bir başka doktora böyle bir şey olabilir mi diye sor diye dedim ya da tahlil sonuçlarını yorumlatmaya gidersen mutlaka sor diye.. Hepimizin gönlündekini versin Allah inşallah.
Canım ben laboyu 3 damlayla yapıyorum hiç dağılma olmadı aslında belki o testte bisey vardır.Bu ay ki test serüveni başladı bakalımmilk defa labo kullanıyorum inşallah uğurlu gelir
Ama dün ki teste 2 damla damlattığım halde dağıldı
Evet ama kendi doktoruma gitmişken baktırayım dedim devlete gitmek çalışırken zor oluyorDevlet hastanesinde ücretsizdi keşke devlette verseydin bana da özelde 3 ay önce 800 dedi devlette ücretsiz verdim
As bayrakları ass as artık net hamilesin.Kizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Tatlisim bir iki güne pik olabilir gibi ay bu ne hız masallah. Kaçıncı gün bugün ?
Kuzum ya seninkinin c çizgisi benimkinden net çıkmış benimki daha solukMerveeee57 bu ay yumurtlamam erken olacak sanırım
Birde bunun çizgisi de sanki olması gerektiği kadar koyu gelmedi bana normal mi sence
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim yardımın için kuzuminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bebişim spermlerde sıkıntı varsa diye riske atmak istemedim bir dolu bir boş yapıyım diyorumKız değerlendir arka arkaya bakarsın pik olur
Tamam bebişim o zamanOoo hadi bakalımmyok kuzum normal bu sorun yok testte
Hadi inşallah kuzucummCanım ben laboyu 3 damlayla yapıyorum hiç dağılma olmadı aslında belki o testte bisey vardır.
Evet ama kendi doktoruma gitmişken baktırayım dedim devlete gitmek çalışırken zor oluyor
As bayrakları ass as artık net hamilesin.Allahım böyle yüzümüzü güldürsün hep sağlıkla artsın büyüsün mercimek
Tatlisim bir iki güne pik olabilir gibi ay bu ne hız masallah. Kaçıncı gün bugün ?
Testlere de güven olmuyor demek ki farklı farklı çıkıyor aynı marka olmasına rağmenKuzum ya seninkinin c çizgisi benimkinden net çıkmış benimki daha soluk
Az kalmışş pik yaklaşıyoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?