- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.761
Ayyy ikiz mi kız yoksa
Merhaba size daha oncede yazmistim bende gormediniz sanirim yumurtlama gununu hesapliyoruz tamamda catlamayi nerden biliyoruz catlama dediginiz yumurtlama olayindan farkli mi ovulasyon testi yumurtlamayi mi yoksa catlamayi mi gosteriyor benim kafam karisti biraz.Cnm günaydın 20 21 yumurtlama 22 çatlama bugun eyer test alabilmeye gıdebılırsem yaparım belki. Eşim şehır. Dısına çıktı eczanede bıraz uzak yürüme mesafesindetam olarak ismi neydi cnm predıctor early mi?
Yumurtlama sonrası 3. Gün mü ? Eğer öyleyse çok erken aslında3. Günhasta gibi hissediyorum biraz halsizlik vardı üzerimde hergün yapıyorum öyle test bunu da öğlen yapmıştım kararsız kalmıştım buraya atıp atmama konusunda 15 dk içinde çıktı ama çizgi suya tuttum kuruma çizgisi mi diye gitmedi
Masallh güzel artmış belki ikizdir@simurgggg @sacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Ahahha 5-10 allah ne verdiyseEveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreee
Olmaz olmaz hiç merak etmedoktorum sorun yok güzel değerin dedi inşallah sıkıntı olmaz cnm
Ama en az 5 ben bilmemYumurtlama sonrası 3. Gün mü ? Eğer öyleyse çok erken aslında
Masallh güzel artmış belki ikizdir
Ahahha 5-10 allah ne verdiyse
Aynn canım öyle ama anlamadım ya testte bir şey var ki inslalh yanıltmıyordur.Yumurtlama sonrası 3. Gün mü ? Eğer öyleyse çok erken aslında
Kizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 Merveeee57 @sacibelinde B bernaad bliiss @benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Yaa hiç öyle olumsuz bir etkisi olacağını düşünmemiştim yumurtlama öncesi sonuçta diyee, demek ki dikkat etmek gerekiyor her zamanSagol kuzucum.sen de yumurtlama gördükten sonra devam etmesen iyi olur tabi. Geçen mfk da okudum sanırım ibufen tarzı ilaçlar yumurtlamayı etkiliyor diye ay korkumdan başka ilaç içemiyorum. Parol da bir ise yaramıyor haliyle. Bitki çayı ile aram hiç yok ama limon bal karışımı falan yapıyorum. İnsallah bu ay umutluyum hepimizden Merveeee57 ve ben ilaca başlıyoruz zaten. Sen de erken yumurtluyorsun gibi çok heyecanli
Ayy inşallah inşallah kuzucum ya ne güzel olurAyneen kuzum ya kul yapımı işte ne olacakkk
Geliyorumm arkandaangebelik testlerimizide böyle arka arkaya yapıp pozitif görücezz
Heep birlikte
Sipariş alınmıştır efendim elimizden geleni yapacağızEveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreee
Elimizden geleni yapıyoruz.Eveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreee
Yumurtlama sonrası 3. Gün mü ? Eğer öyleyse çok erken aslında
Masallh güzel artmış belki ikizdir
Ahahha 5-10 allah ne verdiyse
Merhaba kusura bakmayın gözümden kaçmış. Görmemişim yumurtlama gününü adet döngünüze göre hesaplayabılırsınız örneğin ben 26 günde bir adet oluyorum her Kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur bu sayı hiç değişmez ama yumurtladıgımız zaman aralıgı degıstıgı için kesın olarak yumurtlama tarihini bilemiyoruz 26- 14 =12 demekki ben genelde 12. Günde yumurtluyorum çatlamayı da ben ovulasyon testıyle takip ettim yoksa bu sekılde hesaplanarak çatlama günü bulunmuyor maalesef çünkü bazı kadınlarda yumurtlama 1 2 ya da 3 gün surebılıyor ben ovulasyon testı takıbı yaparak çatlama günümü bulmuştum ovulasyon testini biliyormusunjz bilmiyorsanız anlatabilirimMerhaba size daha oncede yazmistim bende gormediniz sanirim yumurtlama gununu hesapliyoruz tamamda catlamayi nerden biliyoruz catlama dediginiz yumurtlama olayindan farkli mi ovulasyon testi yumurtlamayi mi yoksa catlamayi mi gosteriyor benim kafam karisti biraz.
Rabbim insallah gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip eder tesekkur ederim dualariniz icinBenim de elimden bu testten var ve eşim askere gidicek bat günümden 2 gün önce eğer hamileysem öğrenip gitsin istiyorumyumurtlamamı bilmiyorum ama düzenli adet oluyorum adetten 3 gün önce çıkar mı diye merak ettim Allah sizi bebeğinize kavuştursun insallah
Vallahi şok üstüne şok yaşadım yazdım yazdım sildim
Bilmiyorum canım bnde emin değilim net adet gecikmesi olunca belli olacak. Hayır ovulasyon la takip etmedim uygulamaya göre biliyorum yumurtlama tarihimi daha önceleri ovulasyon kullanmıştım adetten 1 hafta sonra falan pikti ve akıntımdan anlıyorum her ay aynı uygulama 14 günü baz alıyor standart. Sana da sorayım Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü acabaVallahi şok üstüne şok yaşadım yazdım yazdım sildimKız 3.günde hamilelik öğrenilir miii vallahi şoklardayım bu daha koyu çıkmış ve pembiş duruyor ciddenn
Cidden hamileysen imkansız diye birşey yoktur cümlesinin örneği olarak seni göstericem hep
Bütün testler de hatalı değildir herhalde yaa birde koyulaşmış baksanaa
OVulasyon yaptın demi canım acaba 2 kere yumurtladın da haberin mi olmadı önceki yumurta döllendi dicem ama bilemedim ki
Yaa o zaman erken yumurtlamış olma ihtimalin yüksek canım yoksa 3.gün gerçekten öğrenmek pek mümkün değil gibiBilmiyorum
Bilmiyorum canım bnde emin değilim net adet gecikmesi olunca belli olacak. Hayır ovulasyon la takip etmedim uygulamaya göre biliyorum yumurtlama tarihimi daha önceleri ovulasyon kullanmıştım adetten 1 hafta sonra falan pikti ve akıntımdan anlıyorum her ay aynı uygulama 14 günü baz alıyor standart. Sana da sorayım Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü acaba
Evet görünüyor Canım markası ne bende üst üste 2 gündür aynı durumu yaşıyorum dediğin gibi su vs tuttum gitmedi.ve 5 10 dakikada karartı şeklinde hep oldu artimed yada freely mi onlara benziyorUmarım yanıltmıyordur beni kızlar sizde görüyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?