💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba size daha oncede yazmistim bende gormediniz sanirim yumurtlama gununu hesapliyoruz tamamda catlamayi nerden biliyoruz catlama dediginiz yumurtlama olayindan farkli mi ovulasyon testi yumurtlamayi mi yoksa catlamayi mi gosteriyor benim kafam karisti biraz.

Yumurtlama sonrası 3. Gün mü ? Eğer öyleyse çok erken aslında
@simurgggg @sacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Masallh güzel artmış belki ikizdir
Eveett kuzum çok heyecanlı ya bu ay en az 5 gebe istiyorum ona göreee
Ahahha 5-10 allah ne verdiyse

Yaa hiç öyle olumsuz bir etkisi olacağını düşünmemiştim yumurtlama öncesi sonuçta diyee, demek ki dikkat etmek gerekiyor her zaman
Oy kuzum ya hemencik atlatırsın inşallah, bal limon karışımı da iyi geliyor ben hamileyken hastalandığımda hep onu içerdim
Hepimiz güzel haberler alıcaz kuzucumm bende inanıyorum

Merhaba kusura bakmayın gözümden kaçmış. Görmemişim yumurtlama gününü adet döngünüze göre hesaplayabılırsınız örneğin ben 26 günde bir adet oluyorum her Kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur bu sayı hiç değişmez ama yumurtladıgımız zaman aralıgı degıstıgı için kesın olarak yumurtlama tarihini bilemiyoruz 26- 14 =12 demekki ben genelde 12. Günde yumurtluyorum çatlamayı da ben ovulasyon testıyle takip ettim yoksa bu sekılde hesaplanarak çatlama günü bulunmuyor maalesef çünkü bazı kadınlarda yumurtlama 1 2 ya da 3 gün surebılıyor ben ovulasyon testı takıbı yaparak çatlama günümü bulmuştum ovulasyon testini biliyormusunjz bilmiyorsanız anlatabilirim

Rabbim insallah gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip eder tesekkur ederim dualariniz icin

B bernaad bunu da az önce uyguladım normalde daha pembe fotoğrafta o kadar çıkmadı. Buna daha da şaşiracaksın eminim
Vallahi şok üstüne şok yaşadım yazdım yazdım sildim Kız 3.günde hamilelik öğrenilir miii vallahi şoklardayım bu daha koyu çıkmış ve pembiş duruyor ciddenn
Cidden hamileysen imkansız diye birşey yoktur cümlesinin örneği olarak seni göstericem hep
Bütün testler de hatalı değildir herhalde yaa birde koyulaşmış baksanaa
OVulasyon yaptın demi canım acaba 2 kere yumurtladın da haberin mi olmadı önceki yumurta döllendi dicem ama bilemedim ki

Bilmiyorum
Bilmiyorum canım bnde emin değilim net adet gecikmesi olunca belli olacak. Hayır ovulasyon la takip etmedim uygulamaya göre biliyorum yumurtlama tarihimi daha önceleri ovulasyon kullanmıştım adetten 1 hafta sonra falan pikti ve akıntımdan anlıyorum her ay aynı uygulama 14 günü baz alıyor standart. Sana da sorayım Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü acaba

kizlar yarından sonra regl olucam erken de yapmış olabilirim testi tabii ama bir çizgi var gibi. Benim görmediğim çizgileri gören çok oldu bu grupta. Ben yeniyim bir bakar mısınız var mi

Yaa o zaman erken yumurtlamış olma ihtimalin yüksek canım yoksa 3.gün gerçekten öğrenmek pek mümkün değil gibi
DAha yeni olduğu için doktor gebelik varsa da göremez keseyi canım ama kan verip netleştirirsin en azından

Umarım yanıltmıyordur beni kızlar sizde görüyor musunuz ?
Evet görünüyor Canım markası ne bende üst üste 2 gündür aynı durumu yaşıyorum dediğin gibi su vs tuttum gitmedi.ve 5 10 dakikada karartı şeklinde hep oldu artimed yada freely mi onlara benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…