- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.741
İnşallah cnmoo 4 gün de baya olmuş kuzumm inşallah çooookca artmıştır
hemencik çıksın da sevinelimm ne güzel artmış diye
Benim 9.günüm canım ovu testlerim bugün gelebildi sonunda, başlıcam yapmaya hemencik
Hayırlı olsun cnm benim ilk 2 testim kaçtıCikti bebisim 547
Sagol kuzucum.Yok kuzum ya ben antibiyotik kullanıyorum fitil kullanıyorum birde granül bi ilaç var onu içiyorum etkilese beni etkilerdi parol en hafifi birde canım
Bende korkarak kullanıyordum bugünden itibaren bırakırım ama kullanmayı
Geçmiş olsun bu arada bebişim ya ıhlamur nane limon türü şeyler iç bari hemen toparlanırsın inşallah hep böyle zamanlara denk geliyor
İnşallah çok güzel sonuçlar alıcaz bu ay
Ay evet evet görüyorummm kaçıncı gunUmarım yanıltmıyordur beni kızlar sizde görüyor musunuz ?
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤❤❤❤Kizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde @bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
3. GünAy evet evet görüyorummm kaçıncı gun
Merhabalar izmirde yaşıyorum burda sağlık ocağında d vitaminine bakmıyorlar. Bilgin olsunKızlar ben şimdi küçük şehirde yaşıyorum hastane randevusu bulamıyorum eşimde çalıştığı için ayarlama yapamıyorum her neyse sağlık ocağı çok yakın bana yeni yerleştiğim için buraya da hiç daha önce gitmedim gitsem hangi testlere bakıyolar bana lazım olan sağlık ocağında D vitamini falan bakarlar mı . Birde bugün adetimin ilk günü bugün mesela kan versem değerlerimi etkiler mi normal günde mi gidiyim
Eveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreeeSagol kuzucum.sen de yumurtlama gördükten sonra devam etmesen iyi olur tabi. Geçen mfk da okudum sanırım ibufen tarzı ilaçlar yumurtlamayı etkiliyor diye ay korkumdan başka ilaç içemiyorum. Parol da bir ise yaramıyor haliyle. Bitki çayı ile aram hiç yok ama limon bal karışımı falan yapıyorum. İnsallah bu ay umutluyum hepimizden Merveeee57 ve ben ilaca başlıyoruz zaten. Sen de erken yumurtluyorsun gibi çok heyecanli
Ayneen kuzum ya kul yapımı işte ne olacakkkTestlere de güven olmuyor demek ki farklı farklı çıkıyor aynı marka olmasına rağmen
Ayy evet bebişim ya heyecan yaptım sanki ilk defa yapıyor gibi
Aramızda 2 gün var zaten yakalarsın sende beni
Ayyy ikiz falan mı yoksaaaS simurggggsacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Hızlı yükselmiş. Çoğul da olabilir.S simurggggsacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Ayyy ikiz falan mı yoksaaa
Ayyy ikiz mi kız yoksaS simurggggsacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Bende görüyorum kuzumUmarım yanıltmıyordur beni kızlar sizde görüyor musunuz ?
İnslalh yanıltmaz bizi ya kuruma çizgisi falan olsa suya tutunca giderdi demi birde Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü Perşembe günü bata 8 gün kalacakBende görüyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?