💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

tamam mademse kuşuumm Kasım ayı güzel gelecek inşallah :)))

Ay o dediklerinden bende de var. Saç dökülmesini yıllardan beri bitmeyen çilem üşüme var. Dediğim gibi diğer değerlerim benim de normal Bi fsh 12 gibiydi.Hemen tüp bebek doktoruna yönlendirdi doktor. O zaman 6 aydır deniyordu. Hayıt tohumu ile fshı düşürdüm Allahtan şimdi de tsh için ilaca başladım. İnşallah faydalı olur. Bizimki gibi değerlerde kilo verememe oluyor muymuşÇok bi bilgim yok da

yarın sorayım canım hepsini hazır özele gitmişken soru bombardımanı yapmayı düşünüyorum :)

Bir de diyelim bu yüksek tsh ile hamile kaldık. Hamile kalınca düşük riski mi oluyor ki? Yalnız ben bu platformdan aşırı ilgileniyorum ha. Süper

Erken olsun bence geç olmasından iyidir

Bir de diyelim bu yüksek tsh ile hamile kaldık. Hamile kalınca düşük riski mi oluyor ki? Yalnız ben bu platformdan aşırı ilgileniyorum ha. Süper
canım hamile kaladabiliriz ama kalamama ihtimalimiz de var. Tiroidlerin yavaş çalışması demek bebeğin yerleşip gelişmesiyle de alakalıymış onu da yavaşlatıp sağlıklı ilerleyememeye yol açıyormuş. Üstelik diyelim ki hamile kaldık zaten hamilelikte iyice artacak bu lanet tsh ileri dönemde zeka geriliği vs gibi şeyler yaşanabilir dedi doktor. Yani özetle 2 ve altı olması en sağlıklı olanı

Anladım canım, umarım yarın gidince doktor iyi bir tedavi uygular sana da. İşte deneyip deneyip olmayınca insan herşeye takıyor. Bende durum böyle ne yazık ki. Önce fsh'a taktım tüp bebeğe yönlendirdi diye, şimdi de tsh'a. Doktorlar için gözden kaçan yada önemli değil denilen değer bizim için ne kadar önemli bir bilseler. Herşey süper olsa yine Allahın takdiri biliyoruz ama yine de elimizden geldiğince çabalamalıyız herşeyi olması gereken gibi yapmak için

Lekelenme dışındakilerin hepsi psikolojik olabilir canım ben bu ay fazla fazla yaşadım hepsini ama regl oldum lekelenme umut verici inşallah pozitif görürsün
Umarım ya ben de aynı dusunmustum psikolojik mi diye ama lekelenme epey bir suphelendirdi. Test için 2 saat idrar tutsam yeterli olur mu

Canim catlama gununden 9 gun sonra yaptigim testte gordum regl 6 gun vardi ekliyorum ilk ogrendigim fotoyudaEki Görüntüle 3325997
Benim de elimden bu testten var ve eşim askere gidicek bat günümden 2 gün önce eğer hamileysem öğrenip gitsin istiyorum yumurtlamamı bilmiyorum ama düzenli adet oluyorum adetten 3 gün önce çıkar mı diye merak ettim Allah sizi bebeğinize kavuştursun insallah

Hem de nasıl geçen ay 18. Günde yumurtlama gördüm şaka gibi bakalım bu ay hem femara hem inofolic ne olacak. Gerci iki gündür gribim parol alıyorum etkiler mi bilmem.
Yok kuzum ya ben antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum birde granül bi ilaç var onu içiyorum etkilese beni etkilerdi parol en hafifi birde canım
Bende korkarak kullanıyordum bugünden itibaren bırakırım ama kullanmayı
Geçmiş olsun bu arada bebişim ya ıhlamur nane limon türü şeyler iç bari hemen toparlanırsın inşallah hep böyle zamanlara denk geliyor
İnşallah çok güzel sonuçlar alıcaz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…