- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.721
Bebişim spermlerde sıkıntı varsa diye riske atmak istemedim bir dolu bir boş yapıyım diyorum
Tamam bebişim o zaman
Hadi inşallah kuzucumm9.gün bebişim ya bende anlamadım nasıl böyle oldu demek ki her ay gerçekten değişiyor günü
İnofolice bile geç başladım 13. Gün oluyor yumurtlama diye
Ay o dediklerinden bende de var. Saç dökülmesini yıllardan beri bitmeyen çilem üşüme var. Dediğim gibi diğer değerlerim benim de normal Bi fsh 12 gibiydi.Hemen tüp bebek doktoruna yönlendirdi doktor. O zaman 6 aydır deniyordu. Hayıt tohumu ile fshı düşürdüm Allahtan şimdi de tsh için ilaca başladım. İnşallah faydalı olur. Bizimki gibi değerlerde kilo verememe oluyor muymuşcanım ben 2 kere kadın doğuma gitmiştim tüm tahlillerim yapıldı. Bi tanesi 4 tsh normal gebe kalmana engel değil ama gebe kalırsan sıkıntı dedi ,bir tanesi 2 ve altı olacak bu değerlerle gebe kalman zor dedi ve dahiliyeye yönlendirip tekrar bakılıp ilaca başlanmasını istedi. Şüphelenmio değilim ben çok az yediğim halde kilo veremiyorum aç geziyorum nerdeyse,sürekli üşürüm saçlarım dökülüyor bişeyler yarım yamalak çalışıo belli. yarın izin aldım işten sabahtan kan verip tekrar baktırıcam ve ilaca başlanacaksa başlanılcak. 3 ay çok erken belki ama nokta atışı tüm pikleri deneyip olmayınca ve her hormonum normal olunca insan bi noluoo oluyo. Var bi sıkıntı ama bakalım günah keçisi hangi hormon çıkacak tsh mıı ya da ne
yarın sorayım canım hepsini hazır özele gitmişken soru bombardımanı yapmayı düşünüyorum :)Ay o dediklerinden bende de var. Saç dökülmesini yıllardan beri bitmeyen çilem üşüme var. Dediğim gibi diğer değerlerim benim de normal Bi fsh 12 gibiydi.Hemen tüp bebek doktoruna yönlendirdi doktor. O zaman 6 aydır deniyordu. Hayıt tohumu ile fshı düşürdüm Allahtan şimdi de tsh için ilaca başladım. İnşallah faydalı olur. Bizimki gibi değerlerde kilo verememe oluyor muymuşÇok bi bilgim yok da
Bir de diyelim bu yüksek tsh ile hamile kaldık. Hamile kalınca düşük riski mi oluyor ki? Yalnız ben bu platformdan aşırı ilgileniyorum ha. Süpercanım ben 2 kere kadın doğuma gitmiştim tüm tahlillerim yapıldı. Bi tanesi 4 tsh normal gebe kalmana engel değil ama gebe kalırsan sıkıntı dedi ,bir tanesi 2 ve altı olacak bu değerlerle gebe kalman zor dedi ve dahiliyeye yönlendirip tekrar bakılıp ilaca başlanmasını istedi. Şüphelenmio değilim ben çok az yediğim halde kilo veremiyorum aç geziyorum nerdeyse,sürekli üşürüm saçlarım dökülüyor bişeyler yarım yamalak çalışıo belli. yarın izin aldım işten sabahtan kan verip tekrar baktırıcam ve ilaca başlanacaksa başlanılcak. 3 ay çok erken belki ama nokta atışı tüm pikleri deneyip olmayınca ve her hormonum normal olunca insan bi noluoo oluyo. Var bi sıkıntı ama bakalım günah keçisi hangi hormon çıkacak tsh mıı ya da ne
Ayy sor bakalım sor da yaz buraya canım çok memnun olurum vallayarın sorayım canım hepsini hazır özele gitmişken soru bombardımanı yapmayı düşünüyorum :)
Kız ben bir aylık ayrılıktan sonra şey ettimbence olmaz tam tersi tazedir onlar
Canım 1 tane korunmalı ilişki yapın bence valla olabilir. Sperm testi için en fazla 7 gün perhiz veriyorlar çünkü
Ay deli kız o da olur ayolO zaman ben 7 gün öncesinden uzaktan egitimle bi görüsme yapayım sjjdjsjs bi tane 7 günlük deneyeyim
Erken olsun bence geç olmasından iyidirBebişim spermlerde sıkıntı varsa diye riske atmak istemedim bir dolu bir boş yapıyım diyorum
Tamam bebişim o zaman
Hadi inşallah kuzucumm9.gün bebişim ya bende anlamadım nasıl böyle oldu demek ki her ay gerçekten değişiyor günü
İnofolice bile geç başladım 13. Gün oluyor yumurtlama diye
3 aydır kuzum :)Ayy sor bakalım sor da yaz buraya canım çok memnun olurum vallaSen ne kadardır deniyordun
İnşallah bebişimm hepimize uğurlu gelsintamam mademse kuşuumm Kasım ayı güzel gelecek inşallah :)))
canım hamile kaladabiliriz ama kalamama ihtimalimiz de var. Tiroidlerin yavaş çalışması demek bebeğin yerleşip gelişmesiyle de alakalıymış onu da yavaşlatıp sağlıklı ilerleyememeye yol açıyormuş. Üstelik diyelim ki hamile kaldık zaten hamilelikte iyice artacak bu lanet tsh ileri dönemde zeka geriliği vs gibi şeyler yaşanabilir dedi doktor. Yani özetle 2 ve altı olması en sağlıklı olanıBir de diyelim bu yüksek tsh ile hamile kaldık. Hamile kalınca düşük riski mi oluyor ki? Yalnız ben bu platformdan aşırı ilgileniyorum ha. Süper
O da doğru kuzucum insan beklerken strese griiyorErken olsun bence geç olmasından iyidir
Anladım canım, umarım yarın gidince doktor iyi bir tedavi uygular sana da. İşte deneyip deneyip olmayınca insan herşeye takıyor. Bende durum böyle ne yazık ki. Önce fsh'a taktım tüp bebeğe yönlendirdi diye, şimdi de tsh'a. Doktorlar için gözden kaçan yada önemli değil denilen değer bizim için ne kadar önemli bir bilseler. Herşey süper olsa yine Allahın takdiri biliyoruz ama yine de elimizden geldiğince çabalamalıyız herşeyi olması gereken gibi yapmak içincanım hamile kaladabiliriz ama kalamama ihtimalimiz de var. Tiroidlerin yavaş çalışması demek bebeğin yerleşip gelişmesiyle de alakalıymış onu da yavaşlatıp sağlıklı ilerleyememeye yol açıyormuş. Üstelik diyelim ki hamile kaldık zaten hamilelikte iyice artacak bu lanet tsh ileri dönemde zeka geriliği vs gibi şeyler yaşanabilir dedi doktor. Yani özetle 2 ve altı olması en sağlıklı olanı
Umarım ya ben de aynı dusunmustum psikolojik mi diye ama lekelenme epey bir suphelendirdi. Test için 2 saat idrar tutsam yeterli olur muLekelenme dışındakilerin hepsi psikolojik olabilir canım ben bu ay fazla fazla yaşadım hepsini ama regl oldumlekelenme umut verici inşallah pozitif görürsün
Ohhhh be çok şükürKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss @benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Aynen olur canım ama hiçbir şey içme o aradaUmarım ya ben de aynı dusunmustum psikolojik mi diye ama lekelenme epey bir suphelendirdi. Test için 2 saat idrar tutsam yeterli olur mu
Hem de nasıl geçen ay 18. Günde yumurtlama gördüm şaka gibiO da doğru kuzucum insan beklerken strese griiyor
Tamam tutuyorumAynen olur canım ama hiçbir şey içme o arada
Benim de elimden bu testten var ve eşim askere gidicek bat günümden 2 gün önce eğer hamileysem öğrenip gitsin istiyorumCanim catlama gununden 9 gun sonra yaptigim testte gordum regl 6 gun vardi ekliyorum ilk ogrendigim fotoyudaEki Görüntüle 3325997
Yok kuzum ya ben antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum birde granül bi ilaç var onu içiyorum etkilese beni etkilerdi parol en hafifi birde canımHem de nasıl geçen ay 18. Günde yumurtlama gördüm şaka gibibakalım bu ay hem femara hem inofolic ne olacak. Gerci iki gündür gribim parol alıyorum etkiler mi bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?