💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah cnm Rabbim bu ay size De nasip etsin inşallahhh

Sagol kuzucum. sen de yumurtlama gördükten sonra devam etmesen iyi olur tabi. Geçen mfk da okudum sanırım ibufen tarzı ilaçlar yumurtlamayı etkiliyor diye ay korkumdan başka ilaç içemiyorum. Parol da bir ise yaramıyor haliyle. Bitki çayı ile aram hiç yok ama limon bal karışımı falan yapıyorum. İnsallah bu ay umutluyum hepimizden Merveeee57 ve ben ilaca başlıyoruz zaten. Sen de erken yumurtluyorsun gibi çok heyecanli

Referans aralığına göre değişebiliyormuş kızlar ya bende referans aralığı ne onu da anlayamadım

Eklentiler

• IMG_4734.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4742.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 72
Ay evet evet görüyorummm kaçıncı gun
3. Gün hasta gibi hissediyorum biraz halsizlik vardı üzerimde hergün yapıyorum öyle test bunu da öğlen yapmıştım kararsız kalmıştım buraya atıp atmama konusunda 15 dk içinde çıktı ama çizgi suya tuttum kuruma çizgisi mi diye gitmedi

Merhabalar izmirde yaşıyorum burda sağlık ocağında d vitaminine bakmıyorlar. Bilgin olsun

Eveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreee

Testlere de güven olmuyor demek ki farklı farklı çıkıyor aynı marka olmasına rağmen
Ayy evet bebişim ya heyecan yaptım sanki ilk defa yapıyor gibi
Aramızda 2 gün var zaten yakalarsın sende beni
Ayneen kuzum ya kul yapımı işte ne olacakkk

Geliyorumm arkandaan gebelik testlerimizide böyle arka arkaya yapıp pozitif görücezz
Heep birlikte

Arkadaşlar sonuçta bugün test yapmadım. Artık iş falan filan haftaya kadar oyalanırım. Umarım adet olmazsam haftaya pazar idrar testi, pazartesi de kan testi yaparım. Normalde sabırlıyım ama bu ay hiç sabredemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…